This version of the page http://www.ccf.org.ua/initiatives-03 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-04. The original page over time could change.
Благодійний концерт "Все починається з любові…" - Християнський Дитячий Фонд


Українська English Русский
Ініціативи //

Благодійний концерт "Все починається з любові…"

8 червня 2005 року Християнський дитячий фонд спільно з благодійною організацією "Надія та житло для дітей" організував благодійний концерт "Все починається з любові" лауреата міжнародних конкурсів саксофоністки Вероніки Кожухарової, яка є вихованкою дитячого будинку сімейного типу з м. Сімферополя.

Серед гостей благодійного концерту були представники дипломатичних представництв, засобів масової інформації, неурядових організацій, батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу.

Під час концерту вдалося розпочати збір коштів для придбання музичних інструментів, іншого обладнання, необхідного для розвитку творчих здібностей обдарованих дітей, які виховуються у прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу. Було зібрано 2434 грн.

Християнський дитячий фонд висловлює особливу подяку Андрію Мельниченко, директору "АМВ-Брокер" (м. Хмельницький), представництву Yamaha в Україні, а також усім тим, хто приєднався до ініціативи і завдяки яким більше талановитих дітей отримали можливість займатися музикою. Зібрані кошти було використано на придбання таких музичних інструментів:

  • гітари для вихованки дитячого будинку сімейного типу родини Братанових, АР Крим;
  • скрипки для вихованця дитячого будинку сімейного типу родини Дерев'янко, м. Кіровоград;
  • блок-флейти для вихованки дитячого будинку сімейного типу родини Грач, м. Хмельницький;
  • гітари для прийомного сина родини Остапчук, м. Хмельницький;
  • труби для вихованця дитячого будинку сімейного типу родини Яновських, м. Хмельницький.

Слова подяки родини Братанових, АР Крим

"Наша родина висловлює глибоку подяку Християнському дитячому фонду та всім, хто підтримав цю благодійну акцію, за ту можливість, яку ви подарували нашій дочці Маші. Довгий час дівчинка мріяла навчитись грати на гітарі, але придбати інструмент ми не мали можливості. Лише завдяки ХДФ, що безоплатно передав нашому будинку чудовий інструмент, донька отримала можливість музично розвиватися. Інші діти теж із задоволенням почали займатися музикою. Це особливо важливо для села, де немає дитячих кружків і секцій. Від усієї душі хочемо ще раз сказати всім: "Щиро дякую!".

КонтактиЗворотній зв'язок
© Християнський дитячий фонд