Main Menu

Командне фото

"Металіст" 1:0 "Волинь"
16 квітня 2006 р. Харків (16:00). Стадіон "Металіст". 10000 глядачів. 8ºС.
Судді: С. Берізка, Г. Біч, С. Соботюк (усі - Київ)
Делегат ФФУ: О. Балакін (Київ)



29. Горяїнов
2. Хомин
37. Бордіян
21. Бабич
23. Данилов
6. Ганцарчик
7. Валяєв
(11. Давидов, 46)
8. Діденко
(15. Кузнецов, 46)
9. Слюсар
14. Ярош
24. Фомін
(4. Глушок, 88)

Запасні:
1. Боровик
18. Олійник
47. Жадер
71. Світличний

Тренер:
Мирон Маркевич

 Слюсар (70)

 Фалемі (7)
 Соколенко (55)
 Ратій (69)
 Джорджевіч (75)
 Горяїнов (85)



1. Романенко
2. Ковалюк
45. Джорджевіч
44. Фалемі
(31. Герасимюк, 16)
(16. Алозі, 86)
5.Соколенко
6. Ряхн
(13. Товкацький, 72)
7. Сачко
19. Девіч
9. Ратій
15. Хома
43.Пищур

Запасні:
24. Неділько
14. Панас
17. Жерш
26. Рибковський

Тренер:
Віталій Кварцяний

Матч між командами давніх друзів та колег по роботі Мирона Маркевича та Віталія Кварцяного ще до свого початку обіцяв бути надзвичайно цікавим і багатим на події. Адже для "Металіста" це був чи не останній шанс продовжити боротьбу за "зону УЄФА", а для "Волині", яка вже майже п'ять місяців не знає радості перемог у офіційних матчах - можливістю реабілітуватись в очах власних уболівальників та покращити своє турнірне становище. Тим паче, що для харків'ян масла у вогонь підливав результат матчу першого кола у Луцьку, який закінчився розгромом гостей 3:0.

Перші хвилини поєдинку підтвердили неабияку зарядженість обох команд на боротьбу, задля досягнення позитивного для себе результату. Вже у дебюті зустрічі небезпечну подачу у штрафний майданчик "Волині" виконував Ярош, але ніхто із партнерів на неї так і не відгукнувся. Гості, в свою чергу, відповіли скидкою Пищура на набігаючого Сачка, проте голкіпер господарів першим прочитав ситуацію і вдало накрив м'яч. Надалі "Металіст" здебільшого намагався атакувати лівим флангом, де виділялись Ганцарчик і Ярош, яким постійно допомагав Фомін. Але захист лучан у ці хвилини діяв напрочуд чітко і злагоджено, а у атаці нашим футболістів нічого небезпечного створити не вдалося. Саме через це, вже на 16-й хвилині, лаву запасних пішов гріти Фалемі, який на позиції плеймейкера виглядав не надто впевнено.

У цей час команди обмінялися кількома кутовими та штрафними ударами, проте вони не становили небезпеки жодній із сторін. По справжньому спекотно біля воріт суперників стало лише на 30-й хвилині, коли у штрафний майданчик "Волині" вривався Данилов, але Джорджевічу вдалося заблокувати удар. Після чого, в результаті блискавичної контратаки, по воротах Горяїнова головою пробивав Пищур і голкіперу "Металіста" довелось демонструвати усю свою майстерність, щоб парирувати цей удар. Через дві хвилини, після штрафного у виконанні Герасим'юка, знову вище всяких похвал грає харківський воротар. Надалі, до кінця першого тайму, дві нагоди для того аби відзначитися втратив екс-волинянин Ганцарчик. У першому випадку, м'яч після удару польського легіонера зі штрафного просвистів над дев'яткою воріт Романенка, а у другому, опинившись на самоті перед голкіпером "Волині", Северин з лівої ноги пробив у "молоко".

На початку другого тайму, за умов щільної опіки харківськими оборонцями Василя Сачка, героєм зустрічі принаймні тричі міг стати Олександр Пищур. Але усі рази, м'яч після його ударів головою проходив над поперечиною. На 51-й хвилині потужний удар із штрафного вдався Сачку, після якого м'яч рикошетом від захисника оминув ворота та вийшов на кутовий. Перехопити ініціативу у матчі господарям вдалося лише ближче до середини тайму. Саме у цей час, вони і завдалили єдиний у другому таймі удар у ствір воріт Романенка, який став для "Волині" роковим. На 70-й хвилині Фомін був негостинно зустрінутий на боковій лінії штрафного майданчика Ратієм. Бордіян зі штрафного потужно прострілив і забутий волинськими захисниками Слюсар, підставивши голову, переправив м'яч у сітку воріт. Після пропущеного голу Віталій Кварцяний підсилив напад "свіжими" Товкацьким та Алозі, але необхідних дивідендів тренеру це не принесло. Кінцівка зустрічі хоча й пройшла під постійним атакувальним натиском лучан, та господарі, які оборонялися чи не усією командою, таки зуміли втримати необхідний для себе позитивний результат.

P.S. До неприємних моментів зустрічі, окрім пропущеного гравцями "Волині" гола, можна віднести епізод, який трапився на 75-й хвилині. Арбітр матчу Берізка пред'явив жовту картку Джорджевічу за те, що на його шиї під час матчу був ланцюжок. І коли Віталій Кварцяний підійшов до лінії поля, щоб з'ясувати подробиці інциденту, з трибуни у тренера "Волині" була кинута пляшка з водою, яка впала біля його ніг і вилела на футбольне поле. Коли ж червононосого зловмисника, який здійснив цей "хуліганський" вчинок із сектору виводила міліція, майже весь стадіон аплодував стоячи. Дикість...


Пишіть нам

Статистика





© 2002-2005 AV Group Design     WinFixer
Використовувати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на www.fc.volyn.net
Дану сторінку рекомендовано переглядати в браузері Internet Explorer 5+