This version of the page http://jsd.od.ua/festival.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-14. The original page over time could change.
Официальный сайт группы J.S.D.
Главная
Афиша
История
Музыка
Награды
Фото
Спонсоры
Реп. база
Контакты
Фестивали
Арт-клубы
Студии
Форум
Гостевая
 
 
 
 
 
 
 
 

Фестивали:

Координати:

тел: 8 (044) 5319720
тел: 8 (044) 2859071
gbob.com.ua

БУТИ ПОЧУТИМ ...

Це розпач? Питання? Заклик? Ствердження? А може це керівництво до дій?

На нашу думку все залежить насамперед від особистого ставлення до цього вислову, але усі наші емоції об"єднує одне - ВАЖЛИВІСТЬ.

Погодьтеся, панове, усім нам вкрай необхідно БУТИ ПОЧУТИМИ незалежно від того багаті ми чи невдахи, закохані або самотні, незалежно від того чим ми займаємось, який у нас статус і багатьох інших речей.

Кожна людина намагається БУТИ ПОЧУТОЮ, але, на жаль, не кожна має на це нагоду. Саме цей вислів "БУТИ ПОЧУТИМ!" ми обрали для себе в якості гасла, керівництва до дій та кінцевої мети. Скоріш за все такою і буде назва Українського фесту в рамках щорічного міжнародного музичного проекту "THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS".

Уявіть собі два автопоїзди з технікою (сцена (14\10), звук (60кВт), світло) вирушать на схід та на захід України, та через день розгортатимуть концертні майданчики в обласних центрах по маршруту, визначеному окремо для кожного з них. ...

 

Координаты:

тел: (0552)27-96-46,
тел: 24-11-18
premera-veka.kherson.ua

ПРЕМЬЕРА (рок-дуэли)

В холодное время года все дуэли и финал будут проходить в Областном Дворце Молодежи города Херсона. Зал вмещает 800 зрителей. Летние дуэли будут проходить в парке Ленина, перед входом в Зеленый театр, (или внутри Зеленого театра), возле знаменитого столетнего дуба - любимом месте отдыха горожан. Это самый центр города, уютное, тенистое место. Каждой из двух групп-дуэлянтов дается не более 30 минут на выступление. Озвучиваться все будет звуком мощностью три киловатта, имеются гитарные комбы ударная установка с фирменным железом и т.д. На протяжении всего прошлого года и перед стартовой дуэлью нынешнего, в условиях озвучивания стояло: (Железо, рабочий барабан везти с собой не нужно!)

Теперь же, когда ребята умудрились разбить сверхпрочную тарелку хета Zildjian, решено, что группы, как это заведено в привычной практике, будут приезжать на фест со своим железом и рабочим барабаном. Если мы будем видеть на суандчеке, что барабанщик с головой, что он относиться к своему инструменту с любовью, (а именно так должен поступать настоящий музыкант, а не безбашенный пофигист), тогда мы, видя, что он привез с собой неважненькое железо, можем дать ему весь свой фирменный набор и железа, и сольник. В залог будет даваться или паспорт, или деньги, на случай, если в ударке что-то разобъете - это условие владельца ударки ТАМА, на которой сейчас все рок-дуэли мы проводим.
Подихпобедители и призеры финала феста получают право бесплатной записи на студиях звукозаписи: «Династия» (Киев), «Pan Sound» Николаев, «Колесо рекордс» Донецк, «Новый день» Симферополь, «Online-records» Херсон.


Координати:

тел: (044) 236-17-44,
тел: (044) 236-17-51,
tavriagames.com

ТАВРІЙСЬКІ ІГРИ

«Таврійські Ігри» - найбільша і найвідоміша в Україні організація, що працює в галузі музики та масових видовищ.
«Таврійські Ігри» проводять наймасштабніший фестиваль в Україні - «Таврійські Ігри» (Свято Музики і Краси), «Таврійські Ігри» дарують дітям «Казку на березі Чорного моря» - фестиваль «Чорноморські Ігри», «Таврійські Ігри» дарують світові найкращі національні традиції, а світ дарує нам різнобарв'я своїх культур - фольклорний фестиваль у м.Ялта, «Таврійські Ігри» роблять подарунки на День Києва та на День Незалежності - акція «Свято краси у місті краси» та акція «Незалежність. Європа. Майбутнє.», «Таврійські Ігри» дбають про розвиток української музичної культури і відзначають її кращі досягнення - Всеукраїнська премія у галузі музики та масових видовищ «Золота Жар-птиця», «Таврійські Ігри» підтримують найпопулярніші ігри молодих - турнір КВН на Кубок Президента України.


 
© Все права защищены!