This version of the page http://www.travelland.com.ua/rus/chehtur1/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-31. The original page over time could change.
Балади трьох королівств
Киев 03150,
ул. И. Фёдорова 9, оф. 100 А,
тел : 466-04-49
тел/факс 522-89-53
e-mail:
mail@travelland.com.ua
№ Лицензии: АВ 157899
Татьяна
Валентина
Австрия
Андорра
Болгария
Венгрия
Греция
Доминикана
Египет
Индия
Индонезия
Иордания
Италия
Кипр
Куба
Мальдивы
ОАЭ
Польша
Сейшелы
Словакия
Таиланд
Тунис
Турция
Чехия
Хорватия
Финляндия
Франция
Шри-Ланка
Ямайка






Каталог ссылок

Возьми в дорогу iPod

Балади трьох королівств

Дати виїздів: 

март:16,23,30, прель:13,20,27*28*,29*,

май:1*,4,5,18,25июнь:1,8,15,22,29

июль:6,13,20,27август:3,10,17,24,31
сентябрь:7,14,21,28

День 1

П'ятниця.
9:00 - Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми.
Подарунок від фірми - автобусна екскурсія старовинним Львовом у супроводі професійного гіда.
14:00 – Виїзд на кордон. Приїзд до Кракова. Поселення в готелі ***.
Ночівля.

День 2

 

Субота. Сніданок.
9:00 - оглядова екскурсія «Королівський шлях» ідомі Барбакан, Ринкова площа, собор Св. Діви Марії, Торгові ряди Сукєнніце, Ягеллонський університет – один з найстаріших у Європі, собор св. Петра і Павла, монастир Францисканців, і, звичайно ж, Вавельський пагорб – Королівський замок (5€), Кафедральний собор і печера вавельського Смока!!!
Обід.
14:00 - Екскурсія в Соляні копальні Велічка (15€) - підземні лабіринти довжиною понад 300 км, соляні озера, штреки та величезні комори, утворені внаслідок видобування солі, каплиця Св. Кінгі на глибині 101 м – це варто побачити!
18:00 - Вільний час. Рекомендуємо: Аквапарк (10€) – найновіший розважальний центр. У величезному басейні з озонованою водою - 800 м водяних гірок, джакузі, гідромасаж, протитечія, гейзери, “дика” ріка, грот з водоспадом!!! А ще - сауни, мокрий бар та стінка для скелелазання!!! Не забудь купальний костюм!!!
22:00 – трансфер в готель.
Ночівля.

День 3

 

Неділя. Сніданок.
Переїзд у Прагу. Розміщення в готелі ***, вільний час.
20:00 - виїзд до початку екскурсії «Знайомство з Прагою» Ти поринеш у легенди Старого Міста, відвідаєш головну історичну площу – Старомєстську, від розкішної Порохової вежі пройдеш дорогою королів, станеш свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Повернення в готель. Ночівля.

День 4

 

Понеділок. Сніданок.
Ти ще далеко не все побачив
у могутній столиці Чехії, і ще не все про неї зрозумів.
09:00 - Виїзд на екскурсію «Злата прага» (до 13:00). Але часу достатньо, щоб пройти повз «алею пам’яток»: перлина бароко Мала Страна, королівське місто Градчани, центр паломництва Празька Лоретта, Празький град – резиденція чеських королів, де сьогодні живе і працює президент країни, легендарний собор Св. Віта, південні сади Празького граду, спускаєшся до площі Хрестоносців - однієї з найкрасивіших в Європі, а на Карловому мості, біля статуї Яна Непомуцького, загадай своє найпотаємніше бажання! Кажуть, що нездійсненних для Яна – немає!
13:00 – відкрий для себе Прагу самостійно. Море вільного часу, якого завжди так не вистачає.
20:00 – Рекомендуємо: Двогодинну прогулянку на кораблику по річці Влтава (18€). Такого Ти ще не бачив! І тут ти зможеш повечеряти за шведським столом, милуючись могутньою рікою та вечірньою Прагою, освітленою вогнями. Плюс welcome drink для чудового продовження цього вечора.
Ночівля.

День 5

 

Вівторок. Сніданок. Вільний день.
08:30 - Рекомендуємо: «Прогулянка крізь століття» (35€). Чеський Крумлов - центр Південної Чехії і застиглий шматочок історії – з XVIII ст. тут не було збудовано жодного нового будинку.
Чого тільки вартий Крумловський замок, який розмістився на скалі над рікою Влтавою. Після Празького Граду це найбільший архітектурний комплекс в Чехії. Як і в сиву давнину, замок і сьогодні охороняється ведмедями. Екскурсія містом перенесе тебе у середньовіччя, а далі – вільний час, щоб впоратись з емоціями і примусити себе повернутись до Праги.
19:00 - переїзд у Прагу.
Ночівля.

День 6

 

Середа. Сніданок. Вільний день.
8:30 - Рекомендуємо: екскурсія в Карлові Вари (20€) – місто лікувальних джерел, променад і колонад. Тільки побувавши тут Ви зрозумієте Гете, котрий сказав: „На світі існує лише три місця, де я хотів би жити – Веймар, Рим і Карлові Вари”.
Плюс три години вільного часу на самостійне купання в басейні, катання на фунікулері Діани, обід, бутіки й магазини... А може Вам пощастить зустріти якусь знаменитість?! І неодмінно - вічноживі троянди, просочені карловарською сіллю, - так і захочеться на пам’ять про це казкове місце серед Ангельських гір...
16:00 - виїзд до Праги.
21:30 – Рекомендуємо: одна з головних Празьких атракцій – Чорний театр (16€). Серед вражаючих спецефектів світла, суцільної темряви і музики Ви переживете друге народження!
Ночівля.

День 7

 

Четвер. Сніданок.

Тільки 1 нічний переїзд

Без нічного переїзду

08:00 - виселення з готелю.Але Чехія так просто тебе не відпустить…Вирушаємо до північно-східної Моравії. Неподалік від Брно розташоване чеське диво – Моравський Крас Місячні карстові ландшафти з каньйонами, гротами, бездонними проваллями, підземними озерами і ріками та більш ніж 400 печер... На тебе чекає прогулянка сталактитово-сталагмитовими печерами та містична поїздка човном по підземній ріці Пунква – серед музики і світла, краси і таємниць! Ти опинишся біля підніжжя унікальної прірви Мацоха, глибиною 138 м – найбільша прірва такого типу в Центральній Європі (7€). Обід. І яке свято без подарунків! Сувеніри на пам’ять про тепер вже Твою Чехію. Виїзд в Україну.

08:00 - виселення з готелю.Але Чехія так просто тебе не відпустить…Вирушаємо до північно-східної Моравії. Неподалік від Брно розташоване чеське диво – Моравський Крас. Місячні карстові ландшафти з каньйонами, гротами, бездонними проваллями, підземними озерами і ріками та більш ніж 400 печер... На тебе чекає прогулянка сталактитово-сталагмитовими печерами та містична поїздка човном по підземній ріці Пунква – серед музики і світла, краси і таємниць! Ти опинишся біля підніжжя унікальної прірви Мацоха, глибиною 138 м – найбільша прірва такого типу в Центральній Європі (7€). Обід. І яке свято без подарунків! Сувеніри на пам’ять про тепер вже Твою Чехію. Виїзд на кордон. Транзитна ночівля у Кракові.

День 8

 

П'ятниця.

Тільки 1 нічний переїзд

Без нічного переїзду

Прибуття у Львів (вранці). Екскурсія «Львів-маленький Відень».Як, Ви не були у Львові? Ви не їли струдель у цукерні на Староєврейській? Не куштували яблука в шляфрочках або тістечка цьом-цьом? То Ви не знаєте що таке задоволення! Подихайте львівським повітрям, послухайте концерт органної музики у Домініканському соборі, Ви відчуєте, що таке свято душі! І взагалі - за таку екскурсію, та ще й зі смачним сніданком у пані Наталі, 50 гривень то не гроші. А Ви як думаєте?

Сніданок. Виїзд на кордон. Приїзд у Львів близько 18:00.

ВАРТІСТЬ:

Вартість

Тільки 1 нічний переїзд

Без нічних переїздів

туру

Дорослі

Діти до 16 р.

Дорослі

Діти до 16 р.

 

225 €

205 €

255 €

235 €


Доплата за одномісне розміщення - 10 € / ніч.}

 

 


 

    У вартість туру входить:
  • зустріч представником фірми;
  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео, кава і чай під час зупинок);
  • 2 ночівлі у Кракові - готель***, сніданок (розміщення у дво- та тримісний номерах);
  • проживання у Празі - готель***, сніданки шведський стіл (розміщення у дво- та тримісний номерах);
  • супровід професійного гіда по всьому маршруту;
  • екскурсії згідно програми

  У вартість туру не входить: 

  • вхідні квитки;
  • страхування;
  • факультативні програми;
  • консульський збір 45€ для громадян Росії

     

     

 

  Подарунок від фірми:

  • сувенір на згадку про Чехію;
  • автобусна екскурсія по старовинному Львову

 

Необхідні документи:

  • Документи необхідні на основну подачу в Генеральне Консульство Чеської Республіки у м. Львові:
  • одна кольорова фотокартка 3,5 Х 4,5 (на вписаних дітей у паспорт теж);
  • дійсний закордонний паспорт з терміном дії не менше 90 днів;
  • оригінал страхового полісу на суму 30 000€;
  • Для дітей до 18 років - нотаріально завірений Дозвіл для виїзду за кордон;
  • для дітей з 15-ти років потрібний окремий проїздний

 

  "Создание сайтов ArtWeb Studio студия"

Бронирование авиабилетов онлайн.