This version of the page http://www.lim.lviv.ua/gen.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-17. The original page over time could change.
Слово від засновників - Львівський інститут менеджменту
     

English
 
 
 Головна
 Про ЛІМ
   слово від засновників
   місія та цінності
   факти з історії
 Умови вступу
 Партнерство
 Фотогалерея
 Навчання:
 • Мала бізнес-школа
 • Дипломні студії
 • Бізнес-школа
 • Тренінги
 • Центр розвитку фондового ринку та КУ
 • FOREX
 Студентське життя:
 • Наше навчання
 • Дозвілля
 Працевлаштування
 Бібліотека
 Інтернет-ресурси
 Документи
 Контактна інформація
 Мапа сайту



Афоризм
Не прагніть туди, де легше; прагніть туди, де краще. Не прагніть не помічати проблем; прагніть підвищити свій рівень підготовленості. Не прагніть уникнути зіткнень; прагніть набратися мудрості.
Джим Рон


Слово від засновників

У третє тисячоліття Львівський інститут менеджменту вступає з десятилітнім досвідом організації управлінської освіти. Ми пишаємося тим, що були одними з перших в Україні, хто започаткував навчальні програми саме в цій сфері. Інститут довів своє право і вміння добре навчати. Свідчення цього — державна акредитація та здобуття права на видачу державного диплома. Але найпереконливіший аргумент — наші випускники: керівники та власники підприємств, молоді люди, які досягли успіху, самі створили себе і свій добробут.

Динамічна глобалізація економіки, бурхливий розвиток нових технологій, стурбованість світової спільноти екологічними проблемами, затяжні кризові процеси в українській економіці вимагають швидких змін у системі бізнес-освіти. Ми адекватно реагуємо на ці процеси, бо постійно вчимось самі. Молода потужна команда справжніх знавців своєї справи власним прикладом спонукає студентів до успіху. У своїй діяльності ми керуємося тими ж принципами побудови успішних організацій, яких навчаємо наших студентів і слухачів. Висококваліфіковані викладачі Інституту, які набули практичного досвіду в США, Великобританії, Німеччині, Франції, Нідерландах, інших країнах, зуміли адаптувати найкращі навчальні програми до наших умов і постійно вдосконалюють їх відповідно до потреб сьогодення.

Це дає нам право рекомендувати менеджерам підприємств присвятити частину свого часу навчанню за програмою "Магістр бізнес-адміністрування", яка визнана у світі стандартом освіти ділової людини. А випускники шкіл мають нагоду за програмами з маркетингу та менеджменту набути саме тих знань, яких очікують від них працедавці.

Іван Васюник
нагору © 2004, Львівський інститут менеджменту нагору

Західно-українська банерна мережа


Українська банерна мережа

 
 

Західно-українська банерна мережа