This version of the page http://portal.lviv.ua/comments/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-28. The original page over time could change.
Коментарі / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну  
      
Коментарі
28 лютого 2007
14:27 Ігор Марчак, директор «Львівтеплоенерго»: «Ми не маємо коштів, щоб відшкодовувати мешканцям за неякісне тепло»

«Ми не маємо коштів, щоб відшкодовувати мешканцям за неякісне тепло. Але зі всіма будинками укладені угоди і, відповідно до договорів, є обов’язки двох сторін. Тобто, є зобов’язання підприємства щодо надання якісних послуг і, відповідно, штрафних санкцій за недотримання умов якості та зобов’язання споживача щодо оплати за надані послуги. Якщо ж одна сторона умови виконує, а інша – ні, повинні бути якісь штрафні санкції.

детальніше
14:14 Олег Синютка, директор департаменту економічної політики: «На темі аудиту не треба спекулювати»

«Я думаю, що найкращим варіантом буде, якщо БЮТ і ми виберемо одну, але найкращу компанію, яка проводитиме аудит теплопостачальних підприємств Львова.

детальніше
27 лютого 2007
15:18 Юрій Кужелюк, голова ЛМО УНП: «У нас настала епоха печерного дилетантизму»

«У нас настала епоха дилетантизму. Якогось такого первісного, печерного дилетантизму, бо кожен говорить про речі, у яких, м ’ яко кажучи, не розуміється. Усі розуміються на тепловому господарстві, на фінансовій сфері та знають, як має виглядати площа Ринок.

детальніше
14:43 Євген Таліпов, перший секретар ЛОК СПУ: ««Наша Україна» і БЮТ зайшли надто далеко, тому ми створили Координаційну Раду обласних ПР, КПУ та СПУ»

«Ми підписали Меморандум про співпрацю на регіональному рівні і створили Координаційну Раду обласних організацій Партії регіонів, СПУ та КПУ, бо «Наша Україна» і Блок Юлії Тимошенко сьогодні зайшли надто далеко. На рівні районів Львівщини також створюватимуть такі Ради для координації дій Антикризової коаліції.

детальніше
14:00 Олег Мандюк, голова фракції «Наша Україна» у облраді: «Прикро, що соціалісти підписали Меморандум з тими, кого на регіональному рівні майже немає»

«Мені дуже прикро, що соціалісти, які на регіональному завжди були на демократичних позиціях підписують на регіональному рівні Меморандум з силами, яких практично тут немає: Партією регіонів та КПУ. Ці сили антидемократичні. Я думав, що, можливо, Євген Таліпов, як людина, яка здатна мислити і працювати на перспективу передумає, але мені прикро…

детальніше
11:07 Олег Немчінов, депутат облради від УНП: «УНП вже пів року обговорює доцільність відновлення райрад у Львові»

«УНП у Львові вже близько пів року обговорює із спеціалістами доцільність відновлення райрад у м. Львові, як з економічної точки зору, так і з точки зору чинного законодавства. Ця ідея з’явилася в УНП ще задовго до виникнення тарифного конфлікту - на етапі обговорення нової структури Львівського міськвиконкому, у якій було послаблено роль райадміністрацій.

детальніше
11:00 Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань: «Неправда, що культурні установи потребують більше фінансової допомоги»

«Львів завжди славився цікавими та активними людьми в сфері культури. Це потужний недержавний, немуніципальний, непідконтрольний культурний сектор. Ці сили потребують координації з боку міської ради та якоїсь нематеріальної підтримки.

детальніше
26 лютого 2007
17:34 Іван Денькович, депутат облради від БЮТ: «Ми розуміємо, що Садовий багато витратився на виборчу кампанію і мусить усе віддавати…»

«Спілка молодих політиків громадської організації «Демократичні ініціативи» оприлюднила рейтинги міських голів обласних центрів. За їхньою інформацією, Андрій Садовий набрав 2,4 бала за десятибальною системою, отже, оцінка Садовому вже є – «незадовільна».

детальніше
17:20 Степан Курпіль, народний депутат України: «Якщо Садовий вестиме таку єзуїтську політику, то референдум не є такий нереальний»

«Від того, що Садовий і фракції, які його підтримують, зашмаркались і зашмаркали весь Львів, дуже тішаться представники Партії регіонів. Вони тепер дуже хвалять мера Садового. Цю виставу, що відбулася у четвер під час сесії міськради, було чітко зрежисовано. Це була чітка домовленість заздалегідь.

детальніше
16:34 Ганна Герман, народна депутатка України від Партії регіонів: «Львів перший сказав те, чого не говорить ніхто»

«Ми задоволені тим, що у Львові керуються тими реаліями, які є і що у Львові думають не лише про нинішній день, а про те, що прийде весна, літо, осінь і наступна весна, і що не можна загробити житлово-комунальне господарство популістськими методами.

детальніше
23 лютого 2007
14:44 Олег Породко, голова «тарифної» комісії ЛМР: «Ті, хто нас не підтримав, повернуться до питання тарифів у березні, аби показати, які вони хороші»

«Я розчарований тим, що вчора відбулося. Проект ухвали відрізняється від того, за який голосували члени нашої комісії з вивчення економічного обґрунтування тарифів. Деякі позиції просто викинуто з контексту.

детальніше
12:52 Теодор Дяків, депутат Львівської міської ради: «Порушення при формуванні тарифів треба було показати документально, а не на словах»

«Львівський БЮТ гірше підготувався до візиту Тимошенко, ніж я очікував. Не були підготовлені економічні параметри, документи на підтвердження того, що тарифи завищені. У такому випадку ситуація б не перейшла дуже швидко в політичну площину. Тимошенко мала б козир: чому ми говоримо про політику, ми ж говоримо про мешканців та про тарифи.

детальніше
22 лютого 2007
17:48 Олег Махніцький, депутат ЛМР від ВО «Свобода»: «Звинувачення Кириченка – популістські»

«У звинуваченнях пана Кириченка немає жодного підґрунтя, і вони є популістськими. Не знаю, що він має на увазі під словом «лобіювання», але краще б уже почитав книжки, закони і дізнався значення цього слова.

детальніше
17:07 Юрій Гудима, голова фракції БЮТ у міській раді: «Піар є піар, але насамперед ми переживаємо за малозабезпечене населення»

«БЮТ довів, що тариф на теплопостачання не є економічно обґрунтованим. Було створено комісію, яка напрацювала всі необхідні підрахунки. Нам закидають, що комісія не фахова. Це неправда. Комісія напрацювала документи, але ж ніхто з депутатів, крім БЮТ, не хоче слухати ці напрацювання і говорить зворотне. Через те й затягуються сьогоднішні переговори лідерки БЮТу Юлії Тимошенко зі Садовим. До речі, згідно з напрацюваннями, тариф можна знизити на 20 %, але чомусь решта фракцій кажуть, що ми займаємося піаром. Піар є піар, але ми насамперед переживаємо за малозабезпечене населення. Вони також кажуть, що переживають, але не голосують.

детальніше
16:39 Юрій Кужелюк, голова фракції УНП в міській раді: «Розмови щодо тарифної політики ведуть кулуарно, без участі депутатів»

«Це комедія чистої води. Розмови щодо тарифної політики ведуть кулуарно, без участі депутатів. Тимошенко і Кириленко ведуть суто свої переговори, міський голова і голова обласної адміністрації кудись виходять і десь щось радяться. Усе звелося до «нагинання» депутатів, аби вони прийняли ухвалу, підготовлену БЮТ щодо зниження тарифів.

детальніше
14:22 Юрій Костенко, лідер УНП: «Завдяки аукціонам можна в 3 – 10 разів збільшити доходи місцевого бюджету»

«Щодо можливостей місцевих бюджетів, то хотів би наголосити на тому, що в усіх областях України блокують питання земельних аукціонів, і у Львові зокрема. А от аукціони і продаж землі дадуть змогу компенсувати дорогий газ.

детальніше
21 лютого 2007
17:21 Ярослав Кендзьор, народний депутат України: «Думаю, Тершовчину дорого коштувало сьогоднішнє рішення судді»

«Я не шокований рішенням судді Залізничного суду міста Львова Ганича. Оскільки був присутнім на кількох засіданнях з цієї справи Тараса Тершовчина і бачив як проводиться справа. Морально я був готовий до такого.

детальніше
13:57 Юрій Криворучко, начальник управління архітектури ЛМР: «Малі архітектурні форми переростають у великі і дуже великі архітектурні форми»

«Потрібно виробити механізм управління розміщення малих архітектурних форм у Львові, бо вони вже захарастили все місто. З часом ці малі архітектурні форми переростають у великі і дуже великі архітектурні форми. Так може бути, що вже й з-за них і п ’ ятиповерхових будинків не видно. Часто за цими малими архітектурними формами стоять великі фігури, врезультаті, все закінчується судами.

детальніше
20 лютого 2007
15:07 Володимир Гірняк, депутат Львівської міської ради: «Львів - у великій борговій ямі»

«Львів зараз перебуває у великій борговій ямі. А нам пропонують позичати ще 92 мільйони гривень. Ми позичили 50 і попросили дати розрахунок, скільки місто винне коштів загалом. У результаті отримали цифру 150 мільйонів гривень.

детальніше
14:32 Юрій Кужелюк, депутат Львівської міської ради: «Виконавча команда у міській раді не знає куди має рухатися місто»

«У Львові до влади прийшла виконавча команда, яка не знає, куди має рухатися місто. Вже скоро минає рік, а ми чуємо тільки безконечні обіцянки про шалених інвесторів та інвестиції, які мають прийти до міста. У результаті маємо ковзанку, яка гасить світло на площі Ринок.

детальніше
13:48 Олег Синютка, директор департаменту економічної політики: «За зарплату, меншу від мінімальної - кримінальна відповідальність»

«Ми повинні розуміти, що сьогодні всі органи влади розпочинають контроль питання заборгованості заробітної плати та її детінізації. Через податкову, через пенсійний фонд, через всі служби суб’єктам підприємницької діяльності ми вручимо відповідні повідомлення. У них буде зазначено розмір мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму.

детальніше
13:17 Василь Павлюк, депутат Львівської міської ради»: «Депутати і міський голова йдуть різними шляхами»

«Проблема в тому, що ми не можемо розпочати співпрацю між міським головою, виконавчими структурами і депутатським корпусом. Кожен йде своїм шляхом – депутати своїм, а міський голова і виконавчі органи своїм.

детальніше
19 лютого 2007
15:54 Андрій Садовий, міський голова Львова: «Якщо всі мери є офірними цапами, то нехай Кабмін скаже, що для Львова має бути такий тариф, для Харкова – інший»

«Я бачу шлях подолання кризи з тарифами. Насамперед це сама держава, яка підвищує ціну на газ. Адже це нонсенс світового рівня, і в жодній країні світу такого не було, коли протягом одного року підняли ціну на газ фактично у три рази. Будь ласка, нехай уряд встановлює тоді й тарифи. Якщо всі міста України це роблять погано, якщо всі мери є офірними цапами, то нехай Кабінет Міністрів скаже, що для Львова має бути такий тариф, для Харкова – такий, для Луганська – такий. І нехай беруть тоді відповідальність на себе. Думаю, це один з варіантів.

детальніше
16 лютого 2007
16:40 Дмитро Квіт, головний лікар Львівської дитячої клінічної лікарні: «Корпусу патології новонароджених вистачає для лікування дітей міста та області»

«Здоровими народжується тільки третина дітей. Тобто дві третіх потребують тієї чи іншої лікарської допомоги. Згідно з нормативними розрахунками, новозбудованого корпусу патології новонароджених вистачає для лікування дітей міста й області, які мають ту чи іншу важку патологію. Це насамперед діти хірургічного та неврологічного профілю або з якимись вродженими вадами.

детальніше
15:35 Михайло Цимбалюк, начальник УМВСУ у Львівській області: “У мене з Олійником – робочі стосунки”

“З головою обласної адміністрації у нас робочі стосунки. Я щодня його інформую про ситуацію в області, якщо він є на робочому місці. Кілька разів ми з ним зустрічалися, обмінялися поглядами на стан боротьби зі злочинністю. Він мені запропонував чай, я не відмовився.

детальніше
15 лютого 2007
17:59 Анатолій Гриценко, міністр оборони України: «Якщо армія вчитиметься в класах за підручниками, то це не буде армія»

«Армія повинна готуватися до захисту своєї Батьківщини. Солдати мають пройти відповідну підготовку, бути навченими і загартованими. Якщо армія буде вчитися в класах за підручниками, не буде виходити на полігони, то це не буде армія.

детальніше
14:43 Микола Криворучко, голова ЛОО Української спілки ветеранів Афганістану: «У нас демократія і ніхто нікого не примусить силоміць їхати в Афганістан».

«Мені важко коментувати Президента, бо я є громадянин України і десь поважаю свого Президента. Але я все ж можу сказати кілька слів, коментуючи указ. Я, як учасник бойових дій в Афганістані, як колишній ветеран спецназу ГРУ, можу сказати одне, що на сьогоднішній день у нас демократія і ніхто нікого не примусить силоміць їхати в Афганістан. Може хіба життя заставити ту чи іншу особу поїхати в Афганістан. Від безвиході. Так як люди їдуть в Португалію, Італію. Адже їх ніхто не примушує, а їдуть.

детальніше
14 лютого 2007
17:42 Микола Одуха, заступник міського голови Львова: «Зараз недоцільно проводити аудит комунальних підприємств»

«Проводити аудит комунальних підприємств – завжди доцільно, але чи доцільно це робити зараз? Я вважаю, що ні. Не можна, щоб підприємство постійно жило в перевірках. Треба просто визначити ціль того аудиту.

детальніше
16:24 Тарас Батенко, заступник голови ЛОДА: «Якщо ми так опікуватимемося замками, то не збережемо ні Свірзького, ні Підгорецького замків»

«Ми хочемо, щоб Львівська галерея мистецтв і наші замки працювали на розвиток регіону, залучення туристичного бізнесу. Для цього нам доведеться ламати нашу психологію, запозичати європейський досвід, досвід польських, чеських, австрійських колег. І те, як вони ставляться до історичної спадщини, те, як вони опікуються замками, у чиїх вони руках. Якщо ми й надалі так само, як сьогодні, «опікуватимемося» замками, то за кілька років не збережемо ні Свіржа, ні Підгорецьгого замку.

детальніше
15:44 Василь Воробець, акціонер ВАТ «Галбуд»: «Мої гроші в «Галбуді» лежать «мертвим» вантажем»

«У «Галбуді» я працював із 1959 року. Отримав 21 акцію, тоді то вартувало 1 мільйон 50 тисяч, я доклав ще кілька рублів, щоб мати на старість якісь дивіденди. Але гроші лежать «мертвим» вантажем. Нас на збори акціонерів не викликали ніколи.

детальніше
14:58 Тарас Федак, заступник голови ЛОДА: “Ми не допустимо колапсу в перевезеннях”

“Минулого року в ДТП за участю пасажирського транспорту загинуло 5 осіб, а 99 травмовано. Вже цього року в області трапилося 8 таких ДТП, у яких 10 осіб отримали травми.

детальніше
14:45 Володимир Новацький, директор ТзОВ «Луцький магазин цінних паперів»: «У Львові мене вразив міліцейський «бєспрєдєл»

«Моє товариство «Луцький магазин цінних паперів» зареєстрований в 1998 році і проводить діяльність, пов’язану з торгівлею цінними паперами. Ми маємо ліцензію Державної комісії з цінних паперів, яка діє по всій території України. Це означає, що я маю право купувати акції в будь-якій області.

детальніше
13 лютого 2007
18:45 Андрій Стецьків, голова бюджетної комісії ЛМР: «Бюджет розвитку не ідеальний»

«Комісії Львівської міської ради всі ці дні працювали активно, аби узагальнити даний бюджет розвитку. Він не ідеальний. В ньому є багато ще недоречностей і проглядається не повне ефективне використання коштів, але наша комісія пішла іншим шляхом. Ми, приймаючи ухвалу про бюджет розвитку і про запозичення, прийняли цілий ряд запобіжників, щоби депутатський корпус та громадськість могли повноцінно контролювати весь процес.

детальніше
18:42 Володимир Гірняк, депутат Львівської міської ради: «Ухвала про муніципальні облігації була компромісною»

«Міський голова говорив про те, що ухвала про запозичення була суттєво модифікованою. Я хочу сказати наступне: в першому варіанті ухвали ми позичали 92 мільйона гривень на 5 років під заставу комунального майна, збереження комунального майна у розмірі 500 мільйонів гривень.

детальніше
18:13 Андрій Садовий, міський голова Львова: «Ухвала про випуск муніципальних облігацій дозволить бюджету зекономити близько 100 млн. грн.»

«Сьогодні депутати продемонстрували конструктивну роботу. Окрім того, було належно підготовлено, добре опрацьовано питання, тому за них так оперативно проголосували.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.