This version of the page http://likarnya.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-18. The original page over time could change.
Лікарня майбутнього: Головна

Шановні друзі!

Незабаром в Україні з’явиться унікальний дитячий медичний заклад – Всеукраїнський центр охорони здоров’я матері та дитини. Благодійний проект, ініційований Міжнародним благодійний фондом «Україна 3000», має назву «Дитяча лікарня майбутнього».

Цей унікальний медичний заклад створюється для того, аби українські діти, допомогти яким сьогодні може тільки закордонна медицина, мали змогу отримувати якісне лікування у своїй країні. Аби батьки не продавали останнє, шукаючи кошти на складну операцію для малюка за кордоном, а діти не вмирали, чекаючи своєї черги на лікування.

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» поставив перед собою амбітне завдання – побудувати в Україні надсучасну медичну установу, яка б відповідала найвищим світовим стандартам.

Лікарня прийматиме маленьких пацієнтів з усіх куточків України. І єдиною підставою для того, аби потрапити до лікарні, буде направлення лікаря. Ніякого «блату», ніяких «елітних пацієнтів» у цьому закладі не буде! Всі, хто потребуватиме лікування, отримають його у повному обсязі.

У Центрі працюватимуть кращі українські лікарі. Підготовка медичного персоналу до роботи у лікарні розпочинається вже зараз. Фахівці пройдуть стажування за кордоном, ознайомляться з прогресивним досвідом сучасної медичної науки і практики. А невдовзі цей досвід буде використовуватися в українській лікарні заради порятунку життя українських дітей.

Лікування буде проходити за усіма вимогами сучасної медицини. Високотехнологічне медичне обладнання, сучасні засоби діагностики та лікування, новітні медикаменти, нарешті, принципово новий підхід до умов перебування пацієнта та його родини у лікарні – все це ставить Центр в один ряд з найповажнішими дитячими медичними закладами світу.

Лікарня буде також навчальним методичним центром, де навчатимуться наші лікарі та, за потреби, працюватимуть закордонні спеціалісти. Наукова база закладу буде відкрита для всіх бажаючих.

Всеукраїнський центр охорони здоров’я матері та дитини може стати єдиною надією на здорове майбутнє для сотень і тисяч українських дітей. Будівництво такого закладу вкрай необхідне Україні, і це визнають усі – від лікарів до урядовців. До того ж, поява у нашій державі потужного медичного центру сприятиме налагодженню співпраці з регіонами, виникненню зв’язків між дитячими лікарнями, що сприятиме розвитку дитячої медицини в Україні в цілому.

Сьогодні ми власноруч можемо створити здорове майбутнє наших дітей. Будь-яка Ваша допомога може повернути посмішку на обличчя дитини, блиск – в її очі. А здорові діти є запорукою добробуту й процвітання України у майбутньому.

Діяльність Фонду «Україна 3000» є максимально відкритою та прозорою. Кожен з Вас, відвідавши сайт «Дитячої лікарні майбутнього», зможе подивитися, скільки зібрано коштів, а також дізнатися, хто взяв участь у благодійній акції. Повний список благодійників та сума зібраних коштів оновлюються щодня.

Тож об’єднаймося заради здоров’я наших дітей! Створімо разом майбутнє України!

Порядок перерахування коштів на поточний рахунок
Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього»

Для UAH:

Отримувач: Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього»
ЄДРПОУ 34603026
Р/р 26005301003685
Банк отримувача:

АКБ «Трансбанк»,
МФО 300089

Призначення платежу: благодійна допомога

For USD:

Beneficiary:

Charitable Fund “Children’s Hospital of the Future”
aсс. 26005301003685

Beneficiary’s Bank:

TRANSBANK, Kiev, Ukraine
S.W.I.F.T. Code: TRNSUAUK

Correspondent Bank:

DEUTSCHE BANK TRUST COMPANY
New York, USA
S.W.I.F.T. Code: BKTRUS33
ACC. № 04-415-633

Details of payment: donation

For EUR:

Beneficiary:

Charitable Fund “Children’s Hospital of the Future”
aсс. 26005301003685

Beneficiary’s Bank:

TRANSBANK, Kiev, Ukraine
S.W.I.F.T. Code: TRNSUAUK

Correspondent Bank:

DEUTSCHE BANK AG,
Frankfurt/Main, Germany
S.W.I.F.T. Code: DEUTDEFF
ACC. № 9470410

Details of payment: donation

Реєстраційні документи Фонду «Дитяча Лікарня майбутнього»

Свідоцтво про реєстрацію юридичної особи
Рішення про внесення до Реєстру неприбуткових організацій (установ)

Новини

18 січня 2007  10:10
Відбулося засідання робочої групи з узгодження першочергових заходів щодо підготовки будівництва Дитячої лікарні майбутнього
далі...

29 грудня 2006  14:17
Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!
далі...

26 грудня 2006  16:49
Фонд «Україна 3000» підбив підсумки Всеукраїнського телемарафону «Дитяча лікарня майбутнього» та початку акції збору коштів на будівництво лікарні
далі...

21 грудня 2006  19:03
Члени Кривоозерської Дитячої організації «Мала селищна рада» підтримали проект «Дитяча лікарня майбутнього»
далі...

21 грудня 2006  13:22
Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» підведе підсумки Всеукраїнського телевізійного марафону «Дитяча лікарня майбутнього» та збору коштів на створення та будівництво Дитячої лікарні майбутнього
далі...

20 грудня 2006  11:10
Фонд «Україна 3000» висловлює щиру подяку усім, хто підтримує проект створення Дитячої лікарні майбутнього
далі...

всі новини
розсилка





 
© Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», 2006
© Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього», 2006
© Розроблено Ukrainian Communication Group, 2006