Про нас Наші видання Передплата та розповсюдження Рекламна служба Кур'єрська служба Партнери
        
Новини Оголошення On-line Бізнес-довідка Розваги Фотогалерея Форум
Понеділок, 2 Квітня
 
Гарячі новини
ON-LINE НОВИНИ
13:13 2007-03-13
Працівників ДП „Бурштин України” закрили у майстернях від Прем’єр-міністра
[На ДП „Бурштин України” Прем’єр-міністр України Віктор Янукович спілкувався з вибраними працівниками. Всіх інших майстрів, які хотіли поспілкуватися з керівником уряду, керівники підрозділів зачинили в робочих кімнатах одного з коридорів, котрим проходили екскурсія глави Кабінету Міністрів. Про це агенції „Рівнеінформ” на конфіденційних умовах повідомив один з працівників ДП „Бурштин України”.] За його словами, керівники підрозділів попередили майстрів, щоб вони сиділи тихо поки делегація з Віктором Януковичем проходитиме повз їхні робочі приміщення.
Працівник, який на захотів назватися, також зазначив, що майстри, закриті в робочих приміщеннях, обурені втраченою можливістю поспілкуватися з Прем’єр-міністром.
— Чому прибічники з Партії регіонів, які чекали на Віктора Януковича під стінами ДП „Бурштин України”, змогли з ним поспілкуватися, а ми ні? — передав слова колег майстер.
Водночас він додав, що з Прем’єр-міністром від ДП „Бурштин України” зустрілися вибрані люди, які спілкувалися з керівником уряду за наперед визначеним сценарієм.