This version of the page http://uman.kiev.ua/news88.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-23. The original page over time could change.
Офіційний сайт міста Умані
 
Умань
     
               
         
Архів   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73
74   75   76   77   78   79   80   81   83   84   85   86   87   88   89
МІСЬКА ВЛАДА
    Міська рада  
    Новини  
    Міжнародні зв'язки  
    Умань сьогодні  
    Економіка міста  
    Підприємництво  
    Інвестиційна діяльність  
    Органи самоврядування  
    Нормативно-правові та інші акти міської ради та виконкому  
МІСТО
    Історія  
    Фотогалерея  
    Міста побратими  
    Карта  
    Державні установи  
    Дендропарк "Софіївка"  
    Умань туристична  
КОНТАКТИ
    Наша адреса  
    Гостьова книга  
    Web-ресурси Умані  
 

* 25 вересня заступник міського голови Петро Паєвський провів засідання організаційного комітету з підготовки заходів з нагоди відзначення Дня міста та Всеукраїнського фестивалю художньої творчості вищих навчальних закладів Мінагрополітики України «Софіївські зорі» за участю директора науково-методичного центру Мінагрополітики України Тетяни Іщенко, керівників відділів, служб, управлінь міської ради, установ, організацій міста. На засіданні керівники проінформували про хід підготовки до Дня міста і Фестивалю та обговорили питання, що потребують подальшої координації дій між відділами, службами.

* 25 вересня перший заступник міського голови Володимир Віблий провів особистий прийом громадян, на який звернулись 12 мешканців міста з різних питань.

* 26 – 28 вересня в місті Умані відбулась Міжнародна наукова конференція на тему «Старовинні парки і ботанічні сади – наукові центри збереження біорізноманіття та охорона історико-культурної спадщини», присвячена 210 річниці заснування дендрологічного парку «Софіївка», який нині має статус національного. Конференцію відкрили - міський голова Юрій Бодров, перший віце-президент НАН України Анатолій Шпак, голова Наглядової ради НДП «Софіївка» Василь Кремінь, директор дендропарку Іван Косенко. Під час конференції проведено пленарні і секційні засідання та відкрито Меморіальну зону рослинних композицій, висаджених відомими людьми України та світу.

* 27 вересня з нагоди відзначення Дня працівника освіти в міському Будинку культури відбулись урочисті збори, на якому міський голова Юрій Бодров привітав педагогів зі святом і вручив грамоти міськвиконкому та цінні подарунки навчальним закладам. По закінченню урочистої частини відбувся святковий концерт.

* 27 – 30 вересня в місті проведено засідання «Круглого столу» на тему: «Працевлаштування психічно хворих інвалідів», організований Всеукраїнською спілкою громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» спільно з управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради. В урочистому відкритті заходу взяли участь заступник міського голови Петро Паєвський, співголова ВСГО «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» Юрій Антропов, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, ректор Уманського державного педагогічного університету Михайло Мартинюк. Досвідом роботи приїхали поділитись представники громадських організацій інвалідів міст: Черкаси, Чернівці, Луцьк, Золотоноша.

* 27 вересня перший заступник міського голови провів засідання постійно діючої групи з розрахунків за енергоносії, на якому були обговорені питання щодо стану погашення заборгованості і проплати за енергоносії населенням та бюджетними організаціями, виконання рішень суду з питань стягнення заборгованості за надані послуги комунальними підприємствами, та виконання програми житлових субсидій, як гарантії соціального захисту малозабезпечених громадян.

* 28 вересня відбулось засідання тимчасової комісії міськвиконкому з питань контролю за виплатою та погашенням заборгованості із заробітної плати за участю керівників підприємств-боржників, що призупинили свою діяльність або визнані банкрутами. За оперативними даними станом на 01.09.2006 р. загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становила 437,6 тис. грн., що на 200,5 тис. грн. менше проти початку року. Борг з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах та в бюджетній сфері відсутній.

* 28 вересня на черговому засіданні виконавчого комітету Уманської міської ради затверджено титульні списки на капітальний, поточний ремонт та утримання об’єктів благоустрою і зелених насаджень міста на 2006 рік; надано дозволи на розміщення об'єктів торгівлі і зовнішньої реклами , реконструкцію та будівництво, оформлення прав власності на житлові і нежитлові приміщення та будівлі; ухвалені рішення про надання одноразової цільової грошової допомоги окремим громадянам та нагородження Почесною грамотою і Листом подяки виконкому тощо.

© 2005 TO XpresSion