Нерухомість у Львові - купівля, продаж, обмін та оренда нерухомості


Українська Банерна Мережа
Продаж Обмін Оренда Купівля
Головне меню
Додати оголошення Вся нерухомість Пошук нерухомості Новини нерухомості Новобудови

Партнери:







UkraiNet Yellow Pages

 

Partners
$45 Здаю в оренду двох кімнатну квартиру у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Історичний центр)     $25 Здаю в оренду одно кімнатну квартиру у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.центральна частина)     $30 Здаю в оренду одно кімнатну квартиру у м.центр (Львів, Місто)      $45 Здаю в оренду двох кімнатну квартиру у м.центр (Львів, Місто)      $2000 Здаю в оренду складське приміщення у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Городоцька)     $360000 Продам виробниче приміщення у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Вулецька)     $115000 Продам двох кімнатну квартиру у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Мушака)     $190000 Продам приміщення у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Єфремова)     $120000 Продам приміщення у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Сахарова)     $200000 Продам приміщення у м.Львів (Львів, Місто) (по вул.Герцена)    
2006-10-12 Уряд не знижує ціни на газ для населення
Народний депутат Олексій Івченко (фракція «Наша Україна») вважає, що уряд не знижує ціни на газ для населення, а піднімає. Про це повідомили в прес-службі «Нашої України».

Івченко відзначив, що з початку 2005 року газ населенню продавався за ціною...

2006-10-12 Тарифи повинні бути розділені на дві складові
Житлово-комунальні тарифи повинні бути розділені на дві складові. Про це повідомив член парламентського комітету з питань державного будівництва і місцевого самоврядування Євгеній Суслов.

Він уточнив, що першу частину тарифу, що залежить від цін на...

2006-10-12 Жителі Дніпропетровська можуть залишитись без води
Жителі Дніпропетровська можуть залишитися без води та тепла. Дніпробленерго оголосило, що через тиждень починає застосування санкцій щодо підприємств-боржників, а це найбільші водоканали і тепломережі області.

Тепло- і водопоставщики заборгували...

2006-10-06 Сдача в оренду комунального майна сьогодні не вигідна
Здача в оренду комунального майна сьогодні не вигідна в першу чергу самої міської владі. Про це заявив голова парламентського підкомітету з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

"Запитаєте будь-якого власника заводу, чи...

2006-10-04 Введення податку на нерухомість
Введення податку на нерухомість навряд чи зупинить ріст цін. Так вважає член ради директорів Української будівельної асоціації (ВУБА) Андрій Миргородський.

На його думку, такий податок може привести до чергового витка цін - власники нерухомості...