This version of the page http://www.zustrich.lviv.ua/zustrich_14_paradoks.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-09. The original page over time could change.
Бібліотека. Парадокс - свобода в неволі

 


Парадокс - свобода в неволі

    "І спізнаєте правду, і правда визволить вас" (Ів. 8,32)

    Слава Ісусу Христу!
    Мир вам, дорогі брати у Господі. Дякую Богові за змогу написати вам декілька слів радості, за можливість спільних богослужінь, і прославлення Бога, через яке люди ближче пізнають Його. Наш Господь Бог нелицемірний, Він зі свого милосердя дає нам можливість збиратися разом однією великою родиною, не дивлячись на обличчя один одного. "Щоб ви однодушно, одними устами славили Бога й Отця Господа нашого Ісуса Христа" (Рм. 15,6). Це так чудово і захоплююче, що важко описати словами.
    Дякую Богові за братів, які часто відвідують нас у в'язниці і проводять богослужіння та зустрічі, на яких ми молимося та слухаємо Боже Слово. Я думаю, що це Господь дає нам таку можливість, тому прагнемо якнайбільше скористатися нею. Бо саме тут усі ми є спраглі правди та цікавимося нею, бо вона зробить нас вільними, будучи в неволі. Парадокс - свобода в неволі. Як це може бути? Ось ми разом можемо це підтвердити і навіть показати, що це реально, що свобода в Бозі приносить мир, радість, любов, а головне - провадить до вічного життя, до життя з Ісусом Христом. Бо у місці позбавлення волі ми зрозуміли, віднайшли та пізнали правду, з нею хочемо розпочати нове життя.
    Нехай Господнє благословення зійде на усіх нас.

Влад
ЛВК 30