This version of the page http://www.kievrealty.org/pub21.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-02. The original page over time could change.
Союз специалистов по недвижимости г.Киева


































"СОЮЗНИК"

СПІЛКА ТА CEREAN - ДВА КРОКИ НАЗУСТРІЧ
 
Восени нинішнього року в Києві сталася знаменна подія - вперше в Україні пройшов представницький європейський форум ріелторів. 13-15 жовтня в столичному "Українському Домі" відбулася ХІ міжнародна конференція CEREAN - організації, що починаючи з 1993 р. об'єднує національні асоціації фахівців з нерухомості країн Центральної та Східної Європи (Вірменії, Болгарії, Чехії, Грузії, Угорщини, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Росії, Словаччини, Туреччини та України). Тема зустрічі була досить актуальною не лише для ринку нерухомості, а й в цілому економіки будь-якої держави - "Вдосконалення законодавства і ріелторських технологій - важливий фактор інвестиційної привабливості". Близько 400 делегатів конференції взяли участь в обговоренні проблем галузі й перспективних напрямів її розвитку.
На форумі відбулося дві події, пов'язані зі Спілкою. 15 жовтня Президент CEREAN Олександр Романенко в урочистій обстановці вручив Президенту Спілки фахівців з нерухомого майна м.Києва Олександру Рубанову сертифікат про аффілійоване членство. Бути невід'ємною частиною ріелторської Європи й одночасно відстоювати професійні інтереси столиці як передового регіону України - вагома складова ідеології Спілки на нинішньому етапі. Друга, не менш приємна для організації, подія сталася теж 15 жовтня - новим Президентом CEREAN обрано Артура Оганесяна, який очолює ТБ "Всеукраїнська біржа нерухомості" - одного з колективних членів Спілки. Обрання Президентом CEREAN представника України свідчить про високий ступінь довіри та визнання вітчизняних ріелторів як професіоналів міжнародного рівня. Артуру Павловичу на новій громадській посаді, крім особистих привітань, хотілося б побажати якнайшвидшого впровадження кращого європейського досвіду та новітніх світових технологій на вітчизняному ринку нерухомості.


 


главная  

назад  

вверх