This version of the page http://www.icps.kiev.ua/about/vacancies.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-28. The original page over time could change.
МЦПД -=- Про Центр . Вакансії
МЦПД
Міжнародний центр перспективних досліджень
www.icps.com.ua
    вул. Пимоненка, 13а
Київ, Україна, 04050
тел.: (044) 484-4400
факс: (044) 484-4402


 

 

 
жодної вакансії не відкрито
 

Надсилайте нам своє CV, якщо ви відчуваєте, що воно нас зацікавить. Центр веде базу даних експертів, які в майбутньому можуть приєднатися до команди дослідників. Надіслане нам CV може бути враховано під час розгляду майбутніх кандидатів. Ми, щоправда, не в змозі переглядати щоразу всі кандидатури, тому ваші шанси суттєво збільшаться, якщо ви додатково зреагуєте на оголошення про відкриту вакансію, інформація про яку може з’явитися на веб-сторінці Центру вже завтра.

Iнтернатура в МЦПД

Запрошуємо молодих людей до iнтернатури в МЦПД. Бiльшостi з тих, хто звертається до нас з проханням практикуватися в МЦПД, ми не вiдмовляємо. Варто лише пройти ретельний вiдбiр, щоб потiм наполегливо i завзято працювати у провiдному недержавному мозковому центрi України пiд керiвництвом найкращих знавцiв своєї справи.

Запрошуємо до співпраці експертів!

В МЦПД створюється база даних позаштатних експертів для залучення до виконання коротко- і довгострокових проектів. Щойно з’являтиметься потреба у таких послугах, ми передусім пропонуватимемо співпрацю експертам з нашої бази даних. Якщо вас цікавить такий спосіб співпраці з МЦПД, дізнайтеся про нього докладніше.

 
Надсилайте ваші CV

E-mail:
факс: (044) 484-4400

Мiжнародний центр перспективних дослiджень надає всiм кандидатам однаковi шанси отримати роботу, незалежно вiд статi, нацiональностi, полiтичних чи релiгiйних поглядiв. Лише вашi знання, досвiд i здiбностi можуть бути критерiєм вiдбору.

МЦПД пропонує своїм спiвробiтникам конкурентну оплату працi, можливiсть працювати з владними структурами, провiдними компанiями та ЗМI, бути учасником команди, мати змогу вчитися i навчати.



Міжнародний центр перспективних досліджень
МЦПД
www.icps.com.ua
    вул. Пимоненка, 13а
Київ, Україна, 04050
тел.: (044) 484-4400
факс: (044) 484-4402