Main Menu

Командне фото

Друга двосторонка "Волині"

В суботу, 14 січня, гравці "Волині" замість святкування "старого" Нового року змушені були проводити чергову двосторонку на базі клубу у Дачному. За перевіреною схемою команди грали в зелених та жовтих манішках. "Жовтими" були умовна "основа", "зелені" - дубль. На поле у складі основи вийшли: Постранський, Бута, Поляков, Ковалюк, Дорошенко, Девіч, Шумахер, Максимюк, Хома, Сачко, Дітковський. Умовний "дубль" складався з футболістів, що перебувають на перегляді та гравців, які здебільшого виходили на заміну у осінній частині сезону, плюс Тааві Ряхн, котрий напередодні повернувся до тренувального табору "Волині".

Зважаючи на мінусову температуру, гра розпочалася у швидкому темпі. Як і належить, м'яч більше контролювала "основа", але дублерам вдавалися швидкі та небезпечні контратаки. Так, уже на 10-й хвилині поблизу свого штрафного майданчика помилився Бута і один з новачків, прізвище котрого поки не оголошується, який обікрав румунського легіонера, вийшов сам на сам з Постранським та технічно пробив у правий від голкіпера кут. Надалі шанс зібльшити рахунок на користь "дубля" мав Пищур, але його вихід сам на сам завершився навісним ударом через Постранського - м'яч пройшов над поперечиною. Після цього, він же небезпечно бив з лінії штрафного - біля штанги. Після цього ініціатива у матчі перейшла до "жовтих" і через деякий час їм вдалася атака, що завершилася голом. Бута знайшов пасом свого співвітчизника Шумахера, той майстерно пробив по воротах, і після сейву голкіпера, який відбив м'яча на Сачка, Василь добив шкіряного у порожні ворота. На останній хвилині першого тайму дублери зуміли створити ще одну загрозу воротам "жовтих" та м'яч після удару з меж штрафного потрапив лише у поперечину.

У другому таймі у складі "основи" було проведено кілька замін - на полі з'явилися Шпак, Жерш, Гащин, а місце у воротах зайняв Лайзан. При цьому Сергій Шпак уже на 50-й хвилині став співавтором голу. Після його прострілу з лівого флангу Сачко потужним ударом розстріляв Нестеренка і вивів свою команду вперед - 2:1. Атаки "жовтих" наростали - класний удар Шумахера прийшовся поряд із стійкою. Затим Жерш вискочив сам на сам з Нестеренком й підступно пробив - голкіпер продемонстрував чудо-реакцію й у кидку парирував удар. "Зелені" відповіли небезпечним ударом Пищура та й тут воротар виявився на висоті і перевів круглого на кутовий.

Врешті, гра перейшла у більш спокійне русло, що було більше на руку умовному "дублю" - Чеботарь зненацька вдарив здалеку, Лайзан не зумів втримати м'яча і той повільно закотився в сітку - 2:2. Надалі гра проходила за переваги "жовтих", але їм ніяк не вдавалося матеріалізувати її у забиті голи. Здавалося, що ця двосторонка так і завершиться внічию, але на 81-й хвилині основі вдалося заробити право на кутовий. Після навісу зліва Сачко перестрибнув Андрія Степанова, який повернувся з "кавказьких" оглядин, та чітко пробив під перекладину - 3:2. На цьому й розійшлися.

Крім цього варто зазначити, що на перегляді у "Волині" знаходиться чимало футболістів з клубів України та Росії, та тренерський штаб поки воліє не оголошувати прізвища новачків, адже лише наприкінці наступного тижня з'ясується хто з них поїде на другий збір до турецької Анталії. Там волиняни повинні взяти участь у товариському турнірі, що проходитиме під егідою відомого готелю "Кремлін Палас", у якому наша команда традиційно проводить свою зимову підготовку. Попередня формула турніру передбачає групові змагання, серед восьми команд, а потім - матчі плей-офф. Проте на даний момент залишається невідомим склад учасників, оскільки чимало клубів змінюють свої плани щодо перебування у Туреччині в зв'язку з епідемією пташиного грипу у цій країні. Відомо лише що свій перший матч "Волинь" повинна провести 22 січня. З трансферних новин виділимо повернення півзахисника Вадима Панаса назад до луганської "Зорі", котра вирішила продовжити оренду гравця і на друге коло нинішнього чемпіонату.


Пишіть нам

Статистика




Copyright © 2002-2004 AV Group Design   Доменне ім'я надане компанією CYCON
Копіювати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на fc.volyn.net