This version of the page http://voda.dn.ua/page4.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-08. The original page over time could change.
ПовЁдомлення про оприлюднення

ПовЁдомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Донецько© обласно© державно© адмЁнЁстрацЁ© └Про встановлення тарифЁв на послуги з водопостачання державного виробничого пЁдпри╨мства по зовнЁшньому централЁзованому водопостачанню └Укрпромводчормет■ в газетЁ └Жизнь■ ╧ 71, 18 травня 2006 р.

 

Головне управлЁннямЁстобудування, архЁтектури та житлово-комунального господарства облдержадмЁнЁстрацЁ© повЁдомля╨ про оприлюднення проекту розпорядження голови облдержадмЁнЁстрацЁ© └Про встановлення тарифЁв на послуги з водопостачання державного виробничого пЁдпри╨мства по зовнЁшньому централЁзованому водопостачанню └Укрпромводчормет■ для отримання зауважень та пропозицЁй вЁд фЁзичних та юридичних осЁб, ©х об╨днань.

Проект розпорядження голови облдержадмЁнЁстрацЁ© └Про встановлення тарифЁв на послуги з водопостачання державного виробничого пЁдпри╨мства по зовнЁшньому централЁзованому водопостачанню └Укрпромводчормет■ визнача╨ тарифи на послуги з водопостачання, що надаються всЁм споживачам (крЁм населення) державним виробничим пЁдпри╨мством └Укрпромводчормет■.

Проект розпорядження, пояснювальна записка та аналЁз регуляторного впливу в повному обсязЁ будуть розмЁщенЁ в мережЁ ╡нтернет на офЁцЁйному веб-сайтЁоблдержадмЁнЁстрацЁ© (Е-mail: www.donoda.gov.ua, сторЁнка - регуляторна полЁтика).

Зауваження та пропозицЁ© подавати юридичним та фЁзичним особам в письмовомувиглядЁ або надсилати поштою до головного управлЁння мЁстобудування, архЁтектури та житлово-комунального господарства облдержадмЁнЁстрацЁ©, державного виробничого пЁдпри╨мства по зовнЁшньому централЁзованому водопостачанню └Укрпромводчормет■, представництва Державного комЁтету Укра©ни з питань регуляторно© полЁтики та пЁдпри╨мництва в ДонецькЁй областЁ.

 

Адреса головного управлЁння мЁстобудування, архЁтектури та житлово-комунального господарства облдержадмЁнЁстрацЁ©: 83000, м. Донецьк, вул. УнЁверситетська, 13 (тел. 304-42-75).

E-mail: ugkh@donoda.gov.ua

 

Адреса державного виробничого пЁдпри╨мства по зовнЁшньому централЁзованому водопостачанню └Укрпромводчормет: 83000, м. Донецьк,вул. Артема, 85 (тел. 302-94-97).

E-mail: postmaster@voda.dn.ua

 

Адреса представництва: 83015, м. Донецьк, пр. Миру, 10 (тел. 337-73-57).

E-mail: rpp_don@dn.farlep.net

 

 

ПропозицЁ© приймаються на протязЁ мЁсяця з дня оприлюднення.