This version of the page http://www.chl.kiev.ua/UKR/ch_lit_u.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-30. The original page over time could change.
Дитяча літературна творчість  

      Твої історії (вірші, казки, оповідання)

     На цій сторінці ви можете ознайомитися з літературною творчістю ваших ровесників (віршами, казками, оповіданнями, цікавими історіями тощо). Спробуй себе - запропонуй власні твори!
     А розпочинаємо ми знайомство з творів учнів полтавської школи Педагогічного Центру"ACADEMIA".

Пропонуємо Вашій увазі зразки поетичної творчості учасників літературної студії «Джерельце», що діє при Львівській обласній бібліотеці для дітей.

    Хочемо звернути вашу увагу на сторінку "Журавлик" Кримського Республіканського товариства "Батьківська ініціатива" при гематологічному відділенні Кримської Республіканської дитячої клінічної лікарні. Тут ви зможете прочитати вірші,пісні, а також подивитися малюнки дітей, хворих на лейкемію. Ще донедавна ця хвороба вважалася непереможною. Зараз вже лікарі навчилися боротися з нею. На жаль, не завжди це вдається.
     "Ви знайдете тут і веселе, і трагічне; і сльози прощання, і радість перемоги над недугом. Малюють наші діти і свою хворобу, і її лікування. Читайте, дивіться", - говориться у передмові до цієї мужньої сторінки.


© Текст. Національна бібліотека України для дітей

Карта серверу
До домашньої сторінки