Main Menu

Командне фото

"Волинь" вирушила на другий збір

О 16.00 гравці та тренери до невпізнання оновленої "Волині" вирушили на завершальний навчально-тренувальний збір до Криму. А зранку команда провела двосторонку за результатами якої Віталій Кварцяний зробив остаточний вибір щодо молодих виконавців, котрі готуватимуться до сезону. Команди були поділені на "жовтих" та "зелених". Гра пройшла у швидкому темпі і завершилась бойовою нічиєю 4:4. По ходу матчу спочатку з рахунком 2:0 вигравали "зелені" у складі яких відзначилися Олександр Портянка та Руслан Майдан. Проте згодом "жовті" забили чотри м'ячі (відзначилися Жерш, Малиш, а у другому таймі - двічі Марк Майдан), але наприкінці гри двома влучними пострілами Руслан Майдан встановив паритет.

Склади волинян у двосторонці були наступними:

"Жовті": Федорчук (Неділько, 46), Дручик, Романець, Рибковський, Малиш, Трефіловський, Рупцов, Москаленко, Жерш (М. Майдан, 46), Р. Степанов, Алозі
"Зелені": Голюк, Шпак, Семиряк, Ковальчук (Рурич, 46), Соловенюк (Улітич, 46), Коц, Кошуба (Кравчук, 73), Потеруха, Портянка, Р. Майдан, Панас (Гарасим, 46)

І, як уже зазначалося, після обіду "Волинь" вирушила на збори. До складу луцької делегації окрім тренерів та адміністраторів увійшли наступні гравці: воротарі - Юрій Федорчук, Віталій Неділько, Дмитро Семченко та В'ячеслав Голюк, який у минулому сезоні виступав у складі рівненського "Вереса"; захисники - Павло Рибковський, Тимур Романець, Андрій Степанов, Роман Коц, Сергій Шпак, Вадим Соловенюк (ФК "Ковель"), Петро Мороз і Володимир Ковалюк; півзахисники - Юрій Дручик, Рупцов, Дмитро Трефіловський, Іван Семиряк, Віталій Кошуба (ФК "Володимир-Волинський", гравець юнацької збірної України), Максим Ковальчук (ДЮФШ "Волинь"), Роман Жерш, Вадим Панас, Олег Кравчук, Олександр Улітич, Іван Потеруха (ФК "Ковель"), Олександр Портянка (ФК "Ковель"); нападники - Майкл Алозі, Роман Степанов, Марк Майдан, Руслан Майдан, Богдан Гарасим ("Шахтар" Червоноград) та Олександр Пищур. Ще два молоді гравці, прізвища яких поки не називаються, повинні прибути на оглядини безпосередньо до Євпаторії.

У Криму волиняни пробудуть до 15 липня. Тренерським штабом заплановано провести кілька спарингів. Зокрема, 7 липня "Волинь" зустрічатиметься з грузинською "ВІТ-Джорджією", 9 липня - з охтирським "Нафтовиком", 12 липня - з сімферопольським "Динамо-Ігросервіс". Можливо ще один тренувальний матч буде проведено 14 липня. А на 17-е заплановано провести останній передсезонний спаринг - у Луцьку з ФК "Львів".


Пишіть нам

Статистика




Copyright © 2002-2004 AV Group Design   Доменне ім'я надане компанією CYCON
Копіювати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на fc.volyn.net