Центр пропаганди інформує


Ех оковита...

Про небезпеку пожеж знають нібито всі, проте серьозність та нещастя яке несе вогонь, громадяни усвідомлюють лише тоді, коли вже буває пізно. Ставлення до звернень працівників пожежно-рятувальної служби бути обережними у поводженні з вогнем як правило - зневажливе. Хибна впевненість в особистій безпеці присипляє пильність, призводить до ігнорування елементарних правил пожежної безпеки. При такому відношенні лихо не заставляє себе чекати.

Головне управління МНС України в області стурбоване жахливою статистокою пожеж та загибелі на них людей, що сталися з початку року. Незважаючи на заходи, що вживаються державним пожежним наглядом, щодо відвернення загрози пожеж, вони все ж продовжують лихоманити помешкання Рівнян, несучи в собі великі матеріальні збитки та забираючи життя громадян .За неповних 9 місяців цього року в області виникло 719 пожеж, збитки від яких склали понад 5 з половиною мільйонів гривень, на пожежах загинуло 43 людини, у тому числі троє дітй, травмовано 18 осіб. Що на 20% більше у порівнянні з минулим роком. Як свідчить статистика, основною причиною загибелі є любов до оковитої. У стані сильного алкогольного сп”яніння, громадяни мають необережність палити у ліжку. Засинаючи не відчувають, як недопалок опиняється на ковдрі чи на верхньому одязі та починає тліти. Як правило, гинуть від удушення смертоносного диму, не приходячи до тями, а вогонь вже завершує свою чорну справу.

Тому, Державний пожежний нагляд Головного управління МНС нагадує, що лише висока культура поводження з вогнем, дотримання елементарних правил пожежної безпеки, позбавить вас шановні громадяни від бід і стаждань, що приносять з собою пожежі.

З повагою, Дмитро Мельник інспектор ЦП ГУ МНС України в Рівненській області

  ЦП інформує  
  Акція "Герой року"  
  Програма уряду  
  Головна сторінка  
  Контакти  
-----------------
  Керівництво  
  Про Управління  
  Обласні підрозділи  
  Районні підрозділи  
  Історична довідка  
  Навчальні заклади  
  Телефонний довідник  
  Статистика  
  Оперативні дані  





Розробка та підтримка
= ЦТС та IТ м.Рівне =