This version of the page http://enter.lviv.ua/harrypotter (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-27. The original page over time could change.
Гаррі Поттер - український сайт
 








 
 
Гаррі Поттер та смертельні гробниці
Написав Piroxis   
23. Dec. 2006
Як повідомили на п’ятому каналі, остання частина поттеріани перекладаєтсья як «Гаррі Поттер та смертельні гробниці». На жаль на сайті 5го каналу я не знайшов цієї новини, тому не знаю чому  "The Deathly Hallows" переклали саме як смертельні гробниці. Принаймі про версію АБАБАГАЛАМАГи не казали нічого...
 
Довгоочікувана назва
Написав Piroxis   
21. Dec. 2006

Сьогодні відкрились двері на сайті Джоан Роулінг. Для тих хто не знає, ці двері більшість часу закриті, але інколи двері відкривають і радують нас різними конкурсами, новинами і т.п. Так от сьогодні двері відкрились щоб, нарешті, сказати нам назву сьомої книги. Для тих, хто хоче розгадати всі загадки сам і взнати назву сьомої книги заходьте на сайт Роулінг JRowling.com клацайте на ризинку і вперед. А для тих, хто не хоче довго мучитись треба виділити текст між стрілочками:

=> Harry Potter and the Deathly Hallows <=

 
Щоденник Джоан Роулінг
Написав Piroxis   
19. Dec. 2006
Сьогодні зранку наша дорога Джо оновила щоденник. Нічого надто цікавого вона не написала, але маємо хоч щось... Зараз Роулінг пише ту частину книги, яка планувалася кілька років (сподіваюсь, що ця частина ближче до кінця книги). Також вона сказала, що і задоволена і перевтомлена роботою (ті хто були в такій ситуації знають це відчуття), тому що і хоче закінчити книгу, і не хоче (але скзала, щоб ніхто не хвилювався, вона її закінчить). Крім того, Джо побувала на зйомках Ордену Фенікса, поговорила з акторами, подивилась 20 хвилин фільму, і крикнула, що фільм "ІЗ ФАНТАСТІК". Ось і все на сьогодні, вітаю з днем Святого Миколая!!!
 
Відновлення
Написав Piroxis   
16. Dec. 2006
Привіт всім фанатам Гаррі Поттер, які продовжують заходити на цей сайт. Справа в тому, що у нас були проблеми, звязані з переїздом, із-за чого ми втратили всі минулі новини, галерею, відео і т. д. Зараз відновлено розділи Відео та Книги, на протязі тижня будуть відновлені всі інші розділи, крім того галерея оновиться новими фотками з Ордену Фенікса. Ось, між іншим, найсвіжіша фотка зі зйомок п’ятої частини поттеріани. Ще раз приношу свої вибачення!!!
 
Очищення
Написав OOHFIRO   
12. Dec. 2006
На жаль, а може на щастя, при зміні сервака втратилась уся минула інформація. Нам залишається набратись сил для нових, ще більш цікавих та регулярних, повідомлень, а вам - терпіння, щоб дати нам можливість відновити структуру сайту.
 
 


друзі
Український фан-клуб Гаррі Поттера
Гаррі Поттер і Чарівний Форум
Puddifoot's
Lumos.hu
Hogsmeade-Village.Com
Snitchseeker.Com
Xauror.Com
HarryPotterLa.Com
Snapetales.Com
Potter On Paper
до теми
Harry Potter
Veritaserum
Клуб Гарри Поттера
Гарри Поттер
Энциклопедия
EmmaWatson.net
MuggleNet.com
 

Новини | Актори | Книги | Відео | Галерея | Обговорення


Ідея:Piroxis
Опрацювання:OOHFIRO

Сайт являється неофіційним, некомерційним, любительським проектом.
Використовуючи матеріали сайту, вказуйте адресу.