Х-місія
щодня
00:25
Голівуд: усе включено
Пн. - Пт.
20:30
Містерія кіно
щодня
21:30
Алея зірок
Пн. - Пт.
6:00 13:50 18:40
Зараз на
весь тиждень

Програми

Голівуд: усе включено

20:30, Понеділок - П`ятниця

«Голівуд: усе включено» (оригінальна назва «Entertainment tonight») – перше в світі шоу, яке освітлює всі події світу розваг. Програма вперше вийшла в ефір на одному з американських каналів у 1981 році. Відтоді це телешоу вважається № 1 на планеті. Шоу «Голівуд: усе включено» стало справжнім підґрунтям для розвитку американської культури і єдиною інформаційно-розважальною програмою, яку дивляться в усьому світі. Це шоу розповідає про кіно, телебачення, музику, моду, – про все, що стосується індустрії розваг в своєму власному, унікальному форматі. Фактично, творці програми «Голівуд: усе включено» розробили спосіб доставки розваг додому.
Щоденний дайджест включає офіційні голлівудські новини і аналіз найгарячіших тем і пліток. Огляди фільмів, які скоро вийдуть на екрани, нових телевізійних проектів і музичних новинок. Обговорення останніх модних тенденцій і огляд найбільших і значущих подій та вечірок, які відбулися минулого вечора. А також персональні візити до зірок, найексклюзивніші і відверті інтерв"ю з найбільш талановитими знаменитостями голлівудського бомонду. Окрім цього, «Голівуд: усе включено» часто знайомить глядача з містичними історіями й нерозгаданими таємницями Голівуду.
Тепер і у глядачів каналу «Кіно» з"явилася унікальна можливість отримувати всю найцікавішу інформацію буквально гаряченькою

[завантажити ролик]



Опитування
Яка програма Вам подобається найбільше?

Movies Party
Містерія кіно
Алея зірок
Х-mission
Кіно і Крапка
Жодна...


Телевізійний канал “Кіно”
04073, Київ, Московський пр-т, 21-А
Тел.: 044 490 3546
Зворотній зв`язок

Ліцензія Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
Серія НР №2640 від 12 липня 2006р.
Design & development
© 2006, Kino