This version of the page http://ua.korrespondent.net/main/61600 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-03. The original page over time could change.
Кушнарьов: Від колишньої помаранчевої команди переможців залишилися жалюгідні спогади
Субота 03 Березня 2007 07:45
· Новини E-mail    · Новини SMS   
· Текст    Рус    Eng 
Новини e-mail:
SMS, Відписатися
 РОЗДІЛИ:  УКРАЇНА: політика, події БІЗНЕС СВІТ СВІТ ПРО НАС ДУМКА ТЕХНОЛОГІЇ ТА НАУКА ШОУ-BIZ СПОРТ ЧУДАСІЇ ЗДОРОВ’Я ТОП ТИЖНЯ Журнал Кореспондент Щоденники журналістів Досье Форуми Фотогалерея Чат з гостями сайту Новини E-mail Новини SMS Експорт новин Контакти
УКРАЇНА: політика, Загальна
 

Фото Владимира Горлушко/"Афиша"
На Кореспондент.net відбувся чат з Євгеном Кушнарьовим

Кушнарьов: Від колишньої помаранчевої команди переможців залишилися жалюгідні спогади

Кореспондент.net

29 Листопада 2006, 15:47

Під час чату на Кореспондент.net один з лідерів Партії регіонів, народний депутат Євген Кушнарьов розповів про те, чому його політична сила не підтримала визнання Голодомору актом геноциду українського народу, прокоментував ноту МЗС України посольству США про перенесення візиту в цю країну прем’єр-міністра Віктора Януковича, а також висловив думку, що нинішній глава МВС Юрій Луценко залишиться в політиці.



Гість чату Кореспондент.net - Євген Кушнарьов

 - Що для Вас означає бути українцем?

Бути громадянином своєї країни, бути патріотом, любити свою Батьківщину. При цьому, для мене національність не є визначальною. Звичайно, виникає питання, що є пріоритетним у самій ідентифікації людини. І ми можемо, відчуваючи себе громадянином і патріотом, дуже істотно розходиться у своїх уявленнях про Україну. Ніхто не має права вважати себе більшим українцем, ніж інший громадянин цієї країни.

- Вчорашнє голосування по голодомору і заява комуністів, що прийняття закону про Голодомор ставить під питання їхнє перебування в антикризовій коаліції , це перші ознаки розвалу коаліції чи все-таки поодинокість?

Я б не драматизував ситуацію. Оцінки Голодомору в кожної політсили можуть відрізнятися. Механічного примусу в таких складних питаннях бути не може. Для коаліції важливо, щоб подібні прецеденти не були системою.

- Судячи з Ваших останніх заяв, Ви симпатизуєте Тимошенко більше як жінці, як політикові. Що Вам у ній подобається як у жінці і що не подобається як у політику?

Невірне уявлення. Незважаючи на різницю наших поглядів і позицій, я вважаю Тимошенко дуже сильним політиком, але мені здається, що роль "залізної леді" української політики знижує в ній жіноче начало. Саме тому, я побажав Юлії Володимирівні, залишаючись сильним політиком, завжди пам’ятати, що вона - жінка.

- Чому Партія регіонів не голосувала, за закон про голодомор? Адже формулювання "геноцид українського народу" звучать дуже коректно і справедливо?

Тому що для нас принциповість позиції й у тому, що Голодомор не був геноцидом. Якщо сказати простими словами, то головна розбіжність із Президентом у нас полягає в наступному: він вважає, що людей вбивали голодом, тому що вони українці. Ми вважаємо, що сталінська репресивна машина знищувала клас середняків, соціальну групу селянства, що не бажала підкорятися колективізації, тому знищувалися люди всіх національностей. І в Україні, і в Білорусі, на Північному Кавказі, Поволжі, Казахстані, на Алтаї. Так, в Україні загинуло людей більше, ніж в інших регіонах, але це були люди різних національностей. Тому, визнаючи Голодомор як репресії сталінського режиму, як найбільший злочин тоталітарної системи, сприймаючи його як національну трагедію українського народу, ми заперечуємо факт геноциду, тобто знищення людей.

- Чи будуть покарані за порушення партійної дисципліни Ганна Герман і Тарас Чорновіл, які всупереч позиції Партії регіонів проголосували за ганебний законопроект щодо визнання Голодомору 1932-33 років?

Ні, їхня позиція була нам відома, і якщо такі випадки не будуть повторюватися, то для них це не матиме ніяких наслідків.

- Чи є в Партії регіонів слабка ланка і де вона?

У цьому відношенні ПР нічим не відрізняється від більшості інших українських партій. Нам потрібно прагнути, щоб партія була сповна загальнонаціональної. Потрібно підвищувати рівень демократії, утверджувати колегіальність у керівництві партії і працювати над вдосконаленням ідеологічної платформи партії. Усе це ми знаємо, тому ні один з цих факторів не несе сьогодні серйозної загрози єдності і дієздатності партії.

- Сьогодні Янукович, коментуючи відправлення ноти українським МЗС у посольство США про перенесення його візиту, пообіцяв за це Тарасюку серйозно зайнятися питанням його звільнення. А як би Ви вчинили, якщо були б прем’єром?

Я думаю, це ще один прояв недосконалості сьогоднішньої моделі влади в Україні. Президент не хоче рахуватися з тим, що коаліційний уряд, створений у повній відповідності до Конституції, має свою сферу компетенції, у тому числі й у питаннях зовнішньої політики. Тарасюк як міністр цілком підконтрольний і підзвітний уряду і парламенту. І може бути в будь-який момент відправлений у відставку. Він цього давно заслуговує, а останніми діями він просто провокує прем’єра і більшість на негайну відповідну реакцію . Думаю, його відставка - справа найближчого часу.

Чи їде в США Янукович? Я не готовий відповісти на це питання. Прем’єр і делегація одержували запрошення від держорганів США і це запрошення не буде анульовано, безумовно, поїздка відбудеться.

 - Чи бачите Ви себе поза політикою, якщо бачите, то ким?

Ніхто з нас навічно не приходить в політику. Якщо мова йде про активну фазу політичної діяльності, то я поки маю намір залишатися активним політиком. Якщо відчую, що вичерпав себе, займуся чим-небудь іншим, може буду писати мемуари або вирощувати редиску.

- Чим особисто Вам заважає НАТО? З погляду економіки і політології НАТО несе такі закони, що поліпшать наше "життя вже сьогодні"!

А Ви запитаєте в жителів колишньої Югославії, що туди принесло НАТО.

- Коли б Ви вважали доцільним провести в Україні референдум по НАТО?

Наскільки мені відомо, 4,5 млн голосів за проведення такого референдуму вже лежать у ЦВК. Зрозуміло, що Президент всіляко перешкоджає проведенню такого референдуму, тому що сьогодні три чверті українського народу не бажають вступати в НАТО.

- Пан Щербань серйозно перешкодив бізнесу багатьох малих підприємців Сумщини.  Чи відомо Вам про це, і як, на Ваш погляд, пан Щербань буде поводитися далі в цьому плані?

Складно відповідати на подібні питання, не маю належну інформацію. Можу відповідати за себе і за свої дії. Маю тільки інформацю зі ЗМІ. Не спілкувався з паном Щербанем 2,5 роки.

- Хто Ваш найбільший опонент у політиці?

Я не створюю собі ні опонентів, ні ворогів у політиці(Фото Владимира Горлушко)
 
Я не створюю собі ні опонентів, ні ворогів у політиці. У політиці, як і в спорті, ми всі прагнемо перемоги, а значить усі ми "і політики і партії по відношенню один до іншого - суперники й опоненти"

- Пане Кушнарьов, чи не вважаєте Ви, що настав момент для імпічменту Президента? Як Ви ставитеся до такого варіанту?

Конституція чітко визначає підстави для імпічменту президента. Це національна зрада або кримінально карний злочин. Незгода парламенту з політичною позицією президента не може бути основою для імпічменту. Я вважаю нерозумними спекуляції на цю тему.

- Скажіть, Ви вже подарували Юлії Тимошенко перлове намисто?

На жаль ні, тому що Юлія Володимирівна відсутня в парламенті. Ну а з приводу його вартості, то, сподіваюся Ви знаєте, що говорити про ціну подарунка непристойно. Оскільки Юлія Володимирівна веде скромний спосіб життя, то й подарунок мій недорогий. Я керуюся принципом, що головне не ціна, а увага.

- Питання про самокритику і самооцінку: як Ви себе
оцінюєте (за 10 бальною шкалою). Хто з політиків із
зарубіжжя Вам симпатизує?

Як тільки політик сам почне давати собі оцінку, він буде
схожий на мавпу перед дзеркалом. Мене ця роль не влаштовує. Щодо симпатії до закордонних політиків - у мене нема кумирів. Вважаю, що є політики і є державні діячі. Мені імпонують політики, які стали державними діячами.
Оскільки Юлія Володимирівна веде скромний спосіб життя, то й подарунок мій недорогий

- Із серпня по жовтень рівень підтримки Партії регіонів знизився на 10%. За даними опитування ФОМ-Україна, якби парламентські вибори відбулися в найближчу неділю, за Партію регіонів проголосувалася б 27,6% опитаних проти 37,5% у серпні. Чому?

Суспільна думка має свою амплітуду коливання завжди. Серпень - це перемога Партії регіонів, це пік очікувань і надій. Сьогодні перед людьми чекання важкої зими, ріст тарифів, і інші проблеми. До речі, рейтинг Нашої України зменшився вдвічі. Нижчий рейтинг і в БЮТ. Частина людей бажає швидких змін, і не одержавши їх, демонструє своє розчарування. У цьому немає ніякої трагедії. У нас є всі можливості - не тільки відновити серпневий рейтинг, але і перевищити його. Для цього потрібен час і напружена робота.

- Як впливає політика на ваше особисте життя?  Чи приділяєте Ви досить уваги відпочинку і як ви його проводите?

Впливає дуже відчутно. Вона не залишає часу на особисте життя. Слава Богу, що раніше було навпаки, і я встиг народити сина, посадити дерево і побудувати будинок.

- Скільки ви заробляєте на місяць?

Отримую зарплату народного депутата, яку встановила Юлія Тимошенко, будучи прем’єр-міністром. Це порядку 16 тисяч гривень. (Відповідь на запитання про вартість костюма) Мій костюм коштує близько 4 тисяч гривень. Як бачите, купити мені його не важко. Коли я починав свою трудову діяльність рядовим інженером, моя зарплата була 120 карбованців, а пристойний костюм тоді коштував не менше 150. Так що тоді було складніше.

- Може, варто запитати про НАТО в жителів Литви, скажімо? Адже потрібно бути об’єктивними політиками і не приводити в приклад тільки "негатив"?

Ніяке НАТО не змінить наше життя до кращого. Як і будь-який інший військово-політичний союз.

- Як ви ставитеся до Кавказьких республік? Зокрема до Михайла Саакашвілі?

Я не виділяю кавказькі республіки серед інших держав, з якими Україна має відносини. Оцінку Саакашвілі буде давати сам грузинський народ. Мене в його політичній діяльності нічого особливого не приваблює. Він піймав вітер суспільних настроїв, свої політичні вітрила. Інше залежить від нього самого.

- Ви вважаєте себе українцем чи росіянином?

Я росіянин за національністю. Мої батьки - росіяни. Батько народився на Смоленщині, а мама - на Середньому Уралі. Вони зустрілися в післявоєнному Харкові, де я і народився в 1951 році. Усе моє життя пройшло в Україні, і я природно вважаю себе українцем. Моя рідна мова - російська, нею я думаю, розмовляю в родині і з друзями, але я вільно володію й українською.

- Чому Москва має стільки впливу на політичні сили в Україні, наприклад, Партію регіонів, Компартію, Соцпартію, які відпрацьовують гроші Кремля. Як ви вважаєте, чому проукраїнські сили нашої країни з 1991 року зазнають поразки за поразкою?

Я дозволю собі відповісти Вам на питання. Чому Вашингтон має такий вплив на Президента Ющенка, НРУ й інші націонал-патріотичні і націоналістичні партії України. Я з 90-го року спостерігаю усе, що відбувається в націонал-демократичному таборі, і тепер набагато краще розумію, чому Україна сторіччями не могла знайти державність. Це про них народ влучно сказав - де два українців, там три гетьмани. Ющенко на якийсь час зумів їх об’єднати, але далі усе відбулося, як і завжди - внутрішня боротьба за владу, підлість, зрадництво, продажність і всього через два роки від колишньої помаранчевої команди переможців залишилися жалюгідні спогади: чотири польових командири в зажурі й зневірі п’ють горілку в кафешці біля Майдану.

- Скільки, на вашу думку, протримається альянс КПУ-СПУ-ПР у Верховній Раді? Яка ймовірність того, що лідер соціалістів Олександр Мороз знову піде на зрадництво?

Як відомо, у політиці нема друзів і ворогів, є вічні інтереси. Будемо намагатися, щоб інтереси, які нас об’єднали в антикризовій коаліції, виявилися сильнішими чергових спокус.

- У свій час ви виступали за федералізм і поділ України. Поміняли ви свої погляди чи й далі наполягаєте на відокремленні східних областей України.

Я ніколи не виступав за відокремлення якихось областей від України. Я як і раніше вважаю, що федеративний устрій України дозволить зняти гостроту протиріччя між південно-сходом і заходом України. Але федералізація - це не одномоментний акт. Якщо ми будемо здійснювати розумну регіональну політику, яка, в тому числі, забезпечить диференційований підхід до культурно-мовної сфери, тема федералізації може втратити свою актуальність.

- Як ви ставитеся до вступу України у СОТ?

Загалом, як до об’єкта необхідності, чітко усвідомлюючи всі плюси і мінуси такого кроку. Безумовно, у відкритій, конкурентній економіці ми рано чи пізно навчимося жити за її законами. Але також ясно, що спочатку нам доведеться зазнати чимало нових проблем. Думаю, ми вступимо у СОТ до середини наступного року.

- Чи не думаєте Ви що тут у нас дві країни - Захід і Схід, які для того щоб розвиватися успішно, повинні йти різними й незалежними шляхами?

З першою частиною вашого судження я значною мірою
Євген Кушнарьов сказав, що частина населення прагне швидких змін, а не отримавши їх, демонструє своє розчарування (Фото Владимира Горлушко) 
 
згодний. Про це сказав і Віктор Ющенко в ніч ухвалення рішення про призначення Януковича прем’єром. А от про два шляхи - я розмірковувати не хочу - це не моя позиція. Україна повинна бути єдиною, але єдність народу повинна спиратися на різноманіття й у політиці, і в економіці, і в гуманітарній сфері. Будь-які спроби нав’язати українському народу унітарне мислення під будь-якими прапорами будуть тільки поглиблювати розкол і підсилювати опір незгодних.

- Хто зараз у країні головний Ющенко чи Янукович?

Ненормально, що таке питання виникає. У парламентсько-президентській республіці повноваження уряду і прем’єра в здійсненні, насамперед, внутрішньої політики значно ширші, ніж у Президента. Питання не в тому, хто головний, а в тому, щоб кожен займався своєю сферою діяльності, і ця сфера була чітко визначена Конституцією і Законом. У нас черговий перехідний етап від однієї моделі влади до іншої. Тому і виникає таке питання.

- Ющенко теж піймав свої політичні вітрила і вітер суспільних настроїв?

Так, я думаю, ці оцінки можна віднести повною мірою і до нього.

- Ви курите? Якщо так, то які цигарки?

Я курив з 10 до 25 років. А потім кинув раз і, впевнений, назавжди. У той час курив болгарські сигарети. БТ, ТУ-134 і радянські Орбіта, і українські курив. Ностальгії за тією звичкою не відчуваю.

- Який Ваш улюблений український письменник? Російський? Що з прочитаного нещодавно Ви б рекомендували?

Мені не зовсім зрозумілий такий підхід. У мене нема одного раз і назавжди улюбленого ні російського, ні українського, ні закордонного письменника. У різні періоди свої життя зачитувалося різними авторами. У дитинстві - молодості читав дуже багато. Зараз часу та й схоже потреби в цьому немає. Читаю в основному мемуари. Іноді історичні романи. Рідше - детективи. Та й то тільки у відпустці. Зараз читаю мемуари Антона Денікіна. Читаю повільно, тому що над багатьма подіями і думками розмірковую.

- Чим займаються Ваші діти? Чи не плануєте Ви для них політичне майбутнє?

Вважаю, що мої діти "відбулися". Дочка працює деканом юридичного факультету Харківського національного університету, вона - кандидат юридичних наук. Цього року її обрано за списком Партії регіонів депутатом Харківської міськради і там очолює комісію з правових питань. Син створив власну провайдерську фірму, він - програміст за освітою, це - його захоплення і джерело існування. Син до політичної діяльності інтересу не виявляє. Мої діти, як для політика, на щастя, ніколи не були джерелом проблем.

- Як Ви ставитеся до чисельних сепаратистських організацій Криму?

У правовому змісті назвати яку-небудь організацію сепаратистською можна тільки, якщо вона відкрито проголосила курс на відділення частини території від країни. Мені такі організації не відомі. Так вони і не можуть існувати, оскільки заборонені нашим законодавством. Закидати ж будь-якій суспільній чи політичній силі її проросійські або проросійські настрої, як, втім, і проєвропейські або проамериканські, це значить зневажати основні демократичні цінності,

- Яка ваша особиста позиція стосовно Чорноморського флоту? Чи вважаєте ви що ЧФ гальмує розвиток регіону, не дає доступ інвестору до створення справді конкурентноздатної курортної зони?

Думаю, що це трохи однобічний погляд на проблему. ЧФ Росії в Криму - це тема міждержавних відносин. Його перебування до 2017 року на території України визначено нашою Конституцією. Рішення в майбутньому будуть прийматися з урахуванням всіх аспектів проблеми, і політичних, і економічних, і соціальних, і екологічних.

- Прокоментуйте тезу про те, що реальний лідер ПР - це Ринат Ахметов.

Лідер Партії регіонів - Віктор Янукович. Він обраний на цю посаду з’їздом партії. І думаю це ні в кого не викликає сумніву. Ринат Леонідович Ахметов членом партії регіонів став відносно недавно. Але його авторитет у партії дійсно дуже високий. За час його перебування в керівництві Партії Регіонів я не знаю жодного випадку, коли Ринат Ахметов нав’язував би партії свою думку. Він людина чітких поглядів уміє ясно і твердо формулювати свою позицію, але при цьому робить це завжди тактовно, не придушуючи думку інших.

- Чи є у Вас власний автомобіль, якщо так - то який?

У мене нема особистого автомобіля, у якості службового я використовую BMW 745

- Партія регіонів збирається брати участь у президентських виборах? якщо так, то які кандидати найімовірніші?

Партія регіонів, безумовно, буде брати участь у президентських виборах. Але сьогодні говорити про кандидатів передчасно. Усе вирішуватиметься відповідно до Статуту партії, коли прийде час.

- Через місяць Новий Рік! Ви його будете зустрічати по-російському часу чи за українським часом?

Хто ж відмовиться від можливості випити два рази за Новий рік. А якщо серйозно, те завжди слухаю новорічне поздоровлення президента Росії і також уважно слухаю Президента України.

- У Вас годинник якої фірми?

Тої ж самої, що й у багатьох телеефірах та інтернет-конференціях, де мені задавали багато разів аналогічне питання. Це годинник швейцарської фірми, подарований мені моєю родиною на п’ятдесятиріччя.

- Чому в Політвиконкомі й Політраді Партії регіонів України самі "донецькі"?

Це не правда. Крім донецьких, є ще харків’янин Кушнарьов, одесит Костусєв…Більше зараз не пригадую.

- Поясніть, коли жити в Україні простим громадянам краще стане.

Краще - це дуже абстрактна категорія. Коли я 9 днів знаходився за ґратами, то краще мені стало, коли мене випустили. Головне завдання держави - створити такі умови, щоб більша частина людей могла сама забезпечити поліпшення свого життя. Держава повинна забезпечити ріст пенсій, стипендій і пільг відповідно до росту цін і тарифів. Отоді можна буде говорити, що сьогодні ми живемо краще, ніж учора. Але при цьому, ми завжди будемо хотіти жити краще. У 2003 - 2004 році наступила ситуація, коли жити стало кращим, але відомі події усе змінили. Люди вибрали волю замість економічного росту і процвітання. Але нічого, ми економіку поправний, а воля залишиться.

- Яка Ваша думка про роботу МВС України? Як Ви вважаєте, чи є взаємозв’язок між заробітною платою співробітника міліції і результатами боротьби зі злочинністю?

МВС як і в цілому правоохоронна система в Україні - найкорумпованіша сфера. Друга проблема - це деполітизація. МВС. Третя - забезпечення цивільного контролю за діяльністю силових відомств. Жодна з  цих проблем за 15 років незалежності не вирішена. Я думаю, що Луценко, як міністр, безумовно, не на своєму місці. Він не ховає своїх політичних симпатій і антипатій. Він одержимий революційною ненавистю. А це в демократичному суспільстві неприпустимо. Я думаю, що Луценко залишиться в громадській політиці, але в якій якості - і в якій політичній силі - це вирішувати йому самому.

- Чи любите ви риболовлю?

Так, риболовля, напевно, одне з найбільших моїх захоплень.

- З яким видом спорту Ви б порівняли політику?

У буржуазному світі суперники мутузили один одного по спеціально приготованій багнюці. Наша політика інколи близька до цього. У нас політика - такий собі напівспорт, напівшоу.

- Де ви волієте проводити відпустку?

Намагаюся проводити її в різних місцях. У тому числі й в інших країнах

- Які у вас спортивні захоплення?

Я кандидат у майстри спорту з гандболу, але все це в минулому.

- Говорять, що під Новий Рік збуваються всі бажання, якщо не секрет - Ваше новорічне бажання для українського народу.

Вірити в себе, вірити у свою країну, вірити в те, що добра і справедливості в житті все-таки більше, ніж зла і підлості. І, звичайно ж, нехай нам усім стане краще.



друкована версія  надіслати другу  лист редакторові  


 
Коментарі до статті    (7)
1

Саша  (анонім) |  29.11.2006, 14:58

Нічого конкретного, жодної нормальної тези, все по верхах. Думаю ПР не довго протягне з такою політикою, бо треба мати чіткість, а то таке щось, розмите і нетривке

2

Читач  (анонім) |  29.11.2006, 17:42

Він дивний. Часом видає цілком українські інтерв"ю, ще й мовою. Часом просто дикий про-російський. Дивний.

3

dolphin  (анонім) |  29.11.2006, 17:48

погоджуюсь з "Саша" я тоже так можу прийти наплести щось поверхове ідеологі ід ітп, політика зараз як серіал :(

4

vlad  (анонім) |  29.11.2006, 18:13

хорошо, наверно, этого демагога Оранжевая Революция поимела в задний проход, раз он таким ядом на все,что небело-голубого цвета исходит.

5

garvard  (анонім) |  30.11.2006, 00:32

З 10 до 25 людина навчається, в неї формується інтелект. Жаль, що Кушнарьов цей період прокурив!

6

Fedir  (анонім) |  30.11.2006, 05:01

a pochemy net voprosa za veroispovedanie i kakoe otnoshenie k religii?

7

VS  (анонім) |  30.11.2006, 06:01

"Так, в Україні загинуло людей більше, ніж в інших регіонах, але це були люди різних національностей... ми заперечуємо факт геноциду, тобто знищення людей" - кінець цитати, без коментарів. Фашисти в 2-гу світову знищували всіх крім німців, але Кушнарьов, Табачник, Маленкович і такіж не кажуть: "ми заперечуємо факт геноциду (євреїв - авт) тобто знищення людей " Товаріщ Кушнарьов і іже, ви за кого нас маєте? Ми довго терпимо, але згадайте історію: Хмельничину, Коліївщину, громадянську і т. п.

Ваш коментар


Якщо ви не бачити картинки з контрольними символами, це означає, що в вашому браузері вимкнена підтримка графіки. Увімкніть її і перезавантажте сторінку.
Залишаючи коментарі, дотримуйтесь Правил поведінки на ресурсі. Коментарі, які не відповідають вимогам Правил - будуть видалені. Користувачі ресурсу, які порушують Правила, будуть позбавлені можливості залишати коментарі.

Словом Анонім відмічені не зареєстровані користувачі.

читайте також:

28 Листопада 2006, 15:46

Кушнарьов і Турчинов по-різному бачать прийняття закону про Голодомор

21 Листопада 2006, 10:27

Кушнарьов засвоїв головний урок "помаранчевої" революції

16 Листопада 2006, 10:30

Кушнарьов хоче сказати Луценку "до побачення"







Публікації на тему "Влада":

02 Березня 2007, 20:57

Янукович вважає недоцільним проведення найближчим часом референдуму про членство України в НАТО

02 Березня 2007, 20:22

Близнюк пообіцяв збудувати Європу насамперед у Донбасі

02 Березня 2007, 19:29

У Президента впевнені, що в уряді завівся монстр

02 Березня 2007, 18:45

Експерт вважає, що Ющенко даремно відмовляється від законопроекту про Президента

02 Березня 2007, 18:32

Янукович оголосив конкурс на посади міністрів

02 Березня 2007, 18:10

Богатирьова сумнівається в здібностях Огризка. Але вона готова "хоча б зустрітися"

02 Березня 2007, 16:22

Цушко пообіцяв "здати" усіх

02 Березня 2007, 14:37

Мороз заспокоїв усіх: дострокових виборів не буде

02 Березня 2007, 13:57

Професор Янукович став доктором

02 Березня 2007, 13:31

У МВС знайшли пристрій для прослуховування

02 Березня 2007, 13:09

Ющенко пропонує створити в Україні Музей радянської окупації

02 Березня 2007, 12:50

Янукович: Ми не маємо жодних, м’яко кажучи, проблем

02 Березня 2007, 12:09

Волга погрожує Ющенку введенням військ

02 Березня 2007, 10:56

Мукачівський суд: Морозу можна підписувати закон про Кабмін

02 Березня 2007, 09:50

Ющенка чекають у польському Плоцьку


Сайти за темою:

Кабінет Міністрів України

Верховна Рада України

Фракція "Регіони України" у Верховній Раді

 
РЕКЛАМА
 
  off-line # 25503 Березня 2007  
Антигорожане
Тот самый Режиссер
Джокер Януковича
ПОДПИШИСЬ НА ЖУРНАЛ
ОСТАННІ НОВИНИ
 

21:30 8 березня Ющенко святкуватиме у Брюсселі

21:15 Тимошенко зрозуміла, що США підтримають українську демократію

20:57 Янукович вважає недоцільним проведення найближчим часом референдуму про членство України в НАТО

20:39 Луценко та Стецьків відбули до Канади

20:22 Близнюк пообіцяв збудувати Європу насамперед у Донбасі

20:04 Мороз звинувачує Луценка у використанні адмінресурсу

19:10 Росія занепокоєна можливою участю України у створенні ПРО

18:45 Експерт вважає, що Ющенко даремно відмовляється від законопроекту про Президента

18:32 Янукович оголосив конкурс на посади міністрів

18:10 Богатирьова сумнівається в здібностях Огризка. Але вона готова "хоча б зустрітися"



СТАТИСТИКА
 
ПАРТНЕРИ
 
 
РУБРИКИ
 

УКРАЇНА: політика, події | БІЗНЕС | СВІТ | СВІТ ПРО НАС | ДУМКА | ТЕХНОЛОГІЇ ТА НАУКА | ШОУ-BIZ | СПОРТ | ЧУДАСІЇ | ЗДОРОВ’Я | ТОП ТИЖНЯ

КореспонденТ.net
 

Щоденники журналістів | Досье | Фотогалерея | Форуми | Чат з гостями сайту | Новини E-mail | Новини SMS | Експорт новин |  Новини RSS | Реклама на сайті | Про нас | Контакти

КореспонденТ
 

Про журнал | Проекти | On-line версія | Реклама в журналі | Передплата на журнал | Контакти

© 2000-2007 ТОВ "Бігмір-Інтернет". Всi права застережено.

ІНФО
 

Використовувати матеріали Кореспондент.net можна, лише пославшись на (для інтернет-видань - зробивши гіперпосилання) на Кореспондент.net. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на "Iнтерфакс-Україна", "Українські Новини", УНІАН, або Reuters суворо забороняється.


Наші сайти:
bigmir)net - пошук в Україні
UkrJob - робота в Києві та Україні
АФИША - бурхливе життя Києва
PINK - мода, секс, зірки
15minut.com.ua - твоя ранкова газета
uaSport.net - все про спорт
KyivPost.com - news from Ukraine
UkrBiz - бізнес в Україні