This version of the page http://portal.lviv.ua/ratusha/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-28. The original page over time could change.
Ратуша / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну  
      
Ратуша
22 лютого 2007
 Вова-”Десант”: замовник чи жертва замаху?

Невдовзі справа про замах на депутата Федишина буде в суді. Однак, запитання залишилися.

детальніше
 Львівський педофіл

Замість того, аби спокійно доживати свої літа, 72-річний дідусь Ярослав вирішив розважитися. Забавкою для нього став десятирічний хлопчик Сергійко, з яким старенький періодично займався оральним сексом.

детальніше
 Тарас Тершовчин: “ О дайте , дайте нам свободу”!!!

21 лютого місцевий суд Залізничного району м. Львова під головуванням судді Ганича І. М. виправдав голову Самбірської міської ради п. Тершовчина, звинуваченого у скоєнні злочинів, перелік яких охоплював близько 10 кримінальних статей.

детальніше
 Сколівські хабарники

Як поінформував у черговій розсилці ЦГЗ УМВС у Львівській області, 14 лютого 2007 року співробітники ВДСБЕЗ Сколівського РВ МВСУ у Львівській області в результаті реалізації оперативних мате­ріалів викрили факт отримання хабара.

детальніше
 Андрій Садовий — ворог преси

Медіа-профспілка вимагає виключити мера Львова з претендентів на звання “Людини року”.

детальніше
 Борис Возницький: “Чекаємо на “Ермітаж" у Львові”

Урочистості з нагоди сторіччя найбільшого художнього музею України — Львівської галереї мистецтв — завершилися.

детальніше
 Смішного! І на здоров’я!

На прем’єру комедії “Він, вона, вікно, покійник” у театрі “Воскресіння” ви ще встигаєте: у репертуарі вона — до 25 лютого.

детальніше
15 лютого 2007
 Замах на мера

Бургомістр може втішатися лише тим, що за одного битого двох небитих дають.

детальніше
 Бюджет компромісного розвитку

Не всі депутати задоволені документом, але маємо те, що маємо

детальніше
 І на оновленій землі...

Нині на поверхню все частіше спливають старі гріхи команди попереднього міського голови. Прокоментувати вчинок колишнього заступника міського голови з питань промисловості та підприємництва Володимира Янева ми попросили депутата Львівської міськради Віру Лясковську:

детальніше
 Старих маршруток не буде. Влітку

Вантажні мікроавтобуси, які курсують Львовом та областю як маршрутки, з 1 липня зникнуть з доріг. З інших збиратимуть більше податку.

детальніше
 Про камінь у вікно сусіда...

Минулий четвер у телепрограмі ЛТБ “Наше місто” міський голова Львова п. Садовий дістав страшні нерви, коли його запитали, з якої це радості міськрада не фінансує газету “Ратуша”. Він вельми емоційно заявив, що не дасть на цю газету ні копійки (краще, відремонтує за ці гроші дитсадок).

детальніше
 Відкритий лист Андрію Садовому від читачки „Ратуші”

Андрію Івановичу, хочу зі сумом повідомити, що я вельми розчарувалася у вас, як у міському голові Львова, бо побачила, що ви не вмієте виконувати обіцянок. Причиною став нещодавній випадок, коли у прямому ефірі програми „Наше місто” на „12 каналі” ви пообіцяли запросити на каву того, хто читає „Ратушу”.

детальніше
 Звільнити не можна поновити?

На одній з попередніх сесій міськради несподівано постало питання про незаконність звільнення з роботи працівника міськради п. Тараса Гривула? “Ратуша” попросила прокоментувати правову колізію депутата міської ради Івана Василишина.

детальніше
 Депутат Теодор Дяків: „Нові призначення — незаконні!”

— Пане Теодоре, у міськраді з приходом нового мера під егідою перетворення управління на департаменти відбулася значна зміна кадрового складу. Ви вважаєте, що це відповідає букві закону?

детальніше
 Дороге, але задоволення

Гаряча вода у Львові не лише подорожчала. Її побільшало, хоча не для всіх

детальніше
 Вулиця Левів у місті Лева

Львівські леви матимуть у Львові свою “штаб-квартиру”: якомога більше їхніх зображень та зменшених копій збирає під дахом галереї “Равлик” її директор Юрій Гайда.

детальніше
 Традиційний та альтернативний погляд на щеплення: серйозні аргументи на користь другого

Ми звикли ставитись до щеплення як до чогось обов’язкового і неминучого. Ось традиційна думка: свого часу вакцинація врятувала людство від страшних епідемій. Про заслуги щеплення говорять і пишуть із ХІХ століття. А от перші публікації про його негатив з’явились лише наприкінці ХХ.

детальніше
 Пітера не влаштовують “недитячі” відступні від Кличка

Почесний чемпіон світу WBC, депутат Київської міської ради Віталій Кличко, який нещодавно заявив про повернення у великий бокс, впевнений, що його наступний поєдинок відбудеться з чинним володарем чемпіонського титулу за цією версією росіянином Олегом Маскаєвим.

детальніше
 Льодовиковий період

У Львові буде льодовий палац. Можливо, два...

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.