This version of the page http://hpclub.com.ua/bazikalo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-09. The original page over time could change.
Український фан-клуб Гаррі Поттера, Гарри Поттер, Harry Potter
Зробити стартовою сторінкою
Русская версия сайта
English Version of web-site
 
Ласкаво прошу до сайту Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Сайт творений для того, щоб об'єднати шанувальників книг та фільмів "Гаррі Поттер"
Якщо ви фан книг та фільмів то обов'якзково дайте про себе знати, надіславши мені сову.
(Мою Гедвігу ви бачите справа, в неї є всі відповідні координати)
 

Випуски:
- Випуск №1 (1.04.2007)

Журналісти:
- Рея
- Sajuka
- Zhenja
- Один під дощем

Базікало:
- Про Базікало
- Розділ на форумі
- Написати листа

Базікало
випуск №1 (1)
1 квітня 2007 року

журнал найправдивіших новин
рекомендується читати перевернутим
(або принаймні повернутим на бік)

Версія для друку

Видається силами Українського фан-клубу Гаррі Поттера (hpclub.com.ua)
Гол.редактор - Теодоріус, замісник - Рея,
журналісти: Sajuka, Zhenja, Один під дощем

Колонка редакції

Замість вступного слова. Трохи про новий "Базікало" та першоквітневі жарти.

Дорогі читачі, надзвичано раді представити вам перший повний номер журналу найправдивіших новин - Базікала. Звичайно, і раніше були публікації, статті та інтерв"ю, зроблені його журналістами, проте тільки зараз ми починаємо роботу над створенням повноцінного видання, своєрідного вісника Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Перший млинець ви маєте змогу читати вже зараз. Дуже символічним є те, що цей випуск з"явився напередодні Першого квітня, Дня сміху, жартів та розіграшів (як варіант Дня всіх дурнів). Це не означає, що журнал перетвориться на суцільну пародію на мінстерського Віщуна чи що тут публікуватимуться безглузді статейки про танцювальну групу флуберчервів. Базікало був і залишається відображенням магічної дійсності з дещо божевільно-оптимістичної точки зору. Ми не збираємося відмовлятися від старих методів і вдаватися у суху мову офіційних новин, але гарантуємо правдивість і достовірність всього опублікованого.

Перший випуск, окрім всього, матиме деякі відмінності від наступних, адже не гоже Першого квітня не пожартувати. Тому, читаючи цього разу Базікало, будьте особливо обережні, адже вас чекають просто шокуючі новини і провокаційні заяви)))

автор:S@juka
Магічні новини

Сьогодні о 5:45 ранку громадянин, відомий вам як Гаррі Поттер прийшов до громадянина відомого вам як Той-Кого-Не-Можна-Називати. Громадянин Той-Кого-Не-Можна-Називати зустрів громадянина Понтера у своїх улюблених рожевих капцях і шовковому халаті, а з-за спини його виглядала борода переляканої громадянинки відомої вам як Альбус Дамблдор у своєму квітчастому пеньюарі. Відчинені двері громадянин Поттер зустрів шаленим вереском «Ти забрав всі мої горокракси, за це ти отримаєш від мене КРУЦІО», на що громадянин Той-Кого-Не-Можна-Називати судомно забився в конвульсіях, а громадянинка Дамблдор нарешті наділа свій плюшевий халат. Пізніше містер Поттер щиросердно зізнався, що його паличка мирно спала на дні його кармана.

Вчора професор Гогвартсу попросив залишитися студентку Герміону Грейнджер після занять, юній громадянинці була запропонована неофіційна зустріч, на що Міс Грейнджер відповіла згодою. Тож на призначену зустріч громадянин Снейп зявився у своїй, ще небаченій ніким салатовій мантії від Сен Лорана, зі старанно вимитою головою. Після недовгого пікніку громадяни вирішили разом прокататися на гіпогрифі Гогвартськими угіддями. Поїздка проходила досить гарно, поки летячи якраз понад найвищим Гогвартським шпилем – баштою кабінету віщування, вищезазначена мантія громадянина Снейпа не зачіпилася за гострий кінець і професор Настійок потрапив у пастку. Северус Снейп провисів на найвищій Гогвартській башті, поки квіддична команда Слізеріну не зняла його звідти. Найбільше з цієї ситуації тішився Півз.

Сьогодні ж сталася ще одна цікава подія. Студенка 6-го курсу Грифіндору міс Грейнджер експериментувала з любовним зіллям. Жертвою цих експериментів став учень того ж курсу і факультету Рон Візлі. Тож міс Грейнджер підлила до гарбузового соку однокурсника зілля, і містер Візлі забачивши Криволапика – кота вищезазначеної громадянки, під діями любовних чар зазнав нестримної тяги до тваринки. Сьогодні Гогвартс спати не буде! Його коридорами ще й досі зі страшним лементом розпачливо тікає кіт від свого переслідувача!

Сьогодні Гедвіга – улюблена сова і найкращий друг Гаррі Поттера знесла на радість своєму хазяїну золоте яйце. Рон і Герміона вже поспішили переконати Гаррі написати свій заповіт на спадщину. ...Поки Рон з Герміоною вирішували чиїм буде скарб. Гегрід у своїй скромній хижці тішився чарівним блиском
золота. На його городі було знайдено тіло такого юного Гаррі. Волдеморт гризе лікті, а Гегрід розїжджає на своєму рожевому лімузині.

автор: Zhenja
Сторінки календара

1 квітня
- всі роки, невідомо відколи - День сміху
- 1978 рік - народилися Фред та Джордж Візлі, гідні послідовники Мародерів, підривачі порядку і розвіювачі суму, просто класні хлопці. Засновники та власники марки "Відьмацькі Витівки Візлі". Сподіваємося, магічне суспільство таки схаменеться і обере їх обох одночасно Міністрами магії.
- 2007 рік - народився наш Базікало))))

автор:S@juka
Вітання і подарунки

Редакція вітає іменинників! В подарунок їм безкоштовна реклама у нашому журналі:

Ви збуджені Відомо-Ким?
Для всіх схвильованих родин -
Надійний КАКО-ЗАГУСТИН!
Віднині запори - на цілі простори!

Крамничка "Відьмацькі витівки Візлі" на Алеї Діагон. Заходьте!

автор: Рея
Сенсаційне інтервю!

Тільки сьогодні!!! Першого квітня!!! Ви зможете прочитати таке… Для вас працював спеціальний кореспондент Дощ! Зробивши дуже ненебезпечну річ, він проник до сховища нашого загальновідомого Артеміуса і підлив йому у…сік… віратесерум! Ви можете прочитать відповіді на питання світового масштабу тільки в нас!!!

Для чого ви вбили великоднього кролика?
"Я не вбивав smile.gif У мене в самого кролик дома живе :) "

Скільки років ви заміняєте Діда Мороза і де він сам?!
"Так оце перший Рік. Дідусь побачивши, що Гаррі Поттер за нього популярніший все ж дав мені цією справою керувати.
П.С. В мене ще досвіду нема, тому всі подарунки обіцяні на Новий Рік прийдуть з затриманням, компенсація гарантується :)"

Чи правда те, що ви створили сайт hpclub для завоювання світу?
"Була така ідея. Зробити з фан-клубу політичну партію і так далі.
Після створення фан-клубу я поступив до хіміко-технологічного факультету на кафедру кібернетики для того,
щоб в допомогу створити кіборгів з супер-мега крутих сплавів"

Ваші подальші плани по завоюванню світу?
"Не буду розголошувати, все побачите в 2013 році."

Чи будуть всі модери сайту, вашими помічниками у темних справах?
"Зважаючи на те, що майже всі постійні юзери в деякому розумінні були модерами, то
помічниками буде увесь форум."

Чи зомбуєте ви своїх форумців?
Так, в розділі "Досягнення" має бути інтерв"ю про допрем"єрку фільму ГП4, там 25 кадр,
тільки так можна пояснити велику кількість дзвінків дівчат після зйомок

Чи правда, що ви – це перевдягнутий Дамблдор?
"Ні, я студент Академії Магії, щоб пройти до аспірантури мені потрібно прожити,
що найменше 70 магловських років."

Чи правда, що ви праправнук Йоди, великого чарівника минулого?
"Ти що? Прикалуєшся? Ні."

Чи правда, що Лорд Вольдеморт\Гаррі Поттер ваш позашлюбний син?
"Ем.... ккхех.. Звідки така інформація?"

Для чого ви зажарили та зїли Фоукса?
"Без коментарів…"

Для чого ви копіюєте манери та вигляд Снейпа?
"Я вже казав: "другий курс Хіміко-технологічного факультету", дається в знаки."

Скільки у вас галеонів у сейфі?
"Спитай краще скільки в мене сейфів ))
Щоб завоювати світ - вистачить!"

автор: Один під дощем
Володя 4ever!

Вольдеморт – нічна звЄрушка. Він мешкає по різних кладовищах та покинутих будинках. Вольдемортики – надзвичайно розумні та енергійні. Їх часто називають – Володьками, так як вони люблять доброту та турботу… Зазвичай одного Володі вистачає або на 20 Пожирачів Смерті або на 15 Арорів, 10 людей із ОФ, на 10 хвилин боротьби із іншою звЯрушкою - Гаррі Поттером, або на 20 хвилин боротьби із старикашкою, котрого кличуть Дамблдор( Дамб, Дямбі, Дямбік, старикашка, маглолюб, маразматик і т.д.). Так як по енергії Дямбі та Володя майже рівні, то ніхто не знає чим може закінчитись їхня сутичка. Коли Дамбіки стають зовсім немічними та перестають мислити адекватно, вони передають естафету гри "Полювання на Володю" підростаючому Гарріку Поттеру. Тому ми можеми тільки жаліти Володиків, яких з кожним фанфіком…кгм…кожним роком стає все менше! ………У наступному випуску ви дізнаєтесь про життя Жаби Амбридж та Кажана Снейпа.

Також сьогодні Дощу пощастило взяти інтерв'ю в ще одного, не менш відомого кадра ніж Artemius…Лорда Вольдеморта…

Чому Ви вирішили захопити світ?
Ну…напевно найголовніша причина – це відмова Дамблдора…кгм…піти зі мною…кгм…в кіно…

І як же Ви пережили цю відмову?
"Ну-с… я пішов в кіно з моїм улюбленим дементором Хведором…"

І, що було потім?
"Ми звичайно сіли на задні місця…для поцілунків…якщо Ви розумієте про що я…"

І Ви живі?!?!?!
"Ну… як Вам сказати…Я то вижив, а от бідний Хведорчик цього не пережив… я так за ним сумую…"

А Вам відомо, що люди вважають вас наймогутнішим чарівником серед усих, які коли не будь жили…крім Мерліна і Засновників звичайно…
""Почервонів" Ну, що ви… Мій любий Дамбі і Гаррік набагато крутіші за мене… Крім того Ви бачили яке в них волосся?...ум…"

Скажіть будь-ласка, чому ви накрились капюшоном?
"Ну розумієте… Я тут нещодавно їздив в Україну…на зустріч із моїм фан клубом… А там якраз виступала Юленька Тимошенко… От я і зробив собі таку косу…як у неї…"

Ндам… Добре. А що ви хотіли б побажати нашим форумцям…
О! ВЕСНА ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙМОСЯ!!! … А ще я бажаю щастя та здоровя моєму улюбленому Гаррі Поттеру…

автор: Один під дощем
Нам пишуть..
"Шановна редакція!
Я вчора бачила НЛО, але мені ніхто не вірить. Сусідка Оля сказала, що я "тупа дура, яку постійно глючить". Але я точно знаю, що бачила ту літаючу тарілку. Напишіть, будь ласка, що то не я дура, і що тарілка таки була, що я краща за неї, а вона облізла ганчірка. Зазделегідь дуже вдячна.
Ваша постійна читачка Тіна"



"Шановна редакція "Базікала"!
Я дуже люблю ваш журнал і постійно його читаю. Ви, і тільки ви, пишите правду. Всі інші нагло брешуть. Мені 18 років. Я дуже симпатична блондинка. Нині шукаю собі другу половину. Будьте такі люб'язні і опублікуйте мій лист.
Щиро ваша читачка Параска"


Від редакції: дякуєм за такі чудові листи. Пишіть ще.

автор: Рея
Наша реклама!

Вас ненавидять? Вас всі хочуть вбити? У Вас нестерпний характер? Новий МеджікШолдерс! І ваше волосся стане масним як у Снейпа! Будьте як Він з МеджікШолдерс!

Новий ТайдМаджікос… Всього три розбавляні склянки і перше квітня вам не забудеться…

У Вас часті головні болі? Діти Вас вже дістали? На роботі негаразди? Ви вважаєте, що гірше вже не може бути? Круціо! …. Найгірше у Вас ще попереду! …. Звертайтесь цілодобово! Пожирачі Смерті!

Увага акція! Убий Гаррі Поттера і отримай в подарунок…. Аваду Кедавру! А супер щасливчика чекає 3 дні чудових, першокласних Круціо! … За сприянням Л.В і ПС. ….
...А також за сприянням ОФ акція "Хороший ПС – мертвий ПС" Будь який Пожирач Смерті який прийде до нас зараз, отримає романтичну вечерю на двох з дементором… (Поцілунок входить до комплекту подарунка)

автор: Один під дощем
Про нас

Над випуском працювали: Рея, Один під дощем, Zhenja, Sajuka.

Редакція не завжди поділяє думку авторів.
Редакція не відповідає за наслідки того, що ви читаєте наш журнал. Ви робите це на свій страх і розсуд.
Листування з читачами здійснюється тільки на сторінках видання.
Рукописи, надіслані в редакцію, не повертаються і не рецензуються.
Свої враження від Базікала ви можете залишити тут.
Спасибі всім форумцям, адмінам, батькам, Богу та Джоан Ролінг..

Всі права на Базікало належать редакції.
Базікало: некомерційне видання Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Наклад - 1 тема.

Ще раз усіх вітаємо з Першим квітня та з днем народження нашого Базікала!!!

 

 

 
 
   
   
   
Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки,
без вказівки інформації, буде покараний до 3-х років
заточення у в'язниці Азкабан.
дизайн та кодування сайта: Артем Дейкун.
www.hpclub.com.ua© (2005-2007)