Зміст
  • Головна
  • Про мене
  • Магазин
  • Форум
  • Ссилки
  • ...

    Про мене

    Почнем з того, що я народився. Це сталося 17 серпня 1988 року(17.08.1988) в 12:38 дня у місті Кам'янець-Подільському, що на Хмельниччині. Перші роки свого життя жив у с.Чорнокозенці. Там навчився ходити і говорити :).

    З 7 років навчався в Гімназії, на 8 клас я перейшов до ліцею "АНТЕЙ"(найкращий ліцей в нашій країні). Дей й почав вивчати програмування з найкращим вчителем України(Савчук Сергій Васильович).

    В 10 класі вже отримав свій перший диплом обласного рівня, але на цьому все закінчилося. Потім в 11 класі вигравши всетаки обласну олімпіаду по програмуванню поїхав у Рівне на всеукраїнську олімпіаду, де красиво програв отримавши диплом 3 ступеню.

    Зараз я є студентом 2 курсу Національного університету імені Тараса Шевченка факультета Кібернетики

    Дуже полюбляю подорожувати. Побував у Польщі, Росії, Молдові, Литві, Латвії, Естонії, Болгарії, Білорусії, Франції, Німеччині, Венгрії, Португалії, Іспанії, Італії, Монако.. дальше шото пам'ять мене підкачує вже

    P.S :"Вчитися ніколи не пізно" досить поширений вислів, але мені більш до вподоби "Вчитися, Вчитися і ще раз Вчитися", як одного разу сказаа моя вчителька - "Віддихнем на тому світі" ))

    Контактні данні :
      ICQ    :   232-221-649

      Skype :   Sultan_php

      E-mail :   _Sultan@mail.ru

      E-mail :   Sultanische@gmail.com

      Tel      :   +3 8 097 8676128

    Сьогодні : 17.01.2007

    Мова

    Оновлений сайт

    Портал заработал

    read more...

    Реклама

    Gooooogle search


    Web sultan.com.ua

    Лічильники






    ...
    © Copyright Sultan,2000-2006. All rights reserved
    ½