This version of the page http://www.shevdid.com/team.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-01. The original page over time could change.
Українська юридична фірма - Шевченко Дідковський і Партнери -- Юристи
Англійська  
 Друк

Знання, талант і досвід наших юристів - це головне, що ми пропонуємо нашим клієнтам. В юридичній фірмі "Шевченко Дідковський і Партнери" працює команда кваліфікованих спеціалістів, що на сьогодні налічує 52 юристи, які спеціалізуються в різних галузях права: міжнародне фінансування, корпоративне право, антимонопольне регулювання і недобросовісна конкуренція, злиття та поглинання компаній, нерухомість, телекомунікації, міжнародна торгівля та інвестиції, нафта і газ, рекламне право, цінні папери і трудове право.

Більшість юристів фірми мають значний досвід роботи у провідних юридичних фірмах США, Великобританії та Німеччини і отримали освіту в найкращих юридичних школах США та Європи, серед яких Оксфордський та Єльський університет, університети Чикаго та Мінесоти. Деякі наші юристи отримали право на юридичну практику не лише в Україні, але й в інших юрисдикціях - зокрема, у штаті Нью-Йорк.

Основу команди юристів складають партнери фірми:

Шевченко ІгорСтарший партнер    
Дідковський ОлексійВиконавчий партнер    
Токтомушев РисбекКеруючий партнер    
Хачатурян АрменПартнер    
Падалка ОлександрПартнер    
Самойленко ВадимПартнер    
Зленко АнатолійПозаштатний радник    
Копірайт     Застереження    Зворотний зв'язок