Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/ribel/public_html/wp-blog-header.php:4) in /home2/ribel/public_html/wp-rss2.php on line 8
ribel`s blog http://ribel.org.ua Sun, 19 Nov 2006 20:06:20 +0000 http://wordpress.org/?v=2.0 en Готи наступають! http://ribel.org.ua/gumor/goti-nastupayut.html http://ribel.org.ua/gumor/goti-nastupayut.html#comments Sun, 19 Nov 2006 19:41:45 +0000 Ribel Гумор http://ribel.org.ua/gumor/goti-nastupayut.html

]]>
http://ribel.org.ua/gumor/goti-nastupayut.html/feed/
Собака http://ribel.org.ua/fotografiyi/sobaka.html http://ribel.org.ua/fotografiyi/sobaka.html#comments Sat, 18 Nov 2006 15:54:34 +0000 Ribel Фотографії http://ribel.org.ua/fotografiyi/sobaka.html Без коментарів!

Автор: if-ro.livejournal.com

]]>
http://ribel.org.ua/fotografiyi/sobaka.html/feed/
Україна на 93 місці по кількості користувачів інтернету http://ribel.org.ua/internet/ukrayina-na-93-mistsi-po-kilkosti-koristuvachiv-internetu.html http://ribel.org.ua/internet/ukrayina-na-93-mistsi-po-kilkosti-koristuvachiv-internetu.html#comments Sat, 18 Nov 2006 10:52:44 +0000 Ribel Інтернет Україна http://ribel.org.ua/internet/ukrayina-na-93-mistsi-po-kilkosti-koristuvachiv-internetu.html Саме такі дані оприлюднила конференція ООН по торгівлі і розвитку у своїй доповіді по інформаційній економіці.
До кінця 2005 року в українських ЗМІ публікувалась цифра 4,5млн користувачів інтернету, і 36 місце у світі. Цього року інформація оновилася: всього 2млн користувачів, і відповідно 93 місце.

Джерело: itnews.com.ua

]]>
http://ribel.org.ua/internet/ukrayina-na-93-mistsi-po-kilkosti-koristuvachiv-internetu.html/feed/
Розкрутка сайту http://ribel.org.ua/miy-blog/rozkrutka-saytu.html http://ribel.org.ua/miy-blog/rozkrutka-saytu.html#comments Fri, 17 Nov 2006 16:50:31 +0000 Ribel Мій блоґ http://ribel.org.ua/miy-blog/rozkrutka-saytu.html Сьогодні цілий день займався розкруткою сайту. Тобто реєстрував його у різноманітних каталогах. Зранку, поки був у школі, просидів декілька уроків у інформатичному кабінеті. Потім ще трохи попрацював вдома.Ось сайти де я зареєструвався:

Російські:
wmas.msk.ru
blogdir.ru
toodoo.ru

Українські:
lvivport.com
topukraine.com
chat.lviv.ua
i.ua
mytop-in.net
mycounter.com.ua

]]>
http://ribel.org.ua/miy-blog/rozkrutka-saytu.html/feed/
Список “відмазок”, щоб закинути свій блоґ http://ribel.org.ua/blogosfera/spisok-vidmazok-schob-zakinuti-sviy-blog.html http://ribel.org.ua/blogosfera/spisok-vidmazok-schob-zakinuti-sviy-blog.html#comments Thu, 16 Nov 2006 22:02:32 +0000 Ribel Блоґосфера Гумор http://ribel.org.ua/blogosfera/spisok-vidmazok-schob-zakinuti-sviy-blog.html Через декілька днів (тижнів, місяців) відсутності блоггер повертається до свого ремесла і в першому ж повідомленні звичайно пояснює, чому він так довго був відсутній. Список найкращих “відмазок” містить справжні перли. Наприклад, ось один хлопець стверджує, що він давно нічого не публікував, тому що був дуже зайнятий… переходом до повноцінного блоггінгу.

Ось найцікавіші з цих “відмазок” в стилі “я якийсь час не писав, тому що…”

…робота стала моїм прокляттям і благословенням, з’явилося більше грошей, але тепер я працюю з групою алкоголіків

…був в стані проносу

…був реально розбитий, намагаючись упоратися з двома курсами іноземних мов

…в основному, тому що я не дав своїй психіці часу, щоб дозволити думкам текти вільно

…знову світ вислизнув з-під контролю

…у мене відчуття, неначе я якийсь час був відсутній, хоча моє останнє повідомлення було в неділю

…вау… схоже, що в кожному своєму повідомленні я вибачаюсь за те, що довго відсутній

…забув свій пароль

…була так зайнята на роботі, втомилася, хвора і вагітна

…змагався з комп’ютерним вірусом останні декілька днів

…деякий час нічого не писав, та і зараз мені особливо нічого сказати

Надіюсь що мені не доведеться використовувати якісь із цих “відмазок”. Буду старатись регулярно писати і творити.

Джерело: хабрахабр

]]>
http://ribel.org.ua/blogosfera/spisok-vidmazok-schob-zakinuti-sviy-blog.html/feed/
Скільки ви платите за інтернет? http://ribel.org.ua/iz-zhittya/skilki-vi-platite-za-internet.html http://ribel.org.ua/iz-zhittya/skilki-vi-platite-za-internet.html#comments Thu, 16 Nov 2006 21:44:46 +0000 Ribel Із життя http://ribel.org.ua/uncategorized/skilki-vi-platite-za-internet.html Зацікавило мене це питання. Мені наприклад за жовтень прийшлось платити більше ніж 300 грн. Розписую детально:
Абонплата за жовтень + 800Мб поза лімітом + плата за оренду модема + абонплата за листопад
Що в перерахунку на гроші приблизно дорівнює 65+160+12+65.

За цей місяць ліміт в 500Мб вже також використав =((
ХОЧУ БЕЗЛІМІТНИЙ ІНТЕРНЕТ!

]]>
http://ribel.org.ua/iz-zhittya/skilki-vi-platite-za-internet.html/feed/
Анеґдоти http://ribel.org.ua/gumor/anegdoti.html http://ribel.org.ua/gumor/anegdoti.html#comments Tue, 14 Nov 2006 15:40:40 +0000 Ribel Гумор http://ribel.org.ua/uncategorized/anegdoti.html Діалог двох естонців:
- А-а-а-ай! Паттерсен, мені відрізало палець!
- Чим Андерсен?!
- Ось цією гострою штукою, що крутится… А-а-а-ай, ще один!

***

Мама кричить з балкона:
- Івасику! Ти де?
Відповіді немає. Так ще декілька разів. Врешті з кущів чути невдоволений голос Івасика:
- Ну що там?
- Ти що робиш у кущах?
- Кохаюся з Марічкою.
- Добре, дивися мені, тільки не кури!

***

Конференція Януковича в Інтернеті.
Ведучий:
- Тут два з половиною мільйони запитань “Коли підвищать зарплату?”
Янукович:
- По-моєму, це спам!

***

- Знімай трусики і повертайся задом.
- Ні, Дімо, я в зад не хочу.
- Та ти не бійся, Наталю, це не боляче.
- А Оленка казала що боляче.
- Оленка крутилася, і я не міг поцілити, от і вийшло боляче.
- Я встидаюся
- Наталю, ми ж одне одного ще зі школи знаємо.
- А ти можеш не дивитися?
- Як же я вцілю, якщо дивитися не буду?
- А ти навпомацки.
- Придумаєш таке навпомацки…
Добре, відкрий рот. На ось, ковтай…
Але таблетка - це дурниця. Укол надійніший. Йди, скажи там, щоб наступна заходила.

via: expres-cool

]]>
http://ribel.org.ua/gumor/anegdoti.html/feed/
Спам http://ribel.org.ua/miy-blog/spam-2.html http://ribel.org.ua/miy-blog/spam-2.html#comments Sun, 12 Nov 2006 19:23:52 +0000 Ribel Мій блоґ http://ribel.org.ua/miy-blog/spam-2.html Сьогодні вперше на мому блозі я побачив спам. Рекламку якогось порно-сайту виставили у коментах до “50-річного мобільника”. Я звичайно його зразу-ж видалив, і буду надалі боротися із цією штукою. Цікаво, якщо адреса мого блоґу потрапила до спамерів, значить він вже трохи розкручений. Значить і в цьому є плюс!

]]>
http://ribel.org.ua/miy-blog/spam-2.html/feed/
Час почистити ваші монітори http://ribel.org.ua/gumor/chas-pochistiti-vashi-monitori.html http://ribel.org.ua/gumor/chas-pochistiti-vashi-monitori.html#comments Sun, 12 Nov 2006 19:16:56 +0000 Ribel Гумор http://ribel.org.ua/gumor/chas-pochistiti-vashi-monitori.html

Сервіс по чистці моніторів знаходиться тут

]]>
http://ribel.org.ua/gumor/chas-pochistiti-vashi-monitori.html/feed/
Samsung SPH-P9000: телефон і комп’ютер в одному. http://ribel.org.ua/mobilnyj-zvyazok/samsung-sph-p9000-telefon-i-kompyuter-v-odnomu.html http://ribel.org.ua/mobilnyj-zvyazok/samsung-sph-p9000-telefon-i-kompyuter-v-odnomu.html#comments Sun, 12 Nov 2006 19:12:16 +0000 Ribel Мобільний зв'язок http://ribel.org.ua/mobilnyj-zvyazok/samsung-sph-p9000-telefon-i-kompyuter-v-odnomu.html Чим же є Samsung SPH-P9000? Телефон, чи все-таки комп’ютер? Пристрій працює під управлінням операційної системи Windows XP, має процесор Transmeta з тактовою частотою 1 ГГц, жорсткий диск об’ємом 30 GB і 256 MB оперативної пам’яті.

QVGA дисплей новинки має 5″ по діагоналі, а 1.3-мегапіксельна камера може виступати як вебкамера. Творці не обійшли увагою і технологію Bluetooth. З іншого боку SPH-P9000 оснащений модулем CDMA EV-DO і може працювати як високошвидкісний модем і виконувати функції звичайного телефону.

Але навіть це ще не все. Samsung SPH-P9000 є подаруй першим анонсованим мобільним пристроєм з вбудованим модулем WiMAX.

SPH-P9000 важить 560 г - немало для телефону, але небагато для комп’ютера і в складеному стані займає 14.3x 9.2×3 см простору. Розкладна QWERTY-клавіатура покликана полегшити життя товариських господарів

У базовий комплект входить акумуляторна батарея місткістю 2980 мА-г, проте представники Samsung стверджують, що в майбутньому з’являться і більш “довготривалі” акумулятори місткістю 7200 мА-г. Початок продажу SPH-P9000 заплановано на першу половину наступного року.

Джерело: gizmodo.ru

]]>
http://ribel.org.ua/mobilnyj-zvyazok/samsung-sph-p9000-telefon-i-kompyuter-v-odnomu.html/feed/
Плагін від Flickr http://ribel.org.ua/miy-blog/plagin-vid-flickr.html http://ribel.org.ua/miy-blog/plagin-vid-flickr.html#comments Thu, 09 Nov 2006 16:05:51 +0000 Ribel Мій блоґ http://ribel.org.ua/miy-blog/plagin-vid-flickr.html От поставив собі плагін для перегляду мого альбому у Flickr. Мені він більше подобається ніж той що був у мене на початку. Він зроблений на Флеші, і фотогорафії не просто стоять на місці, а збільшуються почергово, клацнувши на фотографію можна переглянути її в повному розмірі.

]]>
http://ribel.org.ua/miy-blog/plagin-vid-flickr.html/feed/
Осквернення пам’ятника Т.Шевченка у Білому Борі. http://ribel.org.ua/fotografiyi/oskvernennya-pamyatnika-tshevchenka-u-bilomu-bori.html http://ribel.org.ua/fotografiyi/oskvernennya-pamyatnika-tshevchenka-u-bilomu-bori.html#comments Wed, 08 Nov 2006 16:21:15 +0000 Ribel Фотографії Культура http://ribel.org.ua/fotografiyi/oskvernennya-pamyatnika-tshevchenka-u-bilomu-bori.html Напевно ви вже чули про акт вандалізму у польському містечку Білий Бір. Де було осквернено пам’ятник Т.Шевченку.

Фотогорафії з цього місця можна переглянути на сайті znimky.net

Почитати детальніше на ua.korrespondent.net

Ганьба тому хто це зробив!

]]>
http://ribel.org.ua/fotografiyi/oskvernennya-pamyatnika-tshevchenka-u-bilomu-bori.html/feed/
Діжка.org.ua http://ribel.org.ua/oglyad-saytiv/dizhkaorgua.html http://ribel.org.ua/oglyad-saytiv/dizhkaorgua.html#comments Tue, 07 Nov 2006 21:01:53 +0000 Ribel Огляд сайтів http://ribel.org.ua/oglyad-saytiv/dizhkaorgua.html Мені на мейл прийшов лист від форуму “Сумно”, про те що відкрився сайт “Діжка” - український відео та музичний архів. Зайшовши на цей сайт, я спочатку не зрозумів чому я не можу скачати ніяких файлів - ні фільмів, ні кліпів. але почитавши довідку був приємно вражений:

Як замовити:
Для того, щоб отримати фільми поштой:

Умови:

1. Обрати носій котрий кращє для Вас (Ви сплачуєте за болванку, а не за фільми):
Вартість 1 диска CD-R (VERBATIM) - 2.50 грн.
Вартість 1 диска DVDR (на 1 диска DVD диск входить 6 CD десь 4.5gb або точніш 4482мб. Формат mpeg4/divx) - 4 грн.

2. Вислати перелік на адресу info(@)digka.org.ua.

В листі вказати:

• назву фільму,
• тип носія (диски CDR або DVDR),
• контактний тел.
• ваш поштовий індекс, адресу, ПІБ.

3. При досягненні домовленості диски висилаюсь накладеним платежем (по Україні – 8.20 грн. за перші 0.5 кг. та 4.00 грн. за кожні наступні повні чи неповні 0.5 кг. В інші країни – за вашим вибором - за тарифами звичайної пошти, UPS чи DHL.).
Доставку позицій по всій території України протягом 7-10 робочих днів, з моменту отримання коштів. В інші країни – 7-21 день.

    Тобто вам висилають по пошті потрібні ввам файли АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО, ви платите тільки за вартість поштових послуг. Це дуже корисно, оскільки не всі мають можливість скачати фільми з інтернету. Тим більше що тут зібрана велика збірка справді унікальних українських фільмів.

    Я вже сам думаю чим поскоріше собі заказати пару DVD-дисків

    Це перший подібний проект в УА-неті. Раджу всім завітати на нього.

]]>
http://ribel.org.ua/oglyad-saytiv/dizhkaorgua.html/feed/
Оновлення блоґу http://ribel.org.ua/miy-blog/onovlennya-blogu.html http://ribel.org.ua/miy-blog/onovlennya-blogu.html#comments Tue, 07 Nov 2006 20:41:46 +0000 Ribel Мій блоґ http://ribel.org.ua/miy-blog/onovlennya-blogu.html Вчора і сьогодні я проводив оновлення свого блоґу. Поміняв тему, взяв із themes.wordpress.net. Також намучився із сайдбаром: хотів його проредагувати, скачав продукт корпорації Mozilla - Nvu, думав що хорогий веб-редактор, але виявилося що ні - хоча він і простий у користуванні, зате вносить багато помилок у код сторінки. Потім працював із вбудованим редактором Вордпреса. Напевно і надалі буду з ним працювати - хоч він не має ніяких додаткових функцій, зате якщо розуміти коди - то в ньому найлегше працювати, ще одним плюсом що не треба через FTP закидувати сторінку на сайт, вона автоматично оновлюється на сервері.

Ще добавив Кнопок, попередньо зареєструвавшись на багатьох Каталогах і Пошукових системах. Багато у чому мені допоміг сайт mystyle.name, звідки я дізнався лінки на реєстрацію в пошукових системах і каталогах.

В категорію “Лінки”, добавив блог “ТЕТ-А-ТЕТ“, а також блог “Нір“.

В наступні дні буду продовжувати оптимізацію блоґу. ]]> http://ribel.org.ua/miy-blog/onovlennya-blogu.html/feed/ Проводиться робота на сайті http://ribel.org.ua/uncategorized/provoditsya-robota-na-sayti.html http://ribel.org.ua/uncategorized/provoditsya-robota-na-sayti.html#comments Mon, 06 Nov 2006 19:09:07 +0000 Ribel Uncategorized http://ribel.org.ua/uncategorized/provoditsya-robota-na-sayti.html Сьогодні я буту проводити оптимізацію свого блоґу, тому можливе некоректне відображення сторінок.

]]>
http://ribel.org.ua/uncategorized/provoditsya-robota-na-sayti.html/feed/
Морозиво в стаканчику http://ribel.org.ua/prikoli/morozivo-v-stakanchiku.html http://ribel.org.ua/prikoli/morozivo-v-stakanchiku.html#comments Sun, 05 Nov 2006 17:28:22 +0000 Ribel Приколи http://ribel.org.ua/prikoli/morozivo-v-stakanchiku.html
via taras

]]>
http://ribel.org.ua/prikoli/morozivo-v-stakanchiku.html/feed/
ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ http://ribel.org.ua/gumor/doshka-ogoloshen-u-verhovniy-radi.html http://ribel.org.ua/gumor/doshka-ogoloshen-u-verhovniy-radi.html#comments Sun, 05 Nov 2006 16:06:56 +0000 Ribel Гумор http://ribel.org.ua/uncategorized/doshka-ogoloshen-u-verhovniy-radi.html Професійне блокування трибуни, організація бійок. Таємниця замовника гарантується.
  • Молодий депутат, що починає, проголосує за все. Недорого.
  • Потрібна массовка в програму «БЕЗ ТАБУ». Регіоналів і збоченців просимо не турбувати. Ольга.
  • Цукерки «РОШЕН». Ціни нижче заводських. Запитати Петю.
  • Хто знайшов 2 мільйони доларів в туалеті, прохання повернути Рінату або хоч би проголосувати за законопроект 76/2.
  • ВОРОЖУ. Передбачаю відставку уряду за ціною на газ.
  • Прослушка і запис конфіденційних розмов. Майор М.
  • Диски «Дикі танці». Ліцензійні. Руслана
  • Широка коаліція під ключ.
  • Здам картку для голосування. Оплата почасова.
  • Помічниці депутатів. Референтки. Цілодобово.
  • Фото в кріслі спікера – 20 гривень. Фото в кріслі спікера, на колінах у спікера – 100 гривень.
  • Продам автомобіль «Ауді». 5 років. Пробіг 10 км. Чисто по квартирі катався.
  • Досвідчений депутат з двома термінами навчить жити на одну зарплату.
  • Поміняю рожеве серце на біло­блакитний шарфик. З доплатою.
  • Апгрейд депутатського місця – душ, кондиціонер, тюнинг, CD­плеєр
  • via twinl

    ]]>
    http://ribel.org.ua/gumor/doshka-ogoloshen-u-verhovniy-radi.html/feed/
    ВСЕСВІТНЯ ЗМОВА ГОДИННИКАРІВ http://ribel.org.ua/tsikavinki/vsesvitnya-zmova-godinnikariv.html http://ribel.org.ua/tsikavinki/vsesvitnya-zmova-godinnikariv.html#comments Sat, 04 Nov 2006 17:58:25 +0000 Ribel Цікавинки http://ribel.org.ua/tsikavinki/vsesvitnya-zmova-godinnikariv.html ВСЕСВІТНЯ ЗМОВА ГОДИННИКАРІВ - загадковий феномен, що полягає в тому, що в рекламі будь-якого годинника стрілки завжди стоять на положенні “10:10″. Вперше помічений в 2005 році користувачем інтернету, що ховається за ніком nickel, і дотепер не одержав належного пояснення. В результаті досліджень вдалося виділити декілька версій, більш-менш ймовірних.

    Канонічна версія
    Зводиться до того, що стрілки в положенні “10:10″ виглядають найестетичніше. Реклама повинна бути красивою - тому-то, мовляв, у всіх рекламних зйомках використовується саме це значення часу. Версія не витримує ніякої критики, оскільки напевно встановлено, що значення “10:10″ нітрохи не перевершує по своїх естетичних властивостях значення “15:00″, “15:30″, “11:15″ (недаремно останнє значення використовується в рекламі сирків “Даніссімо”) і ряд інших. Більш того, виділення якогось конкретного значення суперечить відомому принципу однорідності часу, лежачому в основі класичної механіки (з цього принципу виводиться закон збереження енергії, справедливість якого підтверджена численними експериментами). Ймовірно, версія запущена самими годинникарями — щоб відвернути від пошуків дійсних причин вибору ними значення “10:10″.

    Конспірологічна версія
    Власне, ця версія і дає назву феномену В.З.Г. Згідно припущенню, “10:10″ - це якесь зашифроване повідомлення, яким регулярно обмінюються члени якогось таємного товариства (очевидно, до цього товариства належать всі годинникарі). Версія неповна, оскільки не розкриває сенс послання. (Є два тлумачення повідомлення. Згідно першому, “10:10″ - це час, коли щось - невідомо що, але щось дуже значне – повинно відбутися. Друге тлумачення зовсім заперечує зв’язок “10:10″ з якимсь конкретним часом, а трактує феномен так: поки на всіх рекламах стрілкиі стоять в даному положенні, ніяких дій робити не слід; але якщо раптом почнуться реклами годинника з іншим значенням часу, значить, щось помінялося і необхідно діяти - невідомо як, але якось дуже вагомо.) Проте, слід визнати її однією з найлогічніших.

    Економічна версія
    Згідно цієї версії, фотографувати для реклами годинник із стрілками в положенні “10:10″ просто украй вигідно: нібито періодичні видання дають щедрі знижки на розміщення рекламних матеріалів з саме так знятим годинником. Річ у тому, що 10:10 - це час, коли традиційно вигулюють лабрадора В.Путіна - Коні. Нагадування про це украй приємно президенту і його адміністрації, що регулярно перегортує політичні, економічні і глянсові видання, де така реклама розміщена. Редактора чудово обізнані про цих їх звичках, і тому приймають рекламні макети з “правильним” часом з дисконтом (т.з. “знижки лояльності”). Версія, при всій її стрункості, страждає невідбутним недоліком: відсутністю підтверджень. Із зрозумілих причин, інформація про “знижки лояльності” ніколи не з’являлася в пресі. Немає прямих доказів і тому, що Коні вигулюють саме в 10:10 — ця інформація є секретною і строго охороняється ФСО. Але при цьому варто відзначити, що і спростувань економічної версії В.З.Ч. також ніколи не поступало - факт, що говорить сам за себе.

    Версія Дена Брауна.
    Авторська версія письменника Дена Брауна, по суті є конспірологичеськой версією з альтернативним тлумаченням. Браун вважає, що положення стрілок “10:10″ — повідомлення від старої антифашистської організації всім своїм членам і співробітникам, що організація ще діє, а боротьба - продовжується. Ось логіка Брауна: стрілки в положенні “10:10″ утворюють кут рівно 115 градусів. А 115 градусів за Цельсієм - це якраз температура, при якій закипає антифриз. “Антифриз” співзвучно “Анти-фріц” - саме таку назву носила організація, що партизанила в роки Другої світової на території Східної Європи. У неї, до речі, входило велике число годинникарів (вони відповідали за підготовку годинникових механізмів для вибухових пристроїв). По Брауну виходить, що “Анти-Фріц” діє дотепер. До речі, письменник вважає, що коли керівники “Анти-Фріца” вирішать, що їх місія повністю виконана, рекламні оголошення зміняться: стрілки прийдуть в положення “11:05″. “11:05″ однозначно читається як “V” — “victory”, “перемога”, тобто сенс повідомлення дуже простий: перемога за нами! В даний час Ден Браун готує про все про це книгу, робочу назву: “Тосол”.

    Спроби розкриття В.З.Г. продовжуються, в ході проведення досліджень можлива поява нових версій.

    ]]>
    http://ribel.org.ua/tsikavinki/vsesvitnya-zmova-godinnikariv.html/feed/
    Українська жаба http://ribel.org.ua/prikoli/ukrayinska-zhaba.html http://ribel.org.ua/prikoli/ukrayinska-zhaba.html#comments Thu, 02 Nov 2006 09:06:10 +0000 Ribel Приколи http://ribel.org.ua/uncategorized/ukrayinska-zhaba.html Натрапив на цікаву спільноту в ЖЖ - ua_frog, де можна знайти творіння фотошопу на українську тематику. Ось деякі з них:

    ]]>
    http://ribel.org.ua/prikoli/ukrayinska-zhaba.html/feed/
    Міжнародна Амністія закликає всіх блоґерів об’єднатися http://ribel.org.ua/blogosfera/mizhnarodna-amnistiya-zaklikae-vsih-blogeriv-obednatisya.html http://ribel.org.ua/blogosfera/mizhnarodna-amnistiya-zaklikae-vsih-blogeriv-obednatisya.html#comments Wed, 01 Nov 2006 13:12:54 +0000 Ribel Блоґосфера http://ribel.org.ua/blogosfera/mizhnarodna-amnistiya-zaklikae-vsih-blogeriv-obednatisya.html Міжнародна Амністія закликала блоґерів всього світу піднятися на захист свободи слова в інтернеті.
    Правозахисна організація вважає що фундаментальні права людини, а особливо свобода слова і недоторканість приватного життя знаходиться під загрозою з боку урядів, які хочуть контролювати те, про що говорять громадяни їх країн, і до якої інформації вони мають доступ.

    Звернення було оприлюднено 30 жовтня, напередодні відкриття Форуму по Управлінню Інтернетом, який відбудеться в Афінах, де будуть обговорюватися різноманітні питання стосовно майбутнього Інтернету.

    Стів Беллінджер (Steve Ballinger), член делегації міжнародної амністії заявив, що: “Свобода слова в Інтернеті - це право, а не привілей. І ми будемо за це право боротися”

    Міжнародна Амністія вважає що Інтернет став могутньою силою у боротьбі за права людини, звертаючи увагу на те що деякі держави стараються обмежити свободу поширення інформаціхї та ідей.

    Джерело: itnovosti.ru

    ]]>
    http://ribel.org.ua/blogosfera/mizhnarodna-amnistiya-zaklikae-vsih-blogeriv-obednatisya.html/feed/