This version of the page http://absolut.in.ua/arkada.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-23. The original page over time could change.
Абсолют, Агентство недвижимости Харьков, Агентство недвижимости, Покупка квартир, Покупка квартир Харьков, продажа квартир, продажа квартир Харьков, аренда квартир, аренда квартир Харьков, сниму квартиру Харьков, сдам квартиру Харьков, покупка домов Харьков, продажа домов, аренда домов Харьков.
   



 

Аркада






Програма "Квартира в розстрочку"

Акціонерний комерційний банк “Аркада” надає кредити на інвестування в житлове будівництво громадянам України, які уклали з банком Договір про участь у Фонді фінансування будівництва та проінвестували не менше 40% загальної площі обраної квартири. Позичальниками можуть бути особи, які досягли 18 років та не старші 60 років.

Кредит оформляється Договором про іпотечний кредит на умовах, запропонованих Банком:

Для міст “Київ”, “Дніпропетровськ”, “Одеса”, “Запоріжжя”, “Буча”, “Севастополь”
Строк кредиту – від 5 до 10 років
Відсоткова ставка – 21% річних

Кредит надається у гривнях


Варіант 1: до запланованої дати вводу будинку в експлуатацію Позичальник щоквартально сплачує проценти за користування кредитом. Після запланованої дати вводу будинку в експлуатацію Позичальник погашає кредит рівномірними щоквартальними платежами та сплачує проценти за користування кредитом.
Варіант 2: від дати укладання кредитного договору Позичальник щоквартальними рівномірними платежами (кредит та проценти) сплачує зобов’язання за кредитом.

Проценти за користування кредитом Банк нараховує на фактичну суму залишку кредиту

Позичальник має право достроково погашати кредит

Право на оформлення кредиту отримує Позичальник у якого “чистий щомісячний дохід”, з урахуванням доходів інших членів сім‘ї, перевищує найбільший необхідний щомісячний платіж за кредитом на 25%, тобто плата за кредит не може перевищувати 80% чистого доходу сім‘ї, при цьому “чистий щомісячний дохід” самого Позичальника має складати не менше 50% “чистого щомісячного доходу” сім‘ї.

Якщо “чистий щомісячний дохід” Позичальника не досягає необхідного рівня або Позичальник не має офіційного місця роботи, то кредит може бути оформлений за умови надання Позичальником в якості джерела сплати кредиту додаткового забезпечення у вигляді застави квартири, яка знаходиться у місті Києві та перебуває у приватній власності тільки одного Позичальника або у приватній власності тільки одного майнового Поручителя. Заставлена квартира має бути продана на вимогу банку після переселення Позичальника в новозбудовану квартиру, а виручені кошти направлені на погашення кредиту.

В забезпечення повернення кредиту, сплати процентів за користування кредитом та виконання інших зобов’язань Позичальника необхідно оформити Іпотечний договір, в якому предметом іпотеки є майнові права на квартиру та збудована квартира.

В день нотаріального оформлення Іпотечного договору необхідна присутність дружини та чоловіка для оформлення письмової згоди на іпотеку.

Квартира, що перебуває в іпотеці, відповідно до Закону України “Про іпотеку”, має бути застрахована. Іпотечний договір та страховий поліс оформляються в приміщенні банку.

Позичальник надає банку Довіреність на право отримання від Забудовника правовстановлюючих документів на квартиру.

В день оформлення кредиту Позичальник повинен внести в касу Банку грошові кошти для сплати держмита, реєстраційних та нотаріальних послуг, страхового платежу, послуг Бюро технічної інвентаризації.

До повного виконання зобов’язань Позичальника за кредитом Банк накладає заборону відчуження квартири в Єдиному реєстрі заборон відчуження нерухомого майна.

Позичальник не має права здійснювати перепланування квартири та переобладнувати системи водопостачання, енергопостачання, опалення та каналізації.

До надання іпотечного кредиту Банк зобов’язаний визначити платоспроможність Позичальника, тому Позичальнику необхідно подати до Кредитного управління банку довідку з місця роботи про посаду Позичальника і про розмір заробітної плати за останні 6 місяців.

Позичальник може подати довідку з місця роботи про посаду дружини (чоловіка) Позичальника і про розмір заробітної плати за останні 6 місяців, або інших членів сім‘ї, котрі будуть Поручителями за зобов‘язаннями за кредитом. Ця інформація позитивно впливає на оцінку платоспроможності Позичальника.

Для розгляду заяви про кредит Кредитно-інвестиційним комітетом банку необхідно надати такі документи:

-договір про участь у ФФБ;

-паспорт громадянина України;

-ідентифікаційний номер платника податків;

-свідоцтво про шлюб;

-паспорт та ідентифікаційний номер подружжя;

-документи на інше нерухоме майно і транспортні засоби Позичальника та/або подружжя.

Також необхідно заповнити Анкету Позичальника, у якій повідомити про наявність: депозитних вкладів, цінних паперів, власності в статутних фондах підприємств та несплачених кредитів і інших боргів.

Кредити надаються тільки після позитивного рішення Кредитно-інвестиційного комітету банку.

У випадку оформлення додаткового забезпечення кредиту - у вигляді застави іншої квартири Позичальника, або його майнового Поручителя, Іпотечний договір оформляється після проведення незалежної оцінки вартості такої квартири та надання власником довідки-характеристики квартири з Бюро технічної інвентаризації і довідок про склад осіб зареєстрованих в квартирі (видає паспортист) та про заборгованість за житлово-комунальними платежами.

Договір про іпотечний кредит, Іпотечний договір та страховий поліс оформляються одночасно.

У разі невиконання Позичальником своїх зобов’язань за кредитом Банк має право задовольнити свої вимоги за рахунок відчуження предмета іпотеки:

  • добровільно - за згодою Банку, при цьому Позичальник сплачує Банку всі суми заборгованості за кредитом:

- у період до дати вводу будинку в експлуатацію – шляхом припинення Договору про участь у Фонді фінансування будівництва;

-після оформлення Свідоцтва про право власності на квартиру – шляхом продажу квартири іншій особі – покупцю.

  • примусово - шляхом продажу квартири через Державну виконавчу службу за виконавчим написом нотаріуса.

Позичальник має право письмово попереджати Банк про можливе невиконання зобов’язань за кредитом і зобов’язаний письмово інформувати Банк про зміну місця проживання, адреси поштових відправлень та номерів контактних телефонів, паспортних даних, ідентифікаційного номера, а також про виникнення загрози зриву строків виконання зобов’язань за Договором про іпотечний кредит.

В місті Вінниці Банк надає кредити на строк до 20 років, при сплаті початкового внеску у розмірі не менше 30% вартості загальної площі квартири, без підтвердження доходів Позичальника.


Назад


 












Copyright (c) 2006, "Абсолют". all right reserved :: Контактные телефоны: 8(057)755-2-755, 8(057)717-30-65; :: E-mail: absolut_av@mail.ru :: Design: ArtJoker