Подписной индекс: 30463
Издается с: июля 1995 г.
ГЛАВНАЯ НАШ КАТАЛОГ АНАЛИТИКА ИНФОРМЕРЫ WEBMASTERу ИНФОРМАЦИЯ О НАС НАШИ ПАРТНЕРЫ ГДЕ КУПИТЬ КАТАЛОГ ЦЕНЫ НА РЕКЛАМУ ПОДПИСКА СВЕЖИЙ НОМЕР КАК РАЗМЕСТИТЬ РЕКЛАМУ РЕКЛАМА НА САЙТЕ РОЗЫГРЫШ ССЫЛКИ НОВЫЙ ДИЗАЙН САЙТА
Аналитика номера
Оптовый рынок
16563
72
Розничный рынок
19127
66
.
реклама
.
Внимание!
Необходимо купить Кассовый аппарат
.
наши партнеры
.
§ реклама

Санта Бремор”- це красиво, смачно та корисно!

Компанія "Санта-Україна" -ексклюзивний представник спільного білорусько-німецького підприємства Т0В "Санта Бремор" в Україні - презентує нову колекцію заводу: крабові палички ТМ "Бремор", салати і морську капусту-мікс. Тим самим вона розширює асортимент своєї смачної продукції, яку український споживач вже встиг узнати і по гідності оцінити. Істотно розширити вироблюваний компанією асортимент дозволив новий завод корпорації, введений в експлуатацію восени 2004 року.

Темп життя з кожним роком стає стрімкішим. Тому ми хочемо, щоб на приготування їжі йшло якомога менше нашого дорогоцінного часу. Причому вона повинна бути смачною, красивою і, звичайно, корисною. Саме виробники, що додержуються даних тенденцій, сьогодні - лідери продажів.

Продукцію Т0В "Санта Бремор" якраз відрізняє функціональність і зручність для споживача. З нею ми у всеозброєнні при прийомі несподіваних або важливих гостей. Достатньо просто розкрити упаковки найніжнішого філе оселедця торгових марок "Матіас", "Моряк", "Рулети" і "Фішпікник", потім викласти на блюдо апетитний вміст банок "Шматочки" і "Ролади", нанести на грінки рибні паштети, закуски, ікру або масло ікристе, крабове, ікристо-оселедцеве і лососеве (всього понад 65 найменувань продукції). Додайте небагато фантазії, і за лічені хвилини стіл готовий!

Знаючи про те, що компанія завжди прагне подати споживачу не просто новий, але у своєму роді унікальний продукт, має сенс придивитися до новинок від "Санта Бремор" уважніше.

Крабові палички "Бремор" - рецепт краси і здоров'я!

Унікальність крабових паличок "Бремор" полягає у високому вмісті в них сурімі (більше 30%). До речі, спортсмени і манекенниці всього світу вважають за краще вживати саме сурімі - продукт переробки обчищеного від шкіри і кісток філе білої риби тріскових порід, що містить найцінніше - чистий білок, йод і залізо. От чому крабові палички "Бремор" ідеальні для тих, хто стежить за своїм здоров'ям, і для дітей. Якщо ви цінуєте свій час, то оціните крабові палички "Бремор" ще і том, що їх можна використовувати без додаткової кулінарної обробки як вишуканий компонент в салатах, коктейлях, бутербродах, піцах, омлетах і інших делікатесних блюдах.

А коли часу зовсім в обріз, нас з вами виручать салати від "Санта Бремор".

Салати від "Санта Бремор" - зроблено для любимих!

Не дивлячись на те що салати - новинка заводу, вже зараз вони користуються величезною популярністю у покупців. Це справжній подарунок для всіх, хто віддає перевагу домашній кухні, розрахованій на найближчих і дорогих нам людей. Для того, у кого немає часу, це - просто знахідка! Смаки салатів різноманітні, кожний знайде серед них свій, любимий. А використання сучасних промислових технологій упаковки і приготування продукту забезпечує салатам тривалий термін зберігання, що дозволяє зробити в холодильнику "стратегічний запас" вкуснятини на всі випадки життя.

Вам який салат більше подобається: "Оселедець салат в білому соусі", "Салат Сирний", "Оселедець салат в соусі з буряком", "Курочка" з горіхами", "Салат з копченим "м'ясом", "Салат з м'яса краба (сурімі) з кукурудзою", "Краб Салат" або все ж таки "Олів'є"?

Морська капуста-мікс від "Санта Бремор" - не тільки корисно

Морська капуста, вживати в їжу яку просто життєво необхідно, вже встигла придбати своїх шанувальників. Але тепер компанія "Санта Бремор" розширила її асортиментну лінійку за рахунок міксів, адаптованих до українського ринку. Це - морська капуста з грибами (морквою або баклажанами) по-корейськи. Тобто нам пропонують готові блюда, що дозволяють зробити корисну їжу ще і смачною, а заразом здивувати можливих гостей вишуканою кухнею.

"Санта Бремор" - довіряй, як самому собі!

Довір'я покупців до торгової марки "Санта Бремор" - заслужене.

На підприємствах корпорації особлива увага приділяється виробничій санітарії і гігієні. Упроваджена комплексна система управління якістю (ХАССП) передбачає безперервний контроль сировини, допоміжних матеріалів, технологічного процесу, готової продукції, умов її зберігання і реалізації. В даний час відповідно до вимоги міжнародних стандартів "Санта Бремор" здійснила перехід до ІСО 9000, що передбачає відповідальність виробника за якість продукції і дає можливість підтвердити її.

Саме тому продукти від "Санта Бремор" широко відомі не тільки в країнах СНД і Балтії, але і в Європі, Ізраїлі і США.

За роки своєї діяльності підприємство неодноразово брало участь в престижних міжнародних виставках і ярмарках, зібравши унікальний врожай всіляких медалей, дипломів і звань. А СП "Санта Імпекс Брест" (один із співзасновників Т0В "Санта Бремор") занесено в каталог EUROPAGES (жовті сторінки), тобто в перелік найбільших рибних компаній світу.

Зараз технологи "Санта Бремор" готують для цінителів красивої, смачної і здорової їжі інші надзвичайні новинки, які з'являться на прилавках українських магазинів уже в найближчі місяці!

Представництво у м. Харкові - СПД Брага,
вул. Морозова, 11, тел. (0572) 28-45-70, (050) 605-02-03

ПП "Санта-Україна",
Україна, 03151, м. Київ,вул. Молодогвардійська, 28-а
E-mail: santa@santa.gt.com.ua;
http://www.santa-ukraine.com.ua;
інтернет-магазин:http://www.santashop.com.ua;
тіл.: (+38044) 494-36-64, 494 -36-65, 246- 27-52

 
--÷--
.
§ тематические номера
Мороженое
  • Мороженое и замороженные продукты
  • АТЗТ "Хладопром"
  • Ласунка - ласощі цього літа
  • ТМ "Мушкетер" - лідер якості!
  • Сыр
  • Коротко про сир
  • Сири торгової марки “РОСИ”
  • Сыри баштанки
  • За сиром тільки в “СИРНИЙ ДІМ”!
  • Мука
  • Крупа. Мука. Макаронные изделия
  • “МИЛЕНА”-торговельна марка макаронних виробів високої якості
  • Торговельна марка “Спритний кухар”
  • Рыба
  • РЫБА ДЛЯ ВАШЕГО ЗДОРОВЬЯ И УДОВОЛЬСТВИЯ
  • Рибні делікатеси від “Санта Бремор”
  • "Санта Бремор”- це красиво, смачно та корисно!
  • Растительное масло
  • Під знаком Сонця - про соняшникову олію і не тільки про неї...ч.1
  • Під знаком Сонця - про соняшникову олію і не тільки про неї...ч2
  • Кондитерские изделия
  • Таємниця, невідома дорослим...
  • "Лісова казка" - нові напрямки, нові перспективи
  • § Статьи журнала "Професиональное оборудование"
    Холодильное оборудование
  • Холод в большом объеме
  • Рынок холодильного оборудования Украины
  • --÷--
    Свежий номер
    № 46 (582) 16.11.2006
    реклама
    .
    ПРОДОЛЖЕНИЕ СЛЕДУЕТ …
    Посмотрите:...суммарное изменение ИНДЕКСа в продуктовой рознице составило всего + 3 пункта. Однако не следует обольщаться...
    .
    наша кнопка
    обмен кнопками?
    .
    НЕ ПРОПУСТИТЕ!
    Добавились 2 статьи о масле растительном «Золотко»
    .
    Все права   являются собственностью и охраняются в соответствии с действующим законодательством © 2002-2005. администратор При любом использовании материалов ссылка на ресурс обязательна. Вы всегда можете подписаться на каталог в ближайшем отделении связи! Индекс 30463