This version of the page http://www.design-interiors.com.ua/ua/about-textiles.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-21. The original page over time could change.
Дизайн текстилю, штори, карнізи, текстиль у дизайні інтер'єрів - Дизайн інтер'єрів, Київ
 

Україна, м.Київ
тел. 8(067)937-10-51
Інна Лисецька
i@design-interiors.com.ua

текстиль у дизайні інтер'єру

 

Це потрібно знати про штори

Ні що не змінює дизайн інтер'єру так швидко і легко, як штори. Декоративні тканини (які використовуються для виготовлення штор) служать важливим елементом всієї композиції убрання квартири, від них залежить характер, колорит і емоційне забарвлення інтер'єру.

Функціональне призначення декоративних тканин в житлі - ізоляція приміщень від різних зовнішніх впливів - зайвого сонячного світла, шуму, продування. Тканини не тільки захищають приміщення від проникнення зовнішніх шумів, але і заглушають шум, що виникає усередині приміщення. У холодну пору року штори захищають приміщення від охолоджування, скорочують втрати тепла через вікна і балконні двері.

При підборі тканин для квартири важливо враховувати не тільки утилітарне призначення і декоративні якості (колір, малюнок і фактура) кожної окремої тканини, але і їх поєднання в приміщенні, що забезпечує гармонійну єдність всіх елементів, що формують дизайн інтер'єру. Особливо важливо пов'язати матеріал, колір і малюнок тканин з призначенням і розмірами приміщення, його орієнтацією, освітленістю, обробкою, формою і масштабом меблів, характером і кольором всієї решти тканин і предметів убрання.

Спосіб оформлення віконних і дверних отворів, драпіровка тканин грають велику роль в дизайні інтер'єру квартири. Для оформлення віконних отворів застосовують гардини і штори, для дверних отворів - портьєри; для ізоляції частини кімнати - розсувні завіси.

Вміло використовуючи різноманітні прийоми пристрою віконних завіс, можна зорово виправити недоліки розташування, форми і розміру вікон. У цьому всім Вам допоможе дизайнер текстилю. Ви можете одержати вичерпну інформацію про сучасні тканини і наймодніші тенденції в оформленні вікон. До ваших послуг величезний вибір тканин від провідних європейських виробників: "ВЕЛАНА" Словенія, "ТОППОІНТ" Голландія, ЕКСКЛЮЗИВНІ ТКАНИНИ під замовлення з Німеччини, Швейцарії, Англії, Іспанії, Індії, Нідерланди, Австрії і т.д.

Карнизи

Карнизи - невід'ємна частина декорування вікон. Крім того, вони свідчать про смаки і пристрасті господаря квартири. Тому до покупки карнизів потрібно відноситися не менш серйозно, ніж до інших предметів інтер'єру, тим більше що вибір великий.





Зодчий, создавая для народа удобные, красивые и благоустроенные города, прежде всего слуга народа, отдающий все свои силы, все свои способности, всю свою жизнь заботе о человеке.
Жолтовский Иван Васильевич
 
 
філософія дизайну інтер'єрів | ціни на дизайн інтер'єру | ціни на ремонт квартир | поради по фітодизайну | текстиль в інтер'єрі
Текстиль в інтер'єрі - фото, текстильний дизайн інтер'єру - дизайнер текстилю в Києві.
© 2005-2006 Design-Interiors.com.ua     підтримка сайту — Василь Мельник