This version of the page http://www.nokia.ua/nc/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-17. The original page over time could change.
Nokia в Українi
 

Шановний гість!
Вас вітає система Nokia Card!

Сюрприз від Nokia!
Увага! Визначено переможців розіграшу, які брали участь SMS- та Інтернет-анкетуванні, що тривало з 23 жовтня по 5 листопада 2006 року!
Правила змінюються на краще!
З 1 січня 2006 року вступають в дію оновлені правила системи Nokia Card, які дозволять ще легше й простіше отримувати додаткові переваги та приємні сюрпризи від Nokia.
Тепер Ви маєте змогу накопичувати бали (необхідні для отримання подарунків) не лише за придбання телефонів, але й за інші ініціативи в межах системи Nokia Card.
Бали нараховуються за:Кількість балів за ініціативу
РЕЄСТРАЦІЮ ПОКУПОК20
РЕЄСТРАЦІЮ НА САЙТІ5
АКТИВНИЙ СТАЖ5
ЗАЛУЧЕННЯ НОВИХ УЧАСНИКІВ5
РЕЄСТРАЦІЮ В ЯКОСТІ НОВОГО УЧАСНИКА1
УЧАСТЬ У РОЗІГРАШАХ2
ВІДГУК НА АНКЕТУ5
Про нововведення при реєстрації у системі Nokia Card
  • При реєстрації в системі учасник разом з підтвердженням реєстрації отримує пароль доступу до персональних розділів www.nokia.ua/nc, де можна перевірити свій баланс.
  • Зареєстрованим учасникам системи Nokia Card пароль доступу до закритих розділів буде надіслано за допомогою SMS (для абонентів UMC, „ДЖИНС”, Kyivstar, djuice та life:), про що буде повідомлено додатково. Абонентам інших операторів інформація надається після дзвінка на гарячу лінію.
Більш детальну інформацію про оновлені правила системи Nokia Card Ви можете знайти тут.
Якщо у Вас виникнуть питання чи побажання стосовно роботи системи Nokia Card – звертайтеся на гарячу лінію за номером 8 800 50 101 50 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, дзвінки з мобільних телефонів оплачуються відповідно до тарифів Вашого оператора).