This version of the page http://www.ecolabel.org.ua/main-news-2006-11-08.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-25. The original page over time could change.
Экологическая маркировка в Украине
    
Головна Пошук Мапа сайту Контакт Про нас
  
екологічне маркування
 Програма екологічного маркування в Україні 
Новини від 08–11–2006

Вступ України до Світової Організації Торгівлі та Європейського Союзу – сьогодні чи не найпопулярніші теми, що мусуються у ЗМІ та у політичних ложах. І вже всі (починаючи від пересічного українця і завершуючи експертами міжнародних рівнів) розуміють, що Україні не вистачає якогось маленького, проте конкретного кроку до мети.

На сьогоднішній день досить вагомим кроком у наміченому напрямку є підписання угоди (від 8 листопада цього року) про вступ України до Міжнародного Партнерства з розвитку екологічного та біодинамічного сільського господарства, яке об’єднує 56 країн світу у тому числі країни Європейського Союзу, США, Японію.

Продукція екологічного та біодинамічного сільськогосподарського виробництва – це продукція рослинного, тваринного походження, дикороси, корма та засоби боротьби зі шкідниками, що не містять небезпечних хімічних речовин та генетично модифікованих організмів.

В рамках Партнерства для України відкриваються нові можливості формування політики розвитку продукції екологічного сільськогосподарського виробництва, у якому є постійний дефіцит в багатьох країнах світу.

Позитиви такої співпраці очевидні. У виробника з’явиться більше інформації про технологічні процеси виробництва екологічно чистої сільскогосподарської продукції, відкриються нові можливості збуту як на внутрішньому так і на міжнародному ринках. Споживач відкриє для себе альтернативу вітчизняної продукції.

«Міжнародне Партнерство – це нові горизонти та амбіційні перспективи для України» – вважає президент Всеукраїнської громадської організації «Жива планета» Світлана Берзіна: «Переконана, що дана співпраця буде взаємовигідною для всіх сторін, адже ми на паритетних умовах робимо спільну справу – відстоюємо право наших громадян на здоров’я та екологічну безпеку».

На початок сторінки
Усі права на матеріали, що знаходяться на сайте ecolabel.org.ua, охороняються відповідно до законодавства України.
При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання (hyperlіnk) на http://ecolabel.org.ua обов'язкове.
Copyright © 2005 Living Planet