This version of the page http://www.konnov.com/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-20. The original page over time could change.
Коннов ╕ Созановський / News Recruiting

АК "Коннов ╕ Созановський" виграла справу за позовом ТОВ <╤нт Вест Дистрибушн> до Борисп╕льсько╖ митниц╕.
В╕ктор Мирський, партнер, та Людмила Опришко, адвокат АК <Коннов ╕ Созановський>, в╕дстояли право кл╕╓нта на включення в митну варт╕сть ф╕льмокоп╕й т╕льки платеж╕в за ф╕льмокоп╕╖ як матер╕альн╕ об'╓кти, без урахування л╕ценз╕йних платеж╕в за права ╕нтелектуально╖ власност╕ на ф╕льми.
18.04.2006

АК "Коннов ╕ Созановський" виграла справу за позовом ТОВ <По╕нт Ком> до ТОВ <АйФр╕ Укра╖на>
20 березня 2006 року Господарський суд м. Ки╓ва ухвалив р╕шення, яким частково задовольнив позовн╕ вимоги ТОВ <По╕нт Ком> до ТОВ <АйФр╕ Укра╖на> про захист авторського права, заборону д╕й, що порушують авторське право позивача, стягнення грошово╖ компенсац╕╖ за порушення авторського права ╕ в╕дшкодування морально╖ (немайново╖) шкоди.
11.04.2006

Керуючий партнер Серг╕й Созановський ╕ партнер В╕ктор Мирський представили АК "Коннов ╕ Созановський" на м╕жнародному ринку телев╕з╕йних передач та цифрового контенту
Адвокатська контора <Коннов ╕ Созановский> в особ╕ керуючого партнера Серг╕я Созановського ╕ партнера В╕ктора Мирського взяла активну участь в щор╕чному М╕жнародному ринку телепередач ╕ цифрового контенту. На ринок М╤ПТВ з'╖жджаються представники б╕льше 4 тисяч компан╕й з 99 кра╖н св╕ту.
11.04.2006

Андр╕й Нечипоренко, адвокат АК <Коннов ╕ Созановський>, - допов╕дач на Другому Всеукра╖нському конгрес╕ кер╕вник╕в ╕ фах╕вц╕в кадрових служб <Кадры Украины>
Андр╕й Нечипоренко, адвокат АК <Коннов ╕ Созановськ╕й>, виступив допов╕дачем на Другому Всеукра╖нському конгрес╕ кер╕вник╕в ╕ фах╕вц╕в кадрових служб <Кадри Укра╖ни>, який пройшов 6-7 кв╕тня в Ки╓в╕.
10.04.2006

Галина Миколенко, патентний пов╕рений АК "Коннов ╕ Созановський", коменту╓ проект наказу МОН щодо знак╕в для товар╕в ╕ послуг
Галина Миколенко, юрист АК "Коннов ╕ Созановський", разом з О. Крижан╕вським та В.Р╕зуном прокоментувала для журнала "╤нтеллектуальна власн╕сть" проект наказу МОН щодо знак╕в для товар╕в ╕ послуг.
10.04.2006

Олекс╕й Костромов, старший юрист АК "Коннов ╕ Созановський", виступив тренером укра╖нсько╖ команди на м╕жнародному конкурс╕ ╕м. В. В╕са
6 кв╕тня у В╕дн╕ почався щор╕чний конкурс ╕мен╕ В. В╕са по м╕жнародному комерц╕йному арб╕тражу.
06.04.2006

Олекс╕й Костромов, старший юрист АК "Коннов ╕ Созановський", взяв участь в трен╕нгу з ф╕нансового права в Лондон╕
З 27 лютого по 1 березня Олекс╕й Костромов, старший юрист АК Коннов ╕ Созановськ╕й, взяв участь в трен╕нгу з ф╕нансового права, що був орган╕зований лондонським оф╕сом м╕жнародно╖ юридично╖ ф╕рми Lovells.
09.03.2006

Натал╕я Субота, мед╕а-адвокат АК "Коннов ╕ Созановський", виступила з допов╕ддю на зас╕данн╕ з питань ╕нтелектуально╖ власност╕ та рекламного права
6 березня 2006 р., у понед╕лок в╕дбулося сп╕льне в╕дкрите зас╕дання Ком╕тету з ╕нтелектуально╖ власност╕ ╕ рекламного права, Ком╕тету з телекомун╕кац╕й, ЗМ╤ ╕ ╤Т, а також асоц╕ац╕╖ законодавц╕в Укра╖ни з приводу правового регулювання пол╕тично╖ реклами в пер╕од виборчо╖ кампан╕╖.
07.03.2006

Видана "Правова енциклопед╕я ╕нвестування буд╕вництва" - книга Натал╕╖ Доценко-Б╕лоус, адвоката АК "Коннов ╕ Созановський"
Нова книга Натал╕╖ Доценко-Белоус, адвоката АК <Коннов ╕ Созановський>. Книга комплексно розгляда╓ цикл буд╕вництва об'╓кту нерухомост╕, починаючи з моменту отримання дозволу на буд╕вництво ╕ зак╕нчуючи експлуатац╕╓ю об'╓кту нерухомост╕. Особливий акцент зроблений на судов╕й практиц╕, що склалася, ╕ тенденц╕ях ╖╖ розвитку.
27.02.2006

Юл╕я Семен╕й, адвокат АК "Коннов ╕ Созановський", - допов╕дач на конференц╕╖ "Марка ╕ Маркетинг" у Варшав╕
Адвокат АК "Коннов ╕ Созановськ╕й" Юл╕я Семен╕й виступить з допов╕ддю на конференц╕╖ "Марка ╕ Маркетинг", що в╕дбудеться у Варшав╕ 15-16 травня 2006 г.
16.02.2006

Стор╕нка: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

 

Попередження
© "Коннов ╕ Созановський", 1997 - 2006
Вс╕ права захищен╕