This version of the page http://electric.org.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-01. The original page over time could change.
Про Мене » ELECTRIC VIRTUAL WORLD


Про Мене

Якщо Ви зараз зайшли в цей розділ, значить Вас цікавить інформація про Мене. Отже.

Звати мене Амброз Тарас Васильович.

Народився я у м. Львів 15 вересня 1980 року, це був понеділок, десь після обіду, як мені казали. Потім був в еміграції в селах Львівської області звідки родом мої батьки. І інколи здійснював поїздки до рідного міста. Так тривало 5 років.

З 1985 року пішов в дитячий садок №136 ( це район вулиць Ряшівська і Городоцької). Відбувши там деякий час, Я дійшов до 1987 року. Саме тоді почалася моя шкільна історія.

А почалася вона у восьмирічній школі №26 (теперішня вул. Сахарова, якраз коло Кредит банку). Ми з батьками жили в сімейному гуртожитку №6 від Політехнічного інституту. Провчившись бездоганно 2 роки, настає весела подія переселення у власну квартиру. Отримали її батьки в районі вулиці Варшавська-пр.Чорновола. Я був переведений в школу №91 де й успішно відівчився до 11 класу. Хоча батьки довго вагалися де краще мені вчитися. Спочатку документи віднесли в німецьку школу №8, це на вул. Підвальній, але далеко було добиратися, пізніше в англійську школу №53 коло Краківського ринку і штабу ЗОК. Але зійшлися на тій школі, що під самим носом - школа №91. Шкільні роки були веселі оскільки я постійно влазив в різні культмасові заходи і таким чином трошки сачкував на уроках звалюючи все на організацію різних дійств. Вдалося пограти на музичних інструментах (бас-гітара, контрабас-домбра)((закінчивши школу все закинув і вже напевно забув)), брав участь в проведення “супермодних” шкільних дискотек. Одним словом в школі було весело і є що згадати. В шкільні роки також займався спортом – п’ятиборство (біг, плавання, коні, пістолет, шпага). Особливих успіхів не досяг, проте навчився плавати.

1997 рік - рік мого феєричного закінчення школи, рік вступу в нове студентське життя. Вже на “останньому дзвонику” в школі я був практично студентом фізичного факультету ЛНУ (залишалась лише співбесіда), а на випускному вечорі був вже студентом Львівської політехніки. Стала дилема. Де саме продовжувати навчання. Вирішив, що піду в політех, на електро енергетичний факультет, там працює мій батько. Це була фатальна помилка, яка коштувала мені дуже дорого. Море втрачених нервів і проблем. Потрібно було бути на висоті батька, весь час підтримувати його рівень, а мені не хотілося віддаватися науці. хотілося весело жити. В 2001 році я став бакалавром електротехніки. Паралельно я працював, перша моя офіційна робота це був МакДональдз - посада “підмітайло”. Якраз в часі захисту бакалаврату я влаштувався на іншу роботу. На якій я працював на посаді Інженер-електрика, А називалась фірма ТзОВ “Робітня”. Рік 2003, кінець лютого, Ґрандіозна подія в моєму житті - я захистив свою магістерську роботу і став магістром:) Моя спеціальність - “Електричні системи і мережі”. Про свій ВУЗ скажу таке - поступав я ще в Державний університет “Львівська політехніка”, диплом бакалавра отримав в Національному університеті “Львівська політехніка”, а диплом магістра в Інституті енергетики та систем керування - складової частини НУ “Львівська політехніка”. пробував я також вчитися паралельно на другій освіті. В 2000 році вступив до Інстиуту підвищення кваліфікації при НУ “ЛП” на перекладача англійської мови, проте не вистачило ні фізичних ні моральних сил і провчившись 2 семестри я покинув цю науку, хоча зараз вона б дуже пригодилася.

Зараз я працюю на іншій роботі, Інженер-енергетик, якщо вас зацікавило де саме я працюю тоді тисніть сюди.

Ось здається і все. Коротенька біографія викладена для Вас.

Коротко про мене:
ЗНАК ЗОДІАКУ – діва.
ЗРІСТ – точно не знаю але здається між 170 і 175 см.
ВАГА – 80 кг.
ОЧІ – сіро-зелено-сині.
ВОЛОССЯ – коротке.
ВІРОСПОВІДАННЯ – греко-католик.
СІМЕЙНИЙ СТАН – не одружений.
ДІТИ – ще немає.
В ЛЮДЯХ Я ЦІНУЮ – вірність, відданість, правду, порядність, розуміння, підтримку.
В ЛЮДЯХ НЕ ЛЮБЛЮ – підлість, підступність, злобу, агресивність, зверхнє ставлення.

Мої вподобання:
МУЗИКА – у школі віддавав перевагу стилю rap i soul, пізніше плавно перейшов на “важку” музику і найбільш улюбленим стилем був industrial, зараз слухаю практично будь-яку музику, головне щоб вона була якісна.
КОЛЬОРИ – чорний, червоний, темно синій, сірий, а також ультрамодні насичені і яскраві кольри.
ПОРА РОКУ – кожна пора по своєму красива але найбільше люблю літо, кінець весни, сніжну частину зими і теплу пору осені.
ВІДПОЧИНОК – люблю бути на одинці з своїми думками, читати цікаві книги, слухати гарну музику, бувати в компанії, відпочивати активно, прагну подорожувати, люблю море і гори та гарну чисту природу.
ТВАРИНИ – акваріум (був), папуга (був), кіт (був), собака (буде…можливо).
ЛІТЕРАТУРА – філософськи твори, історичні книги про патріотичне минуле мого народу (Західна Україна).
КІНО – психологічні і сучасні фантастичні фільми з новими технологіями .
ФОТО - люблю зненацька когось сфотографувати, люблю багато фотографувати, за що інколи можу і дістати від об’єктів фотополювання:)
АВТО - подобається спокійна їзда за кермом справного авто:), подобається кудись їхати під гарну музику з гарними супутниками.
КУРІННЯ – ніколи не курив і ставлюсь негативно.
АЛКОГОЛЬ – вживаю при святі чи визначній події.
НАРКОТИКИ – категорично проти цього непотребу в людському житті, ніколи не пробував і не маю бажання пробувати.


Нещодавні записи

    29 Nov. 2006

Туман

    28 Nov. 2006

ШИЗОФРЕНІЯ

Пологи

Психічні стани людини

    27 Nov. 2006

Давайте познайомимося