Логін:
Пароль:
головна мапа сайта телефон програмне забезпеченя контакт Українська Русский English


    
   Пошук у розділі    
   Детальний пошук
   Прес-служба
   Система Комісіі
   Діяльність Комісії
   Нормативна база
   Регуляторна політика
   Каталог послуг
   Річні звіти Комісіі
   Учасники ринку
   Лiцензування
   Децентралізація
     державного управління
   Аналітика
   Корпоративне      управлiння
   Аудит
   Пiдготовка та
     сертифiкацiя фахiвцiв
   Фінансовий моніторинг
   Шаблони звітності
   Тендери
   Моніторинг виконання
     бюджету
ПРЕС-РЕЛІЗИ 2007-02-23

This version of the page http://www.ssmsc.gov.ua/1/3/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-28. The original page over time could change.
Державна комісія з цінних папері

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку

ПРЕС - СЛУЖБА

03680, м. Київ-150, вул. Горького, 51, тел/ факс (044) 287-03-06

E – mail: pressa@stockmarket.gov.ua


 

23 лютого 2007 року, о 12-00 – член Комісії, Володимир ХАРИЦЬКИЙ провів брифінг з представниками ЗМІ на тему: „Обговорення підсумків IV засідання Ради керівників державних органів з регулювання ринків цінних паперів держав-учасниць СНД (м. Москва), який відбувся за адресою: вул. Горького, 51, 8 пов., зал засідань.   

                                                        *        *        *

Прес-реліз

19-20 лютого 2007 року в м. Москві відбулося ІV засідання Ради керівників державних органів з регулювання ринку цінних паперів держав-учасниць СНД, в якому взяв участь член Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку – Харицький Володимир Петрович.

Відповідно до порядку денного на четвертому засіданні Ради керівників державних органів з регулювання ринку цінних паперів держав-учасниць СНД розглядались наступні питання:

1. Про Голову Ради керівників державних органів з регулювання ринку цінних паперів держав-учасниць СНД;

2. Про поточний стан ринків цінних паперів держав – учасниць СНД;

3. Про порівняльний аналіз законодавств держав - учасниць СНД, яке регулює розкриття інформації  стосовно діяльності емітентів цінних паперів;

4. Про порівняльний  аналіз законодавств держав - учасниць СНД,  яке регулює брокерську, дилерську діяльність та  діяльність з обліку прав на цінні папери.

5. Про принципи допуску професійних  учасників ринку цінних паперів держав - учасниць СНД на національні ринки держав  – учасниць СНД.

6. Про план роботи Ради керівників державних органів з регулювання ринку цінних паперів держав-учасниць СНД на 2007 – 2008 роки.

Відповідно до порядку денного засідання членів Ради були прийняті наступні рішення:

1.          Обрати головою Ради керівників державних органів з регулювання ринків цінних паперів держав – учасниць СНД –ХАРИЦЬКОГО Володимира Петровича, Члена Ради керівників державних органів з регулювання ринків цінних паперів держав – учасниць СНД, Члена Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (одноголосно);

2.          Розглянуто питання розвитку ринків цінних паперів країн – учасниць СНД;

3.          Розглянуто питання про порівняльний аналіз законодавств держав - учасниць СНД, яке регулює розкриття інформації  стосовно діяльності емітентів цінних паперів та прийняті відповідні рекомендації;

4.          Розглянуто питання про порівняльний  аналіз законодавств держав - учасниць СНД,  що регулює брокерську, дилерську діяльність та  діяльність з обліку прав на цінні папери та прийнято рішення направити зазначене питання на доопрацювання та розглянути його на наступному засіданні.

5.    Здійснено обговорення питання про принципи допуску професійних  учасників ринку цінних паперів держав - учасниць СНД на національні ринки держав  – учасниць СНД та прийняте рішення підготувати зазначене питання на наступне засідання.

6.    Затверджений орієнтовний  план роботи Ради на 2007 – 2008 роки, для доопрацювання якого встановлений місячний термін.

Робота Ради керівників державних органів з регулювання ринків цінних паперів держав – учасниць СНД:

сприятиме налагодженню тіснішого та ефективнішого співробітництва з представниками державних регуляторів ринків цінних паперів держав-учасниць СНД;

надасть можливість проводити порівняльний аналіз практичного застосування вітчизняних і міжнародних концепцій та методів, розглядати пріоритети, тенденції та наслідки розвитку національних ринків.

 

 

НОВИНИ КОМІСІЇ
2007-02-28 Останні новини
2007-01-02 Семінари та конференції
2007-02-23 Прес-релізи
2006-05-23 Моніторінг публікацій