This version of the page http://www.ccf.org.ua/media-mention-02 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-04. The original page over time could change.
ЄВРОПЕЙСЬКА СІМ'Я - НАШИМ СИРОТАМ - Християнський Дитячий Фонд


Українська English Русский
Про нас // Преса про нас //

ЄВРОПЕЙСЬКА СІМ'Я - НАШИМ СИРОТАМ

"Дзеркало тижня", № 8 (483) , 28 лютого - 5 березня 2004 року

Сергій П'ятериков, "Дзеркало тижня"

Днями Міністерство України у справах сім’ї, дітей і молоді та Християнський дитячий фонд підписали Договір про співпрацю в реалізації довгострокового проекту «Реформування системи опіки про дітей в Україні шляхом розвитку інституту названих сімей». Присутність на церемонії посла Королівства Нідерландів пані Монік Франк — свідчення того, що проект підтримується урядом Голландії.
Мета проекту — розробка і впровадження моделі пошуку, залучення, підтримки наявних і підготовка потенційних названих сімей для догляду за дітьми-сиротами, яких в Україні десятки тисяч. Розрахований проект на три роки і здійснюватиметься в Черкаській, Кіровоградській, Хмельницькій областях та Автономній Республіці Крим.
Добродійна громадська організація Християнський дитячий фонд існує в Україні вже шість років. Його місія — поліпшення становища дітей у нашій країні, надання їм соціальних послуг, навчання фахівців та волонтерів у сфері соціальної роботи, розвиток міжнародної співпраці та партнерства з державними і недержавними структурами. Два роки тому ХДФ брав участь у спеціальній сесії Генеральної Асамблеї ООН, що проводилася в інтересах дітей.
На знімку: під час підписання договору (зліва направо) посол Королівства Нідерландів пані Монік Франк, міністр Валентина Довженко та директор ХДФ Галина Лактіонова.

"Дзеркало тижня", № 8 (483) , 28 лютого - 5 березня 2004 року

Постійна адреса статті:  http://www.zn.kiev.ua/ie/show/483/45704/
КонтактиЗворотній зв'язок
© Християнський дитячий фонд