This version of the page http://www.itcomp.edu-ua.net/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-27. The original page over time could change.
Конкурс "Вчитель-новатор"
www.itcomp.edu-ua.net Мапа сайту
 
  Пошук   Форум   DVD   Контакт  
Вітаємо на сайті
2006.11.27, 22:50:53
Головна
Реєстрація
Учасники
Відвідувачі
Матеріали учасників
Переможці
Фотогалерея
Перший конкурс
Другий конкурс
Конференція
логін: 
пароль: 
зареєструватися
Чи подобається Вам новий дизайн? [73]
 Так
 Не дуже
 Можна було б краще
 Не подобається
результати

Головна

ТРЕТІЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «ВЧИТЕЛЬ-НОВАТОР»

      Компанія Майкрософт Україна за сприяння Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України підтримує проведення конкурсу, мета якого — опанування освітянами сучасних інформаційно-комунікаційних технології та підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Конкурс спрямований на підвищення якості навчання учнів та студентів у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, розвиток ініціативи педагогів та науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів для якісного вивчення програмних продуктів Microsoft, у розробці програмних засобів навчального призначення, надання практичної допомоги вчителям загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, викладачам та студентам ВНЗ в оволодінні інноваційними методами навчання та забезпечення вільного доступу освітян до національних освітніх електронних ресурсів.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

      1. Організатори конкурсу. Безпосереднім організатором конкурсу є Інститут засобів навчання АПН України. Інформаційну підтримку здійснює журнал «Комп’ютер у школі та сім’ї».
      2. Учасники конкурсу. Участь у конкурсі можуть брати: учителі загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, науковці, викладачі та студенти вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації, а також викладачі інститутів післядипломної освіти. Конкурс проводиться у трьох номінаціях: а) учителі загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів; б) викладачі вищих навчальних закладів і науковці; в) студенти ВНЗ.
      3. Термін проведення конкурсу. Конкурс проводиться з 20.04.2006 р. до 31.10.2006 р.
      4. Зміст матеріалів. На конкурс можуть подаватися розробки уроків (згідно шаблонів, наведених на веб-сайті www.itcomp.edu-ua.net), конспекти лекцій, підручники, навчальні та навчально-методичні посібники, методичні розробки тощо для вищих, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, що описують або використовують програмні продукти Microsoft, а також програмні засоби навчального призначення. Перевага надається роботам, що охоплюють усю тему повністю, наприклад розробки уроків або конспекти лекцій по Excel, Access тощо. Програмні засоби навчального призначення розміщуються на сайті окремо від навчально-методичних матеріалів. Студенти ВНЗ беруть участь тільки в розробці програмних засобів навчального призначення.
      5. Форма подання матеріалів. Матеріали подаються тільки в електронному вигляді.
      6. Реєстрація учасників. Учасники конкурсу реєструються на сайті www.itcomp.edu-ua.net, для чого потрібно заповнити форму: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, посада, e-mail, номінації конкурсу, вид матеріалу, що подається (навчально-методичні матеріали, програмні засоби навчального призначення), назва та коротка анотація роботи (до 10 рядків), очікуваний термін подання матеріалу. Після реєстрації учаснику надсилається пароль, який є дозволом для розміщення матеріалів на сайті.
      7. Адреса та термін подання матеріалів. Матеріали надсилаються на сайт www.itcomp.edu-ua.net не пізніше 31.10.2006 р.
      8. Доступ до матеріалів. Доступ до матеріалів вільний для всіх відвідувачів, які зареєструються на сайті www.itcomp.edu-ua.net. Після реєстрації відвідувач отримує пароль доступу до матеріалів. Усі матеріали відвідувачі можуть вільно використовувати в навчально-виховному процесі.
      9. Переможці. Журі визначає 6 переможців у першій номінації, 5 переможців у другій номінації і 5 пе-реможців у третій номінації.
      10. Нагородження учасників. Для переможців першої номінації встановлено 6 премій, із них:
      I місце – дві премії (кожна по 3000 грн.), II місце – дві премії (кожна по 2000 грн.), III місце – дві премії (кожна по 1000 грн.).
      Для переможців другої номінації встановлено 5 премій, із них: І місце – одна премія (3000 грн.), ІІ місце – дві премії (кожна по 2000 грн.), ІІІ місце – дві премії (кожна по 1000 грн.).
      Для переможців третьої номінації встановлено 5 премій (кожна по 1000 грн.).
      Фотографії переможців будуть надруковані на кольорових обкладинках журналу «Комп’ютер у школі та сім’ї».
      11. Керівництво. Організацією і проведенням конкурсу керує оргкомітет, склад якого визначається спільним рішенням Міністерства освіти і науки України, АПН України та компанією Майкрософт Україна.
      12. Журі. Персональний склад журі визначається спільним рішенням Міністерства освіти і науки України, АПН України та компанією Майкрософт Україна. Під час проведення підсумків буде враховуватися дата подання матеріалів. Раніше подані матеріали будуть мати більший пріоритет.
Склад оргкомітету конкурсу: Склад журі конкурсу:
1. Биков В.Ю. - голова оргкомітету
2. Бунятян О.О.
3. Орехов О.А.
4. Прокопенко Н.С.
5. Руденко В.Д.
1. Даниленко Л.І. - голова журі
2. Бунятян О.О.
3. Мацьоха О.М.
4. Осипа Р.А.
5. Проценко Т.Г.
6. Фокіна Т.Г.
      13. Підсумки. Підсумки конкурсу будуть оголошені під час проведення Всеукраїнської науково-методичної конференції в м. Біла Церква у грудні 2006 р.
      За довідками звертайтеся за адресою: admin@edu-ua.net, тлф. (044) 483–82–86, 486–65–59.
      Контактна особа: Задорожна Наталія Тимофіївна.
Компанія Майкрософт Україна
Підведення підсумків конкурсу
01 листопада 2006 р. реєстрацію учасників і завантаження матеріалів закінчено. Журі підводить підсумки конкурсу.
детальніше
Відкрито сайт конкурсу
27 квітня 2006 р. відкрито сайт „Третій Всеукраїнський конкурс „Вчитель-новатор”
Початок роботи конкурсу
20 квітня 2006 р. Початок роботи Третього Всеукраїнського конкурсу „Вчитель-новатор”
Наукова конференція
14-15 грудня 2006 р. на базі Київського обласного Інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція “Проблеми розробки та впровадження педагогічних програмних засобів навчального призначення”.
детальніше
Положення про конкурс
31 березня 2006 р. в журналі „Комп’ютер у школі та сім’ї” опубліковано оголошення з Положенням про „Третій Всеукраїнський конкурс „Вчитель-новатор”
Статистика
Всього
   Відвідувачів: 450
   Учасників: 102
   Матеріалів: 102
детальніше

Copyright © 2006
Інститут засобів навчання
Розроблено: Tebenko