This version of the page http://frutik.te.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-21. The original page over time could change.
Фруктігурт Ерманс

Alternative PHP Cache - Елементарне кешування в шаредмем

January 21st, 2007

pecl install apc

class Test
{

function Test()

{

echo ‘?’;

$this->test = ‘!’;

}

function p()
{

echo $this->test;

}

}

if( ! $result = apc_fetch(’result’) )
{

$result = new Test;

apc_store(’result’,$result,300);

}

$result->p();

?>

бурниє васторгі. зносимо всі старі костилі

Пріколи нашего городка

January 21st, 2007

Поки я був місяць у відпустці, лосі з Ділайнса закрили свій форум на мої айпішки. Я в торчі…

Копія посту в їх форумі:

Пропоную вельмишановному панству адміністраторам форуму вилучити з бансписку вашого форуму мої апійшки, які дивним чином опинилися там за час моєї відпустки і перебування далеко за межами міста і вашого форуму. Або викласти публічно суть ваших претензій до мене. Ми з вами не діти (сподіваюся) і чудово розуміємо, що заборонити доступ до форуму технічно не можливо. При бажанні будь-яку заборону, принаймні на читання, можна обійти за пару хвилин. Так навіщо витрачати ваш і мій час?

Перепрошую, якшо заборона стосується не мене особисто а якогось класу мереж ісп біттернет, але (після поверхового вивчення ситуації) складається враження, що незрозумілі заходи було вжито саме проти мене.

З повагою Акгешл ака Фрутік

Тарифи за 2000 рік

January 21st, 2007

Цікаві цифри прислав МаксДао

Біттернет - зниження тарифів…

January 21st, 2007

Задовбало подібне:

kaD писал(а):
млять! 1 лютого…ну нахрена тоді було швидше обіцяти?!
наскільки я зрозумів тарифи вже готові, просто їх не виносять на загал, щоб всі з 1 лютого перейшли…але блін, показали хочаб, щоб можна було щось для себе вирішувати…
капец…можна якось серйозніше ставитися до своїх заяв?

В приниципі ніхто нічього не обіцяв. Були неофіційні чутки з початку грудня. Які бабське радіо (особливо після зниження тарифів укртелекомом та ділайнсом) розкрутило в шалений ажіотаж. Для того шоб погасити в деякій мірі цей ажіотаж (розумію шо повністю його можуть погасити точні цифри - тут вже вибачайте, цифри будуть в найближчий час) було випущено офіційне повідомлення.

В офіційному повідомленні не сказано, що тарифи будуть оприлюднено в 1 лютого в нуль-нуль годин. Можливо їх оприлюднять сьогодні, завтра, через пять хвилин. Наразі повідомлення говорить шо зміни будуть, шо вони заплановані давно (принаймні на місяць раніше ніж зниження цін конкурентам - так що це не реакція на дії конкурентів) і що вони матимуть принциповий для місцевого ринку характер (біттернет був є і надалі залишатиметься законодавцем мод в даній галузі місцевого ринку)

P.S. Усе вищенаписане є моєю особистою думкою а не заявою ісп біттернет. хоча і як то кажуть “базується на реальних подіях”. щодо офіційної інформації слудкуйте за офіційними повідомленнями isp bitternet