This version of the page http://www.msl.com.ua/lot2m.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-28. The original page over time could change.
МСЛ-оператор державних лотерей

Головна сторінка / Лотереї / Мегалот

























МЕГАЛОТ




МЕГАЛОТ - найкраща з лотерей!


Дорогі друзі, ми запрошуємо вас взяти участь в лотереї "МЕГАЛОТ" із зручною формулою "6 з 42" плюс "Мегакулька" - спеціальне число (від 0 до 9). У випадку якщо в відгадали шість чисел і Мегакульку під час розіграшу, що проходить на УТ-1 по середах та суботах в 20-50, то виграєте "джек-пот" (Мегалот) лотереї - величезну суму з багатма нулями. Ви подвоєте свій виграш, якщо крім трьох, четырьох чи п'яти чисел відгадаєте ще й Мегакульку.

Мегалот - єдина в Україні лотерея результати з сумами виграшів якої подаються в прямому ефірі, розіграші проводяться по середах та суботах о 20:40 на каналі УТ-1.

Лотерейна картка.

Картка лотереї "МЕГАЛОТ" містить вісім ігрових полей з числами від 1 до 42. Кожне ігрове поле містить сектор "Відміть Мегакульку" з числами від 0 до 9. В термінальній картці є поля "Відміна" - відмітка на якому відміняє вашу ставку, поля "Авто" - для реєстрації вашої ставки в автоматичному режимі з використанням генератора випадкових чисел и поля "Багатотиражна гра", що дозволяє грати даною ставкою в кількох тиражах подряд.

Лотерея "МЕГАЛОТ" надає гравцю кілька можливостей.

Перша. Він може грати, закреслюючи в термінальній картці будь-які числа від 1 до 42 і Мегакульки від 0 до 9. На руки гравець отримує "чек гравця", що підтверджує його участь в грі і необхідний для отримання виграшу.

Друга. Гравець нічого не заповнює в термінальній карточці і доручає генератору випадкових чисел згенерувати одну чи кілька ігрових комбінацій з чисел в діапазоні від 1 до 42. Вибір Мегакульки от 0 до 9 проводиться також випадковим чином. Після реєстрації ставки гравець отримує "чек гравця".

Третя. Гравець може зіграти за повними системами на 7, 8, 9 чи 10 чисел. Повні системи мают максимально можнливу кількість ігрових комбінацій, в яких перебираються між собою всі відібрані на гру числа. У випадку якщо серед відібраних чисел опиняться всі шість, випавших в тиражі, - гравець відгадає "шістку" і ще багато виграшів рангом нижче ("п'ятірок", "четвірок", "трійок"). Про їх кількість можна взнати з таблиці, розміщеної на оборотній стороні термінальної карточки. Отже, гравцеві достатньо закреслити в першому ігровому варіанті термінальної карточки "свої" відібрані числа і зробити помітку в спеціальному полі карточки "Система" про їх кількість. Термінал сам складе необхідну кількість ігрових комбінацій повної системи і видасть гравцю разом із "чеком" їх роздруківку.

Четверта. Гравець може застосовувати в грі спрощені системи, які не гарантують, як повні, а лише забезпечують виграш з деякою ймовірністю. Їх задача - перебрати один з одним відібрані на гру числа таким чином, щоб забезпечити з максимально можливою ймовірністю виграш в деякому з варіантів термінальної карточки. Гра по спрощених системах менш надійна, але більш економна.

Виплата виграшів.

Вже на наступний день після розіграшу лотереї результати відомі на всіх терміналах сітки оператора. Виплата виграшів проводиться на наступний день після проведення розіграшу при пред'явленні "чека гравця" і триває на протязі 30 днів.

Грайте в "МЕГАЛОТ" - будьте багатими!




Лото-Забава

Мегалот

Результати

Умови

Спортпрогноз

Хто там

Миттєві лотереї

Лотереї світу

Сервіси


ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ

Дізнайтесь про це завантаживши повний перелік наших місць продажу






ПРО КОМПАНІЮ   |   ІСТОРІЯ   |   ЛОТЕРЕЇ   |   НАШІ ПАРТНЕРИ   |   НОВИНИ   |   ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ   |   КОНТАКТИ   |   ВАКАНСІЇ   |   ПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ