This version of the page http://www.rehau.ua/84111857310F1749C12571220035AD6C.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-29. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Відновлювана енергія
Стартова сторінка|Індекс|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса

Новини

Актуальні новини за темою "Компанія" Ви знайдете у розділі "Прес-релізи"детальніше

Цифри та факти

Тут Ви зможете отримати всю важливу інформацію:детальніше
 
  • Фокус
    • Ефективне використання енергії
    • Відновлювана енергія
    • Cистеми амортизації
    • Техніка шлангів
    • Звукоізоляційні жалюзі для шаф
    • Опалення газонів
  • Філософія
  • Історія
  • Корпоративне громадянство

Відновлювана енергія

Обширна комплексна програма для захисту навколишнього середовища та зниження енерговитрат

Дослідження та сприяння, розробка та використання нових та відновлюваних форм енергії є головною проблемою нашого часу. При цьому увага дедалі більше зосереджується на видобуванні відновлюваних видів енергії сонця, вітру, води, тепла надр та біомаси. REHAU багато років докладає зусиль для пошуку ефективних рішень для екологічно безпечного видобування енергії що не забруднює атмосферу. Враховуючи свої унікальні різноманітні програми, ми пропонуємо всеохоплюючу повну програму зниження витрат і, таким чином, визначаємо перспективні тенденції у будівництві.

Енергія Сонця
За допомогою технічно вдосконаленої системи REHAU-SOLECT можна доцільно використовувати енергію Сонця. До 70 відсотків витрат на енергію для нагрівання питної води і до 35 відсотків для підтримки опалення можуть бути заощаджені завдяки нашим пристроям. Довговічні та такі, що не вимагають обслуговування, вони протягом багатьох років забезпечують високий видобуток сонячної енергії і можуть без проблем поєднуватися з існуючими генераторами теплоти, такими як олійні, газові котли, теплові насоси, а також твердопаливні котли.

Фотовольтаїка
Сонячна енергія може використовуватися не лише для нагрівання питної води або опалення. З її допомогою можна також генерувати струм. Як надійний партнер у галузі виробництва електроенергії, REHAU є визнаним постачальником пристроїв для фотовольтаїки. Крім екологічних підстав, таких як уникнення викидів CO2, що забруднюють повітря, та збереження цінних ресурсів, вирішальним, насамперед, є фінансовий аспект зацікавленості у подібних пристроях.

Геотермія
Енергія землі, яка не залежить від стану погоди та пори року у Центральній Європі, є доступною вже на глибині приблизно 1,2 метра. REHAU пропонує два альтернативні рішення використання цієї енергії. Земляний колектор RAUGEO отримує енергію над поверхнею землі, а земляний зонд RAUGEO видобуває її з глибини. Обидві системи видобувають теплоту з грунту через замкнений цикл і доводять його за допомогою теплового насоса до потрібної температури. Додаткова можливість використання геотермічної енергії забезпечується за допомогою обмінника між повітрям та теплом надр AWADUKT Thermo. Він, у поєднанні з пристроєм для рекуперації тепла, забезпечує приємне тепло взимку та прохолоду влітку і, таким чином, заощаджує витрати на енергію. Протимікробний внутрішній шар у трубах при цьому значно стримує розвиток бактерій або водоростей і, таким чином, поліпшує чистоту повітря.

Біомаса
Біомаса є ще одним прикладом застосування відновлюваних видів енергії. Так, наприклад, лише в Німеччині близько 2 500 біогазових установок забезпечують людей струмом та теплом для обігріву. Компанія REHAU спеціально для ферментера розробила абсолютно нову трубу. Завдяки RAUGEO Plus Bio поліпшується надходження тепла і завдяки запобіжному шару зменшується подача вуглеводнів до нагрівального циклу. Завдяки системі труб для автономного та центрального опалення RAUTHERMEX гарантується оптимальне теплопостачання. Як провідний постачальник, REHAU також має у розпорядженні труби для інших компонентів біогазової установки, а отже, готові рішення.

Роздрукувати сторінку
www.rehau.ua:  Підприємство > Про нас > Фокус > Відновлювана енергія
© ТОВ "Рехау", 2006
© ТОВ "Рехау", 2006