This version of the page http://www.tu.edu.te.ua/cppo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-23. The original page over time could change.
Центр перепідготовки та післядипломної освіти
Загальна інформація

Центр організований у січні 2002р. на базі кафедри автоматизації технологічних процесів і виробництв та кафедри комп'ютерно-інтегрованих технологій. Центр співпрацює з кафедрами комп'ютерних наук, інформатики та математичного моделювання, менеджменту у виробничій сфері, верстатно-інструментальних систем автоматизованого виробництва та ін.

Структурні зміни в економіці та інтенсивний розвиток комп'ютерної техніки привели до значних змін автоматизованого робочого місця на більшості підприємств різноманітних галузей. За умов дедалі гострішої конкуренції на ринку праці існує потреба в регулярному підвищенні кваліфікації фахівців.

Центр сформувався, як структурна одиниця для забезпечення підвищення професійного рівня, виходячи з індивідуальних потреб кожної особи і на перспективу розвитку економіки.

В Центрі функціонує 6 комп'ютерних класів, з'єднаних мережею з виходом в Internet. Використовуються в навчальному процесі 2 комп'ютерні класи кафедри автоматизації технологічних процесів і виробництв, 2 комп'ютерні класи кафедри комп'ютерно-інтегрованих технологій, 3 комп'ютерні класи кафедри комп'ютерних наук, 1 клас кафедри верстатно-інструментальних систем автоматизованого виробництва.

Професорсько-викладацький склад налічує до 70 чол., з яких 2 доктори технічних наук, 25 кандидатів наук, доцентів. Центр співпрацює з Тернопільським обласним центром зайнятості, Національним банком України.

Діяльність Центру можна розглядати у напрямках: - професійної підготовки - підвищення кваліфікації громадян; - перепідготовки або післядипломної освіти; - здобуття паралельно з основною другої вищої освіти.

Професійна підготовка здійснюється за спеціальностями: оператор комп'ютерного набору та електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин. Підвищення кваліфікації проводиться за напрямами: засоби комп'ютерної графіки, комп'ютерний дизайн, комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку, основи підприємницької діяльності, менеджмент малого підприємництва та ін.

Післядипломна освіта або перепідготовка фахівців з вищою освітою для здобуття другої вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "Спеціаліст" у престижних сферах інформаційних комп'ютерних технологій може здійснюватися за всіма спеціальностями та спеціалізаціями по денній та заочній формі навчання.

Здобуття паралельно з основною другої вищої освіти також здійснюється за всіма спеціальностями університету.

Директор ЦППО - Проць Ярослав Іванович

Загальна інформація
Напрямки діяльності
Вартість навчання
Дистанційне навчання
Анкета абітурієнта
Роботи студентів
Фотогалерея
Наша адреса