This version of the page http://www.design-interiors.com.ua/ua/services1.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-21. The original page over time could change.
Етап 1 - ескізний проект, створення ескізного дизайн-проекту - Дизайн інтер'єрів, Київ
 

Україна, м.Київ
тел. 8(067)937-10-51
Інна Лисецька
i@design-interiors.com.ua

етап 1 ескізний проект

 

Етап 1 - ескізний проект

Це - найцікавіший і творчий етап. На цьому етапі ми вивчатимемо всі Ваші вимоги, вислуховуватимемо побажання і зауваження, щоб потім все це утілити в ескізному проекті. Задається майбутній стиль приміщення, індивідуальний і неповторний...
Як це виглядає? Архітектор виїжджає разом з Вами на місце - майбутній "об'єкт" і робить попередній вимір приміщення, вивчає різні можливості перепланування і розмовляє з Вами про те, яким ви хотіли б бачити стиль майбутнього інтер'єру.

1.1 Після цього ми створюють декілька ескізних варіантів планування. Ці варіанти знову обговорюються, в них, при необхідності, вносяться корективи.

1.2 Основна концепція інтер'єру затверджена і схвалена Вами, і ми приступаємо до загальної візуалізації - це кольоровий тривимірний ескіз, що дає перше уявлення про те як в реальності виглядатиме ваш інтер'єр після ремонту відповідно до затвердженого плану перепланування і розстановки меблів. Це дає Вам можливість наперед побачити проектований інтер'єр і внести поправки і зміни на стадії проектування, а не після завершення ремонту.

Ви одержите на першому етапі:
- ескізні варіанти планування (не менше двох);
- ескізні концепції інтер'єру в тривимірній графіці.




 

Етап 2 - розробка дизайн проекту і підбір матеріалів

Етап 3 - реалізація проекту









Искусство … вечно, как и сама жизнь
Шаляпин Федор Иванович
 
 
філософія дизайну інтер'єрів | ціни на дизайн інтер'єру | ціни на ремонт квартир | поради по фітодизайну | текстиль в інтер'єрі
Ремонт та дизайн інтер'єрів квартир та суспільних приміщень: складання ескізного проекту,
разробка дизайн-проекту та реалізація проекту.
© 2005-2006 Design-Interiors.com.ua     підтримка сайту — Василь Мельник