This version of the page http://agroua.net/news/news_11484.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-18. The original page over time could change.
Аграрний сектор України | Споживання свіжих салатів в Україні за рік збільшилося майже в 3 рази - Проект аграрного маркетингу,
18 лютого 2007 р
про проект | консультанти | контакти | часті питання | мапа сайту 
 
 
дошка оголошень | гостьова книга
 
Рослинництво
Тваринництво та ветеринарія
Технічне забезпечення
Переробка та якість продукції
 
Новини
Статистика
Ціни
Економіка
Правове забезпечення
 
Аграрна освіта і наука
Дорадництво
Корисна інформація
Агровебкаталог
 
Агрорынок онлайн
 
Виставка-ярмарок agroexpo.net
 
Аграрні новини та оперативна статистика

10.11.2006всі новини дня
Споживання свіжих салатів в Україні за рік збільшилося майже в 3 рази - Проект аграрного маркетингу,

За оцінками аналітиків Проекту аграрного маркетингу, у великих містах України в 2006 р. істотно збільшилося споживання свіжих салатів. Це стало можливим завдяки підвищенню рівня життя населення великих міст, яке супроводжувалось популяризацією здорового харчування.
Важливу роль у просуванні салатів як популярного та здорового продукту харчування зіграла компанія "Ольвита", яка регулярно протягом усього року забезпечувала ритмічне постачання асортименту салатів у супермаркети великих міст України. Це привело як до значного збільшення внутрішнього виробництва салатів, так і до зростання їхнього імпорту. За нашими попередніми оцінками, в Україну в 2006 р. буде завезено близько 450 тонн салату, або на 30% більше, ніж у 2005 р. Внутрішнє ж виробництво салатів зросло, за нашими оцінками, більш ніж у 3 рази. Таким чином, загальне внутрішнє споживання може збільшитися в 2,7 рази в порівнянні з минулим роком.
До речі, наступним кроком на шляху збільшення внутрішнього виробництва та споживання салатів стало відкриття нового комплексу компанії "Ольвита" з миття, нарізання й упакування салатів, яке відбулося вчора в Київській області. Відзначимо також, що поточного тижня компанія "Ольвита" прийняла рішення вдруге поспіль виступити спонсором третьої міжнародної конференції "Овочі та фрукти України-2006. Відкритий ринок", яка відбудеться в Києві на території НК "Експоцентр України" 5-6 грудня 2006 р. У програмі конференції заплановано виступ Юрія Богуславського, керівника компанії "Ольвита", який розповість про перспективи розвитку оптової торгівлі свіжою плодоовочевою продукцією в Україні та перспективи співробітництва з цією компанією, а також поділиться своїм досвідом створення і розвитку українського ринку салатів.
Нагадуємо, що до закінчення реєстрації учасників конференції залишилося близько двох тижнів.
джерело : Агроогляд: овочі та фрукти


 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1   2   3   4 
  5   6   7   8   9  10  11 
 12  13  14  15  16  17  18 
 19  20  21  22  23  24  25 
 26  27  28             
Рослинництво
Тваринництво
Технічне забезпечення
Переробка та якість продукції
Економіка
Правове забезпечення
Ціни
  ©agroua.net 2002-2006. Усі права захищені. Без посилання на сайт "Аграрний сектор України" (agroua.net) перепублікація матеріалів заборонена.