This version of the page http://www.ukrpatent.org/ua/pib.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-02. The original page over time could change.
Державне підприємство 'Український інститут промислової власності'
http://www.ukrpatent.org/ua/pib.html © 2007 Всі права захищено.
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРОМИСЛОВОЇ ВЛАСНОСТІ
(УКРПАТЕНТ)

Патентно-інформаційна база експертизи (ПІБ)

ПІБ – пошуковий фонд патентної документації для службового користування, призначений для визначення рівня техніки під час проведення кваліфікаційної експертизи заявок на винаходи. ПІБ створено згідно з постановою Верховної Ради України “Про введення в дію Закону України “Про охорону прав на винаходи і корисні моделі” від 23 грудня 1993 року №3769 і введено в дію з 1 липня 1997 року.

ПІБ комплектується національною патентною документацією та зарубіжними патентно-інформаційними продуктами, здебільшого на сучасних електронних носіях (оптичних дисках CD-ROM та DVD-ROM), патентних відомств провідних країн та міжнародних організацій інтелектуальної власності (ЄПВ, ВОІВ). Наявна у фонді документація має значну ретроспективу. Загальний обсяг колекції CD-ROM та DVD-ROM у ПІБ станом на 1 березня 2007 року налічує понад 11430 дисків.