This version of the page http://www.vodovidvid.com.ua/drainage.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-25. The original page over time could change.
Системи поверхневого водовідводу
м. Львів, вул. Городоцька 355, офіс 361 (схема проїзду)
тел.: + 38 (032) 295-10-75
 
Поверхневий водовідвід Садові бордюри
Водостоки Profil Геотекстиль Typar
Мідна черепиця Фотоальбом
Очищення взуття Прайс листи
Укріплення грунту Контакти

Замовити безкоштовний каталог!
 

Системи поверхневого водовідводу. Дренаж


Бетонні водовідводи | Полімербетонні водовідводи | Пластикові водовідводи | Водоприймачі

Системи поверхневого водовідводу

 
   Системи поверхневого водовідводу виготовлені з бетону представлені в 3 серіях - серія "Mini" - низькопрофільний бетонний жолоб (паркінги, підземні гаражі), серія "Standard" - стандартний бетонний жолоб (пішоходні зони, виставкові площі, дачні ділянки); серія "SUPER" - особливо міцний, підсилений бетонний жолоб (АЗС, СТО, складські термінали, порти, автомагістралі).
 
   Системи поверхневого водовідвода з пластика - повністю виготовлені з повторно використаного поліетилена. Легко піддаються вторинній переробці. В залежності від потреби у відводі поверхневих вод від обраного місця можна вибрати різні типи водовідводів - пластиковий жолоб DN100 а також пластиковий жолоб DN200. Широкий вибір поверхневих решіток дозволяє втілити будь-який дизайнерський та інженерний задум.
 
   Системи поверхневого водовідвода із полімербетона. Полімербетон в два раза легший і міцніший ніж традиційний бетон на основі води та цементу. Він абсолютно не боїться впливу агресивного середовища. Він не пропускає вологу, володіє високою морозостійкістю і здатністю до ударних та динамічних впливів. Ми пропонуєм Вашій увазі низькопрофільний жолоб, стандартний жолоб та супержолоб.
 
  Пластикові дощоприймачі призначені для локального (точкового) водозбору з поверхні, а також з дахів будинків у випадку приєднання ринви. Дощоприймач може додатково комплектуватися кошиком для збору сміття і перегородкою - сифоном. При необхідності можна нарощувати висоту, установлюючи їх один на одного.
 
Фото з об'єктів

Автозаправка у Сихові
Переглянути всі фото

Спеціальні програми
  • Дренаж для АЗС, СТО
  • Дренаж для котеджу
  • Дренаж для паркінгів
Нові надходження

Пластиковий жолоб DN200.
Ціна 125 грн.

Пластиковий піддон "Твіст".
Ціна 106 грн.
Так виглядає підон з придверною решіткою

 
l Водостоки PROFIL l Дренаж. Дренажні системи. Водовідвід l Придверні решітки
l Георешітка l Газонна решітка l Геотекстиль Typar l Садові бордюри l