This version of the page http://portal.lviv.ua/sport/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-28. The original page over time could change.
Спорт / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну  
      
Спорт
27 лютого 2007
16:42 Бокс. Львівські боксери виграли два титули чемпіонів Європи

Вечір професіонального боксу у львівському палаці спорту "Україна" завершився тріумфом галицьких боксерів. Жоден із місцевих атлетів не зазнав поразки в рейтингових поєдинках, а Віктор Плотніков і Геннадій Делісандру здобули чемпіонські паси – чемпіона Східної Європи IBF і чемпіона Східної Європи ЄЄБА відповідно.

детальніше
16:11 Гандбол. У Львові пройдуть відбіркові матчі юніорського чемпіонату Європи

2-4 березня наше місто вперше в своїй історії прийматиме великий міжнародний турнір з жіночого гандболу – відбірковий раунд чемпіонату Європи, в якому змагатимуться юніорські збірні (тобто дівчата 17 років). До нас завітають юні представниці Греції, Росії і Швеції. Українську збірну поведе до перемоги заслужений тренер України Леонід Євтушенко. Усі ігри проходитимуть на майданчику ПС «Будівельник». Цей турнір стане репетицією перед дорослим чемпіонатом Європи – 2012, в конкурсі на проведення якого беруть спільну участь Україна і Польща, повідомила «Львівський портал» прес-служба СК «Галичанка».

детальніше
08:13 Шахи. Іванчук виходить на третє місце

У завершальний день першого кола турніру "Морелія-Лінарес", який проходить в Мексиці, львів’янин Василь Іванчук переміг Левона Ароняна з Вірменії. Вікторія дозволила йому з 4 очками зайняти третю сходинку у турнірному реєстрі.

детальніше
26 лютого 2007
21:13 Футбол. Білоруський вундеркінд гратиме за „Карпати”

Білорусів у „Карпатах” відтепер побільшало. В матчах другого кола „зелено-білі” кольори захищатиме зокрема 20-річний форвард мінського „Динамо” Леонід Ковєль, повідомляє Інформаційний центр ФК „Карпати”.

детальніше
19:23 Боротьба. Львів’янин переміг на Міжнародному турнірі

Вчора у столиці завершився 13-ий Міжнародний турнір, який був відбірним для українських спортсменів до чемпіонату Європи. Керманичі збірної залишилися задоволеними результатами українських борців, однак порадували наставників чоловіки, які здобули 5 перемог у семи вагових категоріях. А жіноча команда спромоглася лише на срібло запоріжанки Оксани Шалікової (до 63 кг).

детальніше
18:28 Хокей. На Кубку Львова найсильнішими були львів’яни

Протягом вихідних 24-25 лютого на штучному льоді Львівського спорткомплексу «Медик» проходили матчі турніру з хокею «Кубок Львова-2007», повідомляє сайт ХК «Львів». На запрошення організаторів Львівської обласної федерації та хокейного клубу «Львів» на турнір прибули кращі аматорські команди. За перемогу боролися клуби: «Патріот» (Вінниця), «Дніпро-Метеор» (Дніпропетровськ), столичні «Сиріус» та «Київські лиси». Львів представляли дві кращі команди Західно-української аматорської ліги ХК «Львів» та СК «ВІМ-Беркут».

детальніше
09:06 Шахи. Іванчук у шостому турі «розписав мирову»

У Мексиці пройшов шостий тур 24-го міжнародного турніру Ciudad de Linares. Львів’янин Василь Іванчук зіграв унічию з індійським шахістом Анандом. Решта партій туру також не виявили переможців: Карлсен (Норвегія) - Леко (Угорщина) – нічия; Морозевич (Росія) - Свідлер (Росія) – нічия; Аронян (Арменія) - Топалов (Болгарія) – нічия.

детальніше
08:49 Баскетбол. «Львівська політехніка» поступилася клубу «Миколаїв»

У суботу БК «Львівська політехніка – Галичина» у гостях програла у матчі чоловічої Суперліги МБК «Миколаєву» з рахунком 86:94. Три чверті на майданчику точилася рівна боротьба і лише в заключній частині гри львів’яни почали відставати у рахунку. Четверту чверть господарі закінчили з перевагою у 6 очок, що й стало вирішальним фактором у змаганні за перемогу.

детальніше
24 лютого 2007
09:48 Футбол. «Банік» розгромив львівські «Карпати»

Вчора, 23 лютого, львівські «Карпати» у своєму останньому запланованому товариському матчі на тренувальних зборах в Туреччині зіграли проти чеської команди «Банік» з Острави і поступилися супернику з рахунком 1:3.

детальніше
23 лютого 2007
17:53 Шахи. Іванчук та Морозевич закінчили поєдинок 5 туру внічию

Вірменський гросмейстер Левон Аронян одержав перемогу над індійцем Вішванатаном Анандом у 5-м турі міжнародного супертурніру 20-й категорії "Морелія-Лінарес 2007", що проходить у Мексиці.

детальніше
17:30 Хокей. У Львові розпочинається Кубок міста

У найближчі два дні, 24 та 25 лютого, у Львові буде проходити Кубок міста з хокею. У змаганнях візьмуть участь 6 команд. Окрім місцевих команд СК «ВІМ Беркут» та ХК «Львів» за кубок переможця змагатимуться хокеїсти з Дніпропетровська, Києва та Вінниці, повідомляє сайт Львівської міської ради.

детальніше
17:25 Стрільба з лука. У Львові пройде фінальний етап Кубку Європи

У Львові 18-22 липня 2007 року на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ „Динамо” проходитиме II етап Кубка Європи зі стрільби з лука серед юніорів та юнаків, повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

детальніше
22 лютого 2007
13:34 Шахи. У четвертому турі турніру «Морелія-Лінарес» Іванчук програв

Львів’янин Василь Іванчук, який після трьох турів лідирував на шаховому турнірі «Морелія-Лінарес» вчора у четвертому турі зазнав першої поразки. Іванчук програв норвежцю Карлсену.

детальніше
08:37 Футбол. «Карпати» зіграли внічию з чемпіоном Латвії

Вчора львівські «Карпати» на тренувальному зборі у Туреччині провели запланований товариський поєдинок з чемпіоном Латвії «Вентспілсом», який завершився нічиєю 1:1.

детальніше
19 лютого 2007
19:50 Шахи. Іванчук лідирує після двох турів турніру «Морелія-Лінарес»

Львів’янин Василь Іванчук виграв у неділю в болгарина Веселіна Топалова у другому турі міжнародного шахового турніру «Морелія-Лінарес»,який проходить у мексиканському місті Морелія.

детальніше
14:06 Проспорт. У Львові спорудять спорткомплекс «Галичанка»

Спорткомплекс стане соціальним проектом фінансово-промислового холдингу «Росан». Президент холдингу, почесний президент СК «Галичанка» Ростислав Кісіль розповів, що у споруді працюватиме два майданчики, загальною пропускною здатністю 3 тисячі осіб (для спортивних змагань) та 5 тисяч осіб (для концертно-видовищних заходів). Окрім того, у спорткомплексі буде фітнес-зал, зона СПА та кафетерій, а поруч із ним – готель і будинок для спортсменів. Палац спорту буде сучасним і багатофункціональним за своїм призначенням, який нагадуватиме спортивне містечко. Подібного проекту в Україні ще немає, і коштуватиме він 20 мільйонів доларів. У «Галичанці» зможуть проводити змагання з гандболу, футзалу, баскетболу, боксу, художньої гімнастики, великого тенісу. Ідея створення спорткомплексу виникла через проблеми з місцем проведення змагань у команд ігрових видів спорту у Львові.

детальніше
08:28 Футбол. «Зелено-білі» знову обіграли поляків. Двічі

17 лютого в межах заключного міжсезонного тренувального збору в Туреччині львівські «Карпати» провели два поєдинки проти польської команди «Відзев» (Лодзь), котра виступає у польській «Екстраклясі». У двох матчах «зелено-білі» здобули перемоги з рахунками 3:1 та 1:0.

детальніше
08:27 Баскетбол. «Студенти» поступилися сумчанам

У суботу, 17 лютого, баскетбольний клуб «Львівська політехніка – Галичина» вдома у матчі Суперліги програла команді БК «Сумихімпром» – 75:76 (15:24, 15:15, 20:17, 25:20).

детальніше
15 лютого 2007
08:24 Футбол. «Карпати» перемогли польський «Ґурнік»

Вчора львівські «Карпати» провели перший матч на завершальних тренувальних зборах у Туреччині і перемогли з рахунком 2:1 польську команду «Ґурнік».

детальніше
12 лютого 2007
10:44 Гандбол. «Галичанка» потопила «Дніпрянку»

«Галичанка-ЛНУ» розгромила у двох домашніх поєдинках сьомого туру чемпіонату України «Університет-Дніпрянку» (Херсон). Львівська команда навіть в напіврезервному складі виявилась на голову сильнішою за підопічних заслуженого тренера України Михайла Милославського. Перша зустріч суперників завершилась з рахунком – 37:23 (17:9). У другій перевага господарок майданчика виявилась ще відчутнішою – 39:24 (17:11), повідомляє прес-служба львівського клубу.

детальніше
08 лютого 2007
12:11 Футбол. Богдан Бандура: «Відпрацювали на 80 відсотків»

Продовжує інтенсивно готуватися до чергових поєдинків у першості України футбольний клуб «Львів». «Городяни» у вівторок повернулися з навчально-тренувального збору, що проходив у Криму. Головний тренер команди Богдан Бандура поділився з читачами «Ратуші» підсумками підготовки і планами клубу:

детальніше
11:41 Футбол. Віталій Федорів: «Завжди імпонувала гра Лужного»

Вчора національна футбольна команда нашої держави провела в Ізраїлі товариський поєдинок із місцевою збірною. За декілька годин до початку матчу відбулося ще одне протистояння між Україною й Ізраїлем – у Тель-Авіві на місцевому стадіоні Ramat Gan Stadium провели спаринг молодіжні збірні країн.

детальніше
07 лютого 2007
16:21 Футзал. У львів’ян – дві перемоги

Матчі 16-ого туру чемпіонату України у вищій лізі відбулися сьогодні. Дві львівські команди здобули на виїзді перемоги, одна ж зазнала домашньої поразки.

детальніше
08:28 Футзал. У півфіналі Кубка – львівське дербі

Відбулося жеребкування ½ фіналу розіграшу національного Кубка. У півфіналі зустрінуться дві пари: донецька і львівська. 6 березня «Шахтар» прийматиме «Єнакієвець», а «ТВД» – «Тайм».

детальніше
06 лютого 2007
15:25 Футбол. Квитки продаватиме комп’ютер

Заступник генерального директора «Карпат» Ігор Дедишин повідомив про те, що «Карпати» запровадили реорганізацію маркетингової сітки.

детальніше
13:33 Футбол. Більше новачків у «Карпатах» не буде

В п’ятницю львівські «Карпати» вилетять на заключний тренувальний збір до Туреччини, де награватиметься основний склад команди перед початком другої частини чемпіонату. Більше новачків у лавах «зелено-білих» не буде, львів`яни лише перевірятимуть гравців з резерву клубу. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив асистент головного тренера ФК «Карпати» Володимир Беззуб’як.

детальніше
05 лютого 2007
13:35 Футбол. «Карпати» відмовилися від Павлючека і Петкуца

Керівництво „зелено-білих” вирішило відмовитися від послуг румунського плеймейкера Георге Петкуца та білоруського центрального захисника Кіріла Павлючека. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати» з посиланням на спортивного директора клубу Юрія Дячука-Ставицького.

детальніше
08:30 Баскетбол. «Львівська політехніка»: знову за старе

Баскетбольний клуб «Львівська політехніка – Галичина» після декількох вдалих поєдинків знову зазнав поразки у розіграші української чоловічої Суперліги. Галичани у гостях не змогли протиставити контраргументів «Київському будівельнику» – 80:90.

детальніше
08:18 Гандбол. “Галичанці” виявився не по зубах беззмінний чемпіон останніх шести років

“Галичанка-ЛНУ” двічі поступилася на виїзді своєму головному супернику у боротьбі за золоті нагороди національного чемпіонату запорізькому “Мотору”. В першій грі перевага господарок майданчика подекуди сягала аж дванадцяти м’ячів, і лише завдяки потужній кінцівці матчу львівським гандболісткам удалося дещо скоротити відставання – 37:28 в підсумку, повідомляє прес-служба СК «Галичанка». У другій зустрічі на перерву команди пішли за рівного рахунку. “Галичанки” навіть лідирували деякий час, але дався взнаки клас “Мотора” – 28:24.

детальніше
08:15 Санний спорт. Львів’яни захищають честь українського стягу

В Австрії на чемпіонаті світу з санного спорту перший комплект нагород було розіграно у командних змаганнях. Наша збірна, у склад якої увійшли львів’яни Андрій Кісь, Юрій Гайдук, Роман Язвінський і киянка Наталя Якушенко, у підсумку посіла 12 місце, хоча після двох спроб йшла на високий шостій сходинці.

детальніше
02 лютого 2007
20:20 Футбол. У останньому спарингу «Карпати» перемогли

Львівські „Карпати” провели останній матч на тренувальному зборі у Туреччині. Другий товариський поєдинок з грузинською командою виявився більш вдалим для «зелено-білих» – після поразки 0:3 від «Зестафоні», «Карпати» здолали з рахунком 1:0 тбіліське „Динамо”.

детальніше
20:01 Футзал. «ТВД» і «Тайм» продовжують боротьбу за Кубок

Вчора і сьогодні у містах України відбулися повторні матчі ¼ фіналу Кубка України у яких визначилися усі учасники півфіналів у боротьбі за трофей. Першим забронював собі місце у ½ стадії змагань львівський «Тайм», який вдома переграв «ЛТК» з рахунком 2:0 (перший матч – 4:2).

детальніше
08:39 Шахи. Представниці Львова присвоєно звання міжнародного гросмейстера

27 – 28 січня у місті Анталія (Туреччина) відбулося засідання Президентської Ради ФІДЕ, на якому було затверджено присвоєння міжнародних спортивних звань, повідомляє сайт Федерації шахів України.

детальніше
01 лютого 2007
22:05 Футбол. «Карпати» у Туреччині зазнали фіаско – 0:3

Розгромом завершився четвертий спаринг львівських «Карпат» на передсезонному тренувальному зборі у Туреччині. «Зелено-білі» поступилися 0:3 грузинській команді «Зестафоні». Це перша поразка «Карпат» у цьому році.

детальніше
31 сiчня 2007
21:21 Шахи. Іванчук полюбляє відпочивати у казино

Один з найсильніших шахістів світу львів’янин Василь Іванчук полюбляє «посидіти» у казино. А саме – за гральною рулеткою. Про це сам спортсмен розповів виданню «Газета по-київськи».

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.