Умови доступу   Авторизація  

Документи з охорони праці - за алфавітом

  Інструкція з реверсування вентиляційного струменя та перевірки дії реверсивних пристроїв вентиляційних установок (ДНАОП 1.1.30-5.21-96)   - рос.
  Інструкція з реверсування вентиляційного струменя та перевірки діїї реверсивних пристроїв вентиляційних установок   - рос.
  Інструкція з реверсування вентиляційного струменя та перевірки діїї реверсивних пристроїв вентиляційних установок   - укр.
  Інструкція з розгазування гірничих виробок, розслідування, обліку та попередження загазувань (ДНАОП 1.1.30-5.22-96)   - рос.
  Інструкція з розгазування гірничих виробок, розслідування, обліку та попередження загазувань   - рос.
  Інструкція з розгазування гірничих виробок, розслідування, обліку та попередження загазувань   - укр.
  Інструкція з техніки безпеки для теслярів-бетонників будівельно-монтажних організа­цій міненерго СРСР (НАОП 1.1.10-5.11-80)   - укр.
  Інструкція з техніки безпеки при проведенні капітальних маркшейдерських та спеціальних топографо-геодезичних робіт (НАОП 8.5.20-5.01-84)   - укр.
  Інструкція з технічного обслуговування пристроїв сигналізації, централізації та блокування (СЦБ) (ЦШЕОТ 0012)   - рос.
  Інструкція з технічного огляду посудин і апаратів блоків розділення повітря (НАОП 1.3.10-5.05-74)   - укр.
  Інструкція з тривалого зберігання засобів радіаційного та хімічного захисту   - рос.
  Інструкція зі складання вентиляційних планів (ДНАОП 1.1.30-5.26-96)   - рос.
  Інструкція зі складання вентиляційних планів   - рос.
  Інструкція зі складання вентиляційних планів   - укр.
  Інструкція зі складання паспортів виїмкової дільниці, проведення та кріплення підземних виробок (ДНАОП 1.1.30-5.16-96)   - рос.
  Інструкція зі складання планів ліквідації аварій (ДНАОП 1.1.30-5.17-96)   - рос.
  Інструкція зі складання планів ліквідації аварій   - рос.
  Інструкція зі складання планів ліквідації аварій для кар'єрів (розрізів) та збагачувальних (брикетних) фабрик   - рос.
  Інструкція із забезпечення шумової та вібраційної безпеки праці у вугільних шахтах (ДНАОП 1.1.30-5.35-96)   - рос.
  Інструкція із забезпечення шумової та вібраційної безпеки праці у вугільних шахтах   - рос.
  Інструкція із забезпечення шумової та вібраційної безпеки праці у вугільних шахтах   - укр.
  Інструкція із запобігання самозапалюванню, гасіння та розбирання породних відвалів (ДНАОП 1.1.30-5.37-96)   - рос.
  Інструкція із запобігання самозапалюванню, гасіння та розбирання породних відвалів   - рос.
  Інструкція із запобігання самозапалюванню, гасіння та розбирання породних відвалів   - укр.
  Інструкція із запобігання та ліквідації вибухів вугільного пилу   - рос.
  Інструкція із запобігання та ліквідації вибухів вугільного пилу   - укр.
  Інструкція із запобігання та локалізації вибухів вугільного пилу (ДНАОП 1.1.30-5.25-96)   - рос.
  Інструкція із застосування електроустаткування в рудниковому нормальному виконанні та електроустаткування загального призначення в шахтах, небезпечних за газом або пилом (ДНАОП 1.1.30-5.29-96)   - рос.
  Інструкція із застосування електроустаткування в рудниковому нормальному виконанні та електроустаткування загального призначення в шахтах, небезпечних за газом або пилом   - рос.
  Інструкція із застосування електроустаткування в рудниковому нормальному виконанні та електроустаткування загального призначення в шахтах, небезпечних за газом або пилом   - укр.
  Інструкція із застосування холодильних установок (ДНАОП 1.1.30-5.20-96)   - рос.
  Інструкція із застосування холодильних установок   - рос.
  Інструкція із застосування холодильних установок   - укр.
  Інструкція по захисному заземленню електромедичної апаратури в установах системи міністерства охорони здоров'я СРСР (НАОП 9.1.50-5.10-73)   - укр.
  Інструкція по наливу, зливу та експлуатації залізничних цистерн для транспортування фосфору жовтого (НАОП 1.3.11-5.04-84)   - укр.
  Інструкція по організації безпечному проведенню робіт при ліквідації відкритих газових і нафтових фонтанів на свердловинах АТ "УКРГАЗПРОМ"   - рос.
  Інструкція про заходи безпеки при роботі з метанолом на підприємствах і в організаціях міністерства з виробництва мінеральних добрив (НАОП 1.3.11-5.07-88)   - укр.
  Інструкція про порядок видачі дозволів на виготовлення, ремонт та реконструкцію підйомних споруд і здійснення нагляду за виконанням цих робіт (ДНАОП 0.00-5.02-95)   - укр.
  Інструкція про порядок видачі дозволів на виготовлення, ремонт та реконструкцію підйомних споруд і здійснення нагляду за виконанням цих робіт (ДНАОП 0.00-5.02-95)   - рос.
  Інструкція про порядок видачі дозволу на виготовлення, ремонт і реконструкцію об’єктів котлонагляду і здійснення нагляду за виконанням цих робіт. [ + Зміни:] (ДНАОП 0.00-5.08-96)   - рос.
  Інструкція про порядок видачі дозволу на роботу атестаційної комісії з атестації зварників (ДНАОП 0.00-5.21-96)   - рос.
  Інструкція про порядок забезпечення робітників та службовців спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту (НАОП 9.2.10-5.02-83)   - укр.
  Інструкція про порядок здійснення контролю за виконанням судноплавними компаніями України нормативних актів з питань безпеки судноплавства   - рос.
  Інструкція про порядок зупинки експлуатації об’єктів при наявності порушень нормативних актів про охорону праці (ДНАОП 0.00-5.13-94)   - рос.
  Інструкція про порядок технічного розслідування і обліку випадків втрат вибухових матеріалів на підприємствах, в організаціях та об’єктах, розташованих на території України (ДНАОП 0.00-5.14-93)   - рос.
  Інструкція про умови і правила провадження підприємницької діяльності (ліцензійні умови) з виготовлення і реалізації вибухових речовин та контроль за їх дотриманням (ДНАОП 0.00-5.22-99)   - рос.
  Інструкція щодо аварійно-відновлювальних робіт на волоконно-оптичних лініях зв'язку (КНД 45-117-99)   - рос.
  Інструкція щодо безпечного проведення робіт з переміщення вантажів стріловими самохідними і пересувними кранами та автонавантажувачами (НАОП 8.5.10-5.03-68)   - укр.
  Інструкція щодо використання порохових інструментів при виконанні монтажних та спеціальних будівельних робіт (НАОП 6.1.00-5.01-80 (ВСН 410-80/ММСС СССР))   - укр.
  Інструкція щодо застосування Порядку видачі дозволів Державним комітетом з нагляду за охороною праці та його територіальними органами   - рос.
 

 
Добавить
Служба охорони праці
Служба ОП (мапа розділу)
Про Cлужбу ОП
Організація Служби ОП
Дозволи на початок робіт
Нормативи
Кабінет ОП
Управління ОП
Відповідальність
Розслідування НВ
Фінансування
Наші послуги
Документація
Реєстр НПАОП
Класифікація за НПАОП
Класифікація за ДНАОП (до 2004р.)
Наявні за алфавітом
За типом
Типові інструкції за НПАОП
Типові інструкції за алфавітом
Накази
Форми документів
Статті
Новини
Новини
Архів новин
Новини проекту
Сервіси
Питання-відповідь
Роз'яснення
Видані дозволи
Органи ОП (довідник)
Проект
Про проект
Наші користувачі
Умови доступу
Заявка на обслуговування
Технічна підтримка абонентів
Ліцензійна угода
Додаткові послуги
Контакти
Мапа порталу
 
Пошук

повна відповідність

по документах

по новинах

по питання-відповідь

 
 
Питання - відповідь

В письме Главной государственной налоговой администрации Украины от 28.10.96 г. № 17-213/11-416 сказано, что в соответствии с п. 2 ст. 5 декрета Кабинета Министров от 26.12.92 г. № 13-92 «О подоходном налоге с граждан» стоимость средств индивидуальной защиты, которые выдаются работникам предприятий сверх установленных норм, подлежит налогообложению в составе совокупного облагаемого налогом дохода работника. В разъяснении же главного специалиста Госнадзорохрантруда, напечатанном в журнале «Охрана труда» № 3 за 2002 г. утверждается, что в случаях, когда средства индивидуальной защиты выдаются в соответствии с п. 1.6 «Положения о порядке обеспечения работников специальной одеждой...», их стоимость не является объектом налогообложения. Чем же руководствоваться в практической работе?

Відповідь


 
 
Запитання та технічна підтримка:
8 (044) 599-7658
info@dnop.com.ua