This version of the page http://www.avanport-design.com/ukr/portfolio-84/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-24. The original page over time could change.
Портфоліо
рус укр eng
Про компанію Портфоліо Контакти



"Автоцентр на Столичному", сайт




Повернутись до списку робіт


Компанія «Автоцентр на Столичному» є одним з найкрупніших Філіалів Корпорації «УкрАВТО» та найбільшим спеціалізованим мультибрандовим дилерським центром в Україні. «Автоцентр на Столичному» займається продажем й обслуговуванням легкових автомобілів торгових марок: «SAAB», «Opel», «Chevrolet», «Daewoo», «ZAZ».



В основу дизайну сайта «Автоцентра на Столичному» було покладено ідею віртуального автосалону. Відвідувачі сайта мають можливість підібрати автомобіль не виходячи з дому. Тут представлена вся необхідна інформація для вибору нового автомобіля, а також для удосконалення та сервісу вже наявного.



Особливу увагу привертає до себе надзвичайно динамічний флешовий макет «Автоцентра на Столичному», який відкриває сайт. З його допомогою можна не лише ознайомитися з планом комплексу, але й перейти безпосередньо до вибору авто.




Червоноармійська, 111/113
під'їзд 1, поверх 2
м. Київ 03150
sales@avanport-design.com.ua

© АВАНПОРТ
2003-2007