This version of the page http://dovidka.com.ua/peredplat.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-30. The original page over time could change.
Оформлення передплати

Довідники про сучасну Україну

Як отримати доступ до платних інформаційних ресурсів:

Для початку
Для продовження

1.Зареєструватися та отримати логін користувача.

В разі дострокового використання юнітів або завершення оплаченого періоду повторити пп. 3-5.

2.Укласти клієнтську угоду.

3.Вибрати тарифний план (ціновий пакет) та оплатити послуги (поповнити рахунок).

4.Отримати та активізувати код доступу.

5.Використати оплачені юніти впродовж оплаченого періоду.

Угода

Для отримання доступу до платних інформаційних ресурсів клієнт (користувач) повинен укласти угоду з видавництвом “К.І.С.” про надання інформаційно-консультаційних послуг, в якій зафіксовані умови отримання інформації та зобов’язання сторін. За умовами угоди користувач отримує персональні системне ім’я (логін), пароль, рахунок (фіксує оплачені та використані юніти) та вказує контактну адресу електроної пошти.

Оформлення угоди

Роздрукувати угоду, вписати реквізити клієнта, поставити печатку клієнта та переслати в К.І.С. – поштою, кур’єром клієнта або викликати кур’єра К.І.С.

Оплата послуг

К.І.С. виставляє рахунок (факс, е-пошта, кур’єр). Клієнт його оплачує.

К.І.С. кур’єром або поштою відправляє документи (оригінал рахунку та акт виконання робіт)

К.І.С. надає користувачеві коди активації (електроною поштою, кур’єром або поштою)

Деякі важливі терміни

Інформаційно-консультаційні послуги – забезпечення можливості користувачів отримувати відомості про організації та установи України та їх керівників.

Клієнт – фізична або юридична особа, які оплачують послуги користувача або користувачів.

Оплачений період – термін, впродовж якого користувач отримує доступ до інформації в межах оплаченої кількості юнітів. Невикористані впродовж оплаченого періоду юніти на наступні періоди не переносяться.

Термін дії угоди – період часу, впродовж якого користувач має можливість отримувати інформацію за умови її оплати, а видавництво зобов’язується регулярно та в повному обсязі оновлювати інформацію.

Угода з клієнтом укладається на тривалий термін, але послуги надаються лише впродовж оплаченого періоду на певну кількість юнітів (інформаційних сеансів).

Юніт (інформаційний сеанс) – можливість необмеженого отримання інформації з певного комп’ютера впродовж поточної календарної доби (з 00.00 год. до 24.00 год.). Дозволяється одночасний доступ до інформації з різних комп’ютерів з використанням одного пароля та логіна. В цьому випадку з рахунку списується кількість фактично використаних юнітів.

Обмеження відповідальності

Хоча видавництво “К.І.С.” докладає всіх можливих зусиль для точності та повноти інформації, користувачі повинні усвідомлювати, що вони не мають вичерпних гарантій від окремих неточностей з огляду на швидкозмінний характер представлених даних та добровільний характер її надання інформаційними суб’єктами.

Клієнт самостійно контролює правомірність використання користувачами наданих паролів та оплачених юнітів. Видавництво “К.І.С.” надає користувачеві вичерпну статистику про стан та терміни оплати та використовувані IP-адреси, з яких здійснювали доступ до довідника.

Для контактів:

diana@kis.kiev.ua, тел./факс (044) 462-5269/70

Last but not Least

Законодавство України дозволяє відносити витрати на отримання інформаційно-консультаційних послуг (користування інтернет-довідниками) до складу валових витрат (п.5.4.2. Закону України про оподаткування прибутку підприємств).

Для контактів – diana@kis.kiev.ua, тел./факс (044) 462-5269/70