Main Menu

Командне фото

Контрольний матч:
"Волинь" - ФК "Харків" 2:2

В суботу опівдні волиняни провели свій другий спаринг у нинішнє міжсезоння. У матчі, котрий відбувався в Євпаторії, суперником нашої команди став ФК "Харків" у якого півтора місяці тому "Волинь" виграла 2:0 в рамках чемпіонату України.

На цей раз Віталій Кварцяний із стартових хвилин довірив місце в основі кільком молодим гравцям, на яких тренери розраховують у офіційних матчах. Більша половина гри проходила за переваги волинян, яким вдалося забити у ворота суперників два м'ячі - голами відзначилися півзахисник Марко Девіч з пенальті та нападник Руслан Майдан. На це харків'яни теж відповіли двома влучними пострілами. Проте найприкрішим виявився другий гол - серйозна помилка Віталія Неділька при прийомі м'яча призвела до взяття воріт "Волині". У підсумку - 2:2.

Однак, Віталій Кварцяний повідомив що загалом діями своїх підопічних він задоволений, а особливо наставника порадувала молодь, яка прогресує й, відповідно, кілька молодих футболістів мають гарні перспективи в недалекому майбютньому зайняти місце в основному складі. Наступний матч лучани проведуть у вівторок з одним із грузинських клубів.


Пишіть нам

Статистика




Copyright © 2002-2004 AV Group Design   Доменне ім'я надане компанією CYCON
Копіювати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на fc.volyn.net