This version of the page http://www.design-interiors.com.ua/ua/fito2.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-21. The original page over time could change.
Поради з фітодизайну, фітодизайн у інтер'єрі, фітодизайн інтер'єрів квартир та нежитлових приміщень - Дизайн інтер'єрів, Київ
 

Україна, м.Київ
тел. 8(067)937-10-51
Інна Лисецька
i@design-interiors.com.ua

поради з фітодизайну

 

Чи існує мода на квіти? Так, безумовно. В наш час широко організований продаж штучних квітів, що імітують зрізані квіти, декоративну зелень і горщикові рослини, всілякі кошики і готові композиції. Це дуже допомагає дизайнерам інтер'єру. Живі горщикові рослини вимагають ретельного уваги. Одні рослини люблять вологу, тепло і світло, інші - сухе повітря, треті - тінь і т.п. Небагато рослин будуть добре себе відчувати в приміщенні для паління чи ж в басейні, де висока вологість повітря.

Можна поєднувати штучну зелень і живі рослини в горщиках. У даній ситуації дуже важливо дотримуватися деяких умов:

1. Не переборщити, тобто у всьому знати міру і сполучати в єдину композицію або композиційну групу ті рослини, що можуть бути сусідами один з одним.
2. Добре знати батьківщину рослин, їх відношення до умов навколишнього середовища і, наприклад, у жодному випадку "не садити" разом Драцену облямовану (Dracaena marginata) і Ехеверію (Echeveria).
3. Використовувати штучну зелень тільки дуже хорошої якості. Звичайно ж більшість рослин краще відчувають себе на світлі, тобто поблизу вікна. Проте, дуже часто виникає необхідність прикрасити зеленню протилежна від вікна ділянку приміщення. Пропонуємо Вам варіанти оформлення ділянок приміщень в півтіні живими кімнатними рослинами. У випадку якщо те місце, що необхідно оформити, дуже темне, або немає можливості забезпечити необхідний догляд за живими рослинами в горщиках - їх можна замінити на штучні.














Каждый большой архитектор – обязательно большой поэт. Он должен быть большим, оригинальным интерпретатором своего времени.
Райт Фрэнк Ллойд
 
 
філософія дизайну інтер'єрів | ціни на дизайн інтер'єру | ціни на ремонт квартир | поради по фітодизайну | текстиль в інтер'єрі
Фітодизайн інтер'єру, фото робіт - фітодизайнер інтер'єру в Києві.
© 2005-2006 Design-Interiors.com.ua     підтримка сайту — Василь Мельник